1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Vīri pēc Zodiaka zīmes. Kā uzvedīsies šis vai kāds cits vīrietis laulībā?

 

00000 Dzīvesbiedra izvēle visos laikos ir bijusi nopietna problēma. Un kaut arī mūsdienu sievietes var atļauties apprecēties vairākas reizes, nevienam negribas pieļaut liekas kļūdas. Tāpēc arī ir jautājums, kā izvēlēties vīru, lai turpmāk nebūtu sava izvēle jānožēl, paliek atvērts. Kam jāpievērš uzmanība, izvēloties laulāto? To noskaidrot palīdzēs astroloģija, izskaidrojot, kā vīrieši, atkarība no to Zodiaka zīmes, uzvedas pēc kāzām.

Auns laulībā: labs tēvs un mīļākais

Ja Auns laulība ir mierīgs un par sevi pārliecināts, tad viņš kļūs par aizstāvi, mīlošu, uzticīgu vīru un tēvu, labu mīļāko. It īpaši uzticami ir Auni, kuri dzimuši Suņa (uzticamais suns) un Cūkas gadā (zelta sirds). Un tomēr stabilitāte Auniem laulībā ir apdraudēta vairāk kā jebkurām citām zīmēm. Auniem ļoti patīk lielīties, pārspīlēt savus sasniegumus, komandēt partneri. Ja sieviete ir stipra, impulsīva vai neaudzināta, ja viņš pēc dabas ir līderis un sāks runāt pretī, tad konflikti radīsies pat par sīkumiem. Ļaujiet viņam nolaist tvaiku. Ar Aunu nedrīkst strīdēties – viņš Jūs nedzird un var apvainot pat tad, ja pēc tam to nožēlos. Auni ātri aizsvilstas un ātri nomierinās. Aunu sievas, atcerieties, ka tikai no Jūsu taktiskuma, pacietības un mīlestības ir atkarīgs miers mājās un Jūsu laimīgā ģimenes dzīve.

Vērsis: labs saimnieks un uzticīgs vīrs

Vērši laulībā un ģimenes dzīvē zeļ un plaukst. Viņi ir miermīlīgi, necieš klaigas un strīdus. Kaut arī var iespītēties, ļauties kaprīzēm par sīkumiem un slinkot, bet visā visumā ir pacietīgi, uzmanīgi un pakļāvīgi. Mīl mājīgumu, labu ēdienu un paši ir gatavi iekārtot māju un dārzu. Vērši – tēvi parasti ir maigi, silti vecāki, kas rūpējas par saviem bērniem, kaut arī var nedaudz būt diktatori attiecībā pret viņiem. Vienīgie savas sievietes īpašnieki, viņi nepieļauj krāpšanu, romānus vai flirtu. Attiecību disharmonija un nestabilitāte nav priekš viņiem. Laulātā krāpšana netiek piedota un tā izjauks laulību. Vērsis iet cauri greizsirdības ellei, skumjām un negrib nekādu samierināšanos, var pat iekrist alkohola atkarības jūgā, “donžuāna” cienīgās izdarībās vai dziļā depresijā.

Vīrieši – Dvīņi attiecībās

Lūk, piemērs no dzīves. Meitene jautā: “Mums bija tik fantastiskas tikšanās, mēs tik labi sapratām viens otru, kāpēc viņš pazuda?”. Sieviete brīnās: “Mums bija tik fantastisks sekss, kāpēc viņš necenšas atkārtot šo neaizmirstamo nakti?”. Tāpēc, ka Dvīņa dabā pastāv noteikts vēsums, garastāvokļa brīdi pat paši Dvīņi, kā arī viņu partneri uzskata par augstākajām jūtām. Dvīņi ir aukstasinīga zīme. No sākuma vēlēšanās iepazīt jauno ievelk viņus piedzīvojumos, bet pēc tam viņu sarežģītais intelekts sāk visu analizēt, sastādīt plusus un mīnusus, analizēt partnera domas, vārdus un rīcību. Ja tas viņam nav izdevīgi, tad viņš pārmetas uz citu mērķi. Tāpēc jaunībā viņi mēdz būt nepastāvīgi, bet brieduma gados šķiras. Dvīņa sieva vecuma ap četrdesmit gadiem var uzdot jautājumu: “Mans vīrs negaidīti sakrāmēja mantas un aizgāja pie citas sievietes. Vai viņš atgriezīsies?” Visticamāk, trīsstūra situācija ievilksies uz ilgu laiku. Kad Dvīnis nolemj aiziet no ģimenes, viņam nepietiek pacietība, lai skaidrotu attiecības un sagaidītu šķiršanos. Viņš dod priekšroku vienkārši pazust, var pat samelot. Tad nu vai tas nozīmē, ka Dvīņu zīmes vīrieši ir pilnīgi neuzticami un ar viņiem vispār nav vērts uzsākt attiecības? Protams, nē! Jo viņi nav poligāmi, viņi netiecas uz izmaiņām, viņi dod priekšroku vienai sievietei. Vienkārši ir jāzina viņu galvenās īpašības un ar tām jārēķinās.

