8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Propoliss – labākais dabīgais produkts pret visām slimībām

 

Ilizia Полезные свойства прополиса как употреблять

Propoliss ir nepelnīti piemirsts, dabīgs līdzeklis, kurš palīdz pret dažādām saslimšanām. Propolisam ir bagātīgs ķīmiskais sastāvs, tas satur ogļhidrātus, aminoskābes, neorganiskos savienojumus, vitamīnus (B grupas, P, E, C, H), dzelzi, kalciju, magniju, varu, mikroelementus un minerālvielas

Propolisa un piena kombinācija dod dubultu efektu, paralēli tam, ka tas ir lielisks veids kā ārstēt saaukstēšanos un dažādas plaušu saslimšanas, šis savienojums palīdzēs uzlabot pašsajūtu, mazināt miega traucējumus un nogurumu.

10% propolisa tinktūru vislabāk iegādāties aptiekā. 25 mililitru pudelītes Jums pietiks ilgam laikam, bet maksās vien pāris eiro.

Vislabāk tinktūru lietot vakarā, īsi pirms miega. 20 pilienus propolisa tinktūras uz 100 mililitriem vārīta piena. Procedūru atkārtot 10 dienas vienu reizi mēnesī. Šo pašu kursu var atkārtot pēc 4-6 mēnešiem.
Ārstējot saaukstēšanos bērniem, pozitīvs efekts parādās jau pēc pirmajiem uzņemtajiem pilieniem. Bērniem līdz skolas vecumam pirms miega var dod iedzert siltu pienu, kuram pievienoti 1-2 pilieni propolisa tinktūras.

Propoliss gan ārstē, gan atvieglo arī tik nopietnas saslimšanas kā pankreatīts, kuņģa čūla un dažādas ar aknām saistītas slimības. Lietojiet propolisa tinktūru pēc jau aprakstītās shēmas pusgada garumā.

Propoliss ar medu arī palīdzēs samazināt holesterīna līmeni asinīs, ārstē ekzēmas un citas ādas slimības, palīdzēs arī normalizēt menstruālo ciklu.

avots: VK.com
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.