1.8 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Airbus stjuarts aizgājis no darba nedēļu pirms katastrofas, pateicoties gaišredzīgam sapnim

 
img-20151102091232-399 (1)
foto: ekrānšāviņš no NTV
Aviokompānijas “Kogalimavia” stjuartam Oļegam Jermakovam sestdien būtu bijis jāatrodas darbā – uz aviokatastrā bojā gājušā Airbus 321, taču pirms nedēļas viņš no darba aizgājis. Lai puisis raksta atlūgumu, uzstājis tēvs, ziņoRIA Novosti.

Jermakovs “Kogalimavia”  nostrādājis divarpus gadus. “Vairākkārt biju lidojis ar šo lidmašīnu,” sarunā NTV pastāstīja Jermakovs. “Mēs visi viņu mīļi saucām, par Džuļku”

31.oktobrī Jermakovam bija jālido uz Ēģipti, bet nedēļu pirms liktenīgā notikuma viņš no darba aizgāja. Iemesli esot bijuši vairāki, bet izšķirošais faktors, kāpēc tas izdarīts tieši tad, bijusi viņa tēva uzstājība.

“Viņš redzēja sliktu sapni, kas saistīts ar mani, un teica: “Oļeg, raksti atlūgumu!” atceras stjuarts.

Pēc viņa teiktā sapnis bijis gaišredzīgs, jo tēvs nosapņojis, ka aviokatastrofā bojā iet viņs dēls. Tūdaļ pēc tam Jermakovs braucis uz kompānijas ofisu un lūdzis viņu atbrīvot no darba pēc paša vēlēšanās.

Jermakovs atceras, ka kolektīvs, kurā viņš strādājis, bijis ļoti draudzīgs un saliedēts. Tomēr, neskatoties uz tuvajām attiecībām ar kolēģiem, par tēva sapni viņš neesot viņiem stāstījis, jo uzskatījis, ka tas ir pārāk personīgi, un ir pārliecināts, ka viņu nesaprastu.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.