2.3 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Dana Vulin: smagais ceļš uz skaistuma atjaunošanu. Brīdinām – nepatīkami skati!

 

Šī jaunā sieviete no Austrālijas vēl pirms pāris gadiem varēja lepoties ar savu ārējo izskatu. Tomēr, tas prasīja vien pāris minūtes, lai Dana izmainītos līdz nepazīšanai.

1

Sāncenses nežēlastība 

Meitenes skaistums bija kļuvis par traucēkli kādai no viņas sāncensēm.

2

Kādā dienā ļaunprātīgā Danas sāncense, ielauzās meitenes mājā, uzbruka viņai, aplēja ar spirtu un aizdedzināja. Pēc šī baisā uzbrukuma ārsti konstatēja plašus (60%) sejas un 3. pakāpes ķermeņa apdegumus.

0

Daudzkārtējās operācijas, lai atjaunotu ārējo izskatu, meitenei aizņēma 2 gadus, tomēr atgūt iepriekšējo izskatu viņai tā arī nav izdevies.

Maska

Pēc neskaitāmajām operācijām Dana praktiski 3 gadus nēsāja speciālu masku, kura aizsargāja meiteni no nevēlamiem, izbrīnītiem apkārtējo skatieniem. Šajā maskā jaunā sieviete apmeklēja arī tiesas sēdi, kurā tika izteikts spriedums cietsirdīgