6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Šīs līgavas “nevainības sertifikāts” radīja “sprādzienu” internetā

 

3

Kad Breilina Boumane 10. oktobrī precējās, viņa savam tēvam uztaisīja dāvanu. Šī dāvana visus šokēja un izraisīja komentāru vētru internetā. Meitene viņam uzdāvināja “Tīrības sertifikātu”, kuru apstiprināja dakteris un kas vēstīja, ka viņas nevainības plēve ir vesela.

Breilina nāk no kristiešu ģimenes, viņas tēvs – mācītājs Maiks Frīmans – bija pārsteigts par tādu dāvanu, bet to ar prieku pieņēma. 13 gadu vecumā visi viņa bērni – divas meitas un dēls – apsolīja saglabāt šķīstību līdz laulībām. Vecākā meita tādu pašu sertifikātu uzdāvināja tēvam savās kāzās. Bet dēls gan solījumu neturēja.

1

Šis stāsts āri vien izplatījās internetā un izraisīja pat negatīvus komentārus par ģimenes viduslaiku tradīcijām.

“Mēs cienām cilvēku ne jau par viņa nevainību, un ne par to, cik seksuālo partneru viņam ir bijis. Bet, ja nu viņa šo sertifikātu tēvam nebūtu iedevusi, kas tad būtu? Viņš viņu būtu apmētājis ar akmeņiem līdz nāvei?” – raksta viena no interneta lietotājām.

“Njā, nevainība – tas tagad ir pats vērtīgākais, kas meitenei ir. Izglītība, karjera jau vairs nav nekas, ja tu ar kādu esi pārgulējis līdz kāzām.”

2

Daudzi šo dēvē par tīri seksisma tradīciju. Jo līgavainis taču neparādīja savu nevainības sertifikātu, vai ne tā? Un arī no medicīnas viedokļa nav iespējams pārbaudīt vīrieša nevainību. Toties meitenes, kuras tiek audzinātas tādā patriarhālā sabiedrībā, baidās kļūt netīras, apkaunotas, ja sāks pirms laikus pētīt savu seksualitāti.

avots: soulpost.ru

 

 

1 KOMENTĀRS

  1. Protams, ka palaistuves tagad lielākā cieņā, kā nevainīgās, vīrieši nav spējīgi kāzu naktī tikt galā ar nevainību, tāpēc atļauj to izdarīt citiem, iebraukta ķēve labāk patīk.

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.