Vīrs – Vēzis: vispievilcīgākais vīrietis, bet tik noslēpumains

Tāpat kā Mēness maina savas fāzes, cilvēki, kas dzimuši zem šīs planētas zīmes, ir gaistoši, viņu uzvedības maniere ir atkarīga no apstākļiem un noskaņojuma. Paskatīsimies tuvāk, kādi Vēži ir laulībā un dzīvē. Attīstīta intuīcija, spēja uzturēt sarunu un būt par draugu, ļauj viņiem iekarot meiteni. Bet sievišķīgi romantiskie un jūtīgie Vēži aiz ārējās burvības, bērnišķīgā naivuma un entuziasma slēpj godkārīgu, savās prasībās agresīvu vīrieša dabu. Viņi nav radīti laulībai, jo cenšas pakļaut apkārtējos.

Vīrs – Lauva: droša aizsardzība, laime un labklājība

Zvēru karaļa simbols – Lauva demonstrē varu, godkārību un lepnumu. Viņš ir negants tikai tad, kad ir izsalcis vai, kad tiek ieņemta viņa teritorija. Lauva ir mierīgs un labs. Paskatīsimies tuvāk uz Lauvu laulībā un dzīvē. Lauvas – tie ir Saules bērni. Viņu valdošā planēta dod tiem enerģiju, spēku un veselību. Viņu devīze: es plānoju un daru. Viņu rīcības veids: dot pēctečus, laimi un attīstību. Gan Saule, gan Lauva simbolizē vīriešu uzvedības veidu, kas kā magnēts pievelk sievietes.

Vīrs – Jaunava: praktisks, uzticams un patstāvīgs, bet kāpēc ne katra spēj to novērtēt?

Vīrieši – Jaunavas laulībā Jaunavas laulībā parasti dodas pēc ilgas aplidošanas, pakļaujot mīļoto daudziem pārbaudījumiem, pēc kuriem iemīlas viņā uz visiem laikiem. Jaunavas laulībā prasa, lai viņu partneri un bērni dzīvotu disciplinēti. Ģimenē visam ir savs noteikts laiks un vieta, visam jābūt kārtībā, bet arī paši atdod sevi visu. Jo tāds vīrietis izvēlējās Jūs, lai Jums kalpotu. Viņš lieliski nodrošina ģimeni un būs uzticīgs. Sievas krāpšana var izmainīt viņa raksturu, un mīlas alkas pārvērtīsies par atriebes alkām. Kļūst par lielisku ģīmenes cilvēku ar noteikumu, ka sieva ir uzmanīga un draudzīga pret viņu.

Vīrs – Svari: meklējot garīgu mīlestību

Vīrieši – Svari laulībā Svarus vada laulība. Svari laulībā ir labākie vīri, kuri labi nodrošina ģimeni, rada saskaņas atmosfēru, viņi ir labi tēvi. Bieži viņi rēķinās ar sievieti, cenšoties gūt panākumus un mērķi. Svari vairāk par citām zīmēm ilgojas pēc stabilitātes un reti šķiras. No sievas puses var parādīties zināma neapmierinātība, jo Svari laulībā ātri vien nogurst no fiziskā attiecību aspekta (viņi vairāk pievēršas garīgajai), un pēc romantiskā perioda biežie glāsti un regulāra tuvība ar laiku sāk radīt tiem spriedzi. Laulāto dzīvē viss var būt lieliski, ja vien Jūs no vīra nepieprasāt pastāvīgi tēlot kaislīgu mīļāko un ļaujiet viņam brīvi nodarboties ar sabiedriskiem darbiem vai saviem hobijiem. Ja vīram pēkšņi gadās dienesta romāns, tad tikai tāpēc, ka viņš nevienam nevar pateikt “nē”. Tas viss viņam beigsies visticamāk ar vainas sajūtu un nožēlu.

Vīrs – Skorpions: viskaislīgākais mīļākais

Vīrieši – Skorpioni laulībā Un tomēr Skorpioni precas. Skorpioni laulībā mērķtiecīgi izvēlas saskanīgu domāšanas ziņā sievieti. Savu māju viņi apsargā kā cietoksni, nodrošina ģimeni un ir lieliski tēvi, kaut arī mēdz būt pārlieku bargi. Tomēr, ārlaulības sakari Skorpioniem ir diezgan bieži. Seksu ārpusē viņi uztver kā no laulības neatkarīgu cilvēcisku attiecību sfēru, bet nekad nepieļauj, lai gadījuma mīlas sakari apdraudētu ģimeni un, apprecoties, nepieļauj domas par šķiršanos. Jūs teiksiet, ka tas ir amorāli, bet viņi ir egoisti. Iespējams, ka tā. Bet tādus viņus ir izveidojusi daba. Viņa seksualā apetīte un iespējas ir neierobežotas.  Pie tam sekss atjauno viņa spēkus, lai turpinātu cīnīties ģimenes labā. Ja sieva to saprot, tad viņš sāks to cienīt vēl vairāk. Pie tam, viņš pavisam viegli paspēj arī sievu apmierināt. Cienītās sievas, labāk padomājiet, kā savam mīļajam Skorpionam laulībā labāk izdabāt. Sniedziet viņam pietiekami daudz seksa, bet nedariet to pārāk steidzīgi.  Jaunībā Skorpionam patīk maiga gaisma, romantiska mūzika un smaržu aromāts. Vēlāk spilgta gaisma, spoguļi un kopts, tīrs ķermenis. Sievai visā jābūt akurātai, padevīgai un uzticīgai. Skorpioni ir īpašnieciski, nedodiet viņiem iemeslu šaubīties. Neapvainojiet: viņš atcerēsies un atriebsies. Atcerieties, ka Skorpionu var piemeklēt negaidīti agresijas uzplūdu, kad viņš var izlikt visu ļaunumu uz Jums. Nereaģējiet vētraini. Savā skrējienā pēc panākumiem viņš vienkārši šodien ir gan fiziski, gan morāli iztukšots. Labāk sagatavojiet viņam vannu. Rīt viņš aizmirsīs visas nepatikšanas un būs Jums pateicīgs. Neturiet uz viņu ļaunu prātu.

Vīrs – Strēlnieks: šauj uz visām pusēm

Kāds Strēlnieks ir laulībā un mīlestībā? Mīlestībā Strēlnieks ir pazīstams kā piedzīvojumu, avantūru un baudas meklētājs, kā mainīgā uguns, kas sadedzina visu un pazūd. Viņu jūs pamanīsiet un atšķirsiet jebkurā pūlī. Kā likums, Strēlnieks ir ģērbies kvalitatīvās lietās, labi pielāgotās un šūtās, ja āķīgas, tad firmas un tiek nēsātas pārliecināi. Viņš flirtē ar visiem un var runāties par jebkuru tēmu: filosofija, zinātne, politika, reliģija. Meiteni viņš izvēlēsies tādu, kura ir spilgta, un atšķiras no citām: skaistuli vai gudrinieci, labāko studenti, aziāti vai āfrikānieti utt. Ja jūs esat nokļuvis viņa nestandartiskuma burvībā, tad atcerieties, ka viņš var pazust pēc ļoti īsa romāna tikpat negaidīti, kā uzradās. Strēlnieki ir sajūsmā par seksuāliem piedzīvojumiem, pie tam viņiem ne tik ļoti patīk sekss, cik partneru maiņa. Piedzīvojot tuvību viņš patiesi tic mīlestībai, atdod sevi visu, bet ātri no tikšanās paliek vien skumjas un maigas atmiņas. Strēlnieki laulībā sastopami ne visai bieži: tiek uzskatīts, ka viņi nav radīti ilgstošai savienībai. Viņu mērķi dzīvē ir daudzveidīgi, bet nekad par mērķi nebūs kalpošana sievietei. Strēlnieki precas tad, kad nonāk pie secinājuma, ka ideāls draugs nepastāv un izvēlas intelektuālu saskarsmi un komfortu. Sievai ir jārada labklājības un saziņas viegluma atmosfēra. Viņa ne tikai spēj paaugstināt viņa domas par sevi, bet arī labi vada mājas saimniecību. Strēlnieks laulībā būs lielisks aizstāvis, pelnītājs un tēvs. Viņš var būt romantisks, cēls, ja vien ir motivācija. Pie tam sakari pa kreisi – tā ir parasta lieta. Dažreiz vīrs sievai atzīstas krāpšanā, un sieva tādām attiecībām piekrīt. Var tikai apbrīnot Strēlnieka talantu un spēju panākt savu un likt citiem dzīvot pēc viņu noteikumiem.

Vīrs – Mežāzis: uzticams draugs

Jūs vēlaties apprecēt stabilu un uzticamu vīru? Izvēlieties Mežāzi! Tādi vīrieši ir parasti, godīgi un uzticami, kā pati zeme. Tālāk uzziniet visu par Mežāzi laulībā. Mežāzis: stabils un pievilcīgs Mežāži iemīlas ar grūtībām, bet mīl dziļi, kaut arī neprot savas jūtas izrādīt. Ja vīrietis – Mežāzis ir izvēlējies savu vienīgo un vēlas to apprecēt, viņš vienmēr saglabās uzticību un diez vai šķirsies – viņam ir spēcīga tieksme pēc mājām, ģimenes un stabilitātes. Šie vīrieši saglabā savu burvību un svaigumu līdz pat sirmam vecumam. Tā kā Jums nekad nebūs kauns iziet ar mīļoto vīrieti sabiedrībā.

Vīrs – Ūdensvīrs: brīvību mīlošs vīrs

Kāds vīrietis – Ūdensvīrs ir  laulībā? Ūdensvīrs laulībā ir uzticīgs vīrs. Starp šīs zīmes vīriešiem ir pietiekami daudz monogāmu. Viņš nodrošina ģimeni, palīdz radiniekiem, vienmēr atradīs veidu, kā nopelnīt pietiekamu daudzumu naudas. Bieži vien visu savu dzīvi strādā ģimenes labā. Viņš uzticas sievai, nekontrolē, neliek mainīties. Pat strīdos iziet uz kompromisiem. Ar viņu vienmēr var vienoties. Pat, ja viņš aiziet no sievietes, viņš ilgi ir gatavs uzturēt draudzīgas attiecības un palīdzēt. Un tomēr, starp Ūdensvīriem ir visvairāk šķiršanos. Viņu atstāj tāpēc, ka uzskata par egoistu. Uzskata, ka viņš citu labā dara vairāk, nekā radinieku labā. Vienmēr aizņemts, un tuvinieki ne vienmēr zina, kur viņš ir un ko dotajā brīdī dara. Ūdensvīrs atstāj savu māju, kad sieviete cenšas viņu “palikt zem tupeles”. Dzīve pat zelta būrītī nav priekš viņa. Viņš klusējot ilgi gatavojas brīvībai, tomēr vienā skaistā brīdī vienkārši pazudīs nezināmā virzienā, nepasakot ne vārda.

Vīrs – Zivis: jūtīga daba un uzticīgs partneris

Kādi ir vīrieši – Zivis attiecībās ar sievieti? Mīlestība pret sievieti vīrieša – Zivs dzīvē ieņem ne mazāku vietu kā pašrealizācija. Šīs zīmes puiši nobriest ātri un iemīlas platoniski: vecāko klašu skolniecē, skolotājā, nepieejamā meitenē, un reizēm – necienīgā, cerībā ar savu mīlestību viņu glābt. Mīlestība pie viņiem atnāk slepus, aug nemanāmi, un bieži vien iemīlējies ilgi nevar saņemties atklāt savas jūas, bet gan lolo savu sapni vientulībā. Pieaudzis Zivs- vīrietis arī var mīlēt visaugstākā dvēseliskā līmenī, ar sapņiem un dzeju, ar lūgšanām un molbertu un otām rokās. Jūtas viņu pārpilda, runas Zivis padara trakas, savu mīļoto viņi uzskata par ideālu, pacieš un piedod trūkumus. Viņu jūtīgums uzbudina sievietes un sniedz viņai patiesu dvēselisku baudu un zemes mīlestību. Bet starp Zivīm atrodas arī vīrieši, kuri vispār nemīl, priekšroku dodot seksuālo baudu dažādībai. Vai arī vīrieši – sieviešu “kolekcionāri”. Bet pat šajā gadījumā viņi ciena un sargā savas kolekcijas priekšmetus. Bet, ja Zivis nevar pieņemt lēmumu un saprast: atlikt, pamest vai atgriezties, tad klusējot atkāpsies. Viņi nav iekarotāji: viņi nesāks atkarot Jūs sāncensim kā arī nerīkos greizsirdības scēnas, tā vietā izvēlēsies kļūt par upuri savas mīļotās dēļ. Paplivinās ar savām sudraba spurām Jūsu zivtiņa un aizpeldēs. Un kurš šajā gadījumā ir laimīgs? Neviens. Abi ir ievainoti. Zivs mīlestība var būt vai nu paradīze, vai elle. Vai jūs riskēsiet, meitenes? Tad – uz priekšu! Palīdziet viņam Jūs iekarot.

avots: cluber.com.ua

 

 

4 KOMENTĀRI

    • Pilnīgas muļķības es esmu strelnieks, un esmu uzticigs tikai vienai un intrese tikai viena sieviete un atdodu vinjai sevi visu
      Laist pa kreisi nekad nekas tāds galvā nav nācis

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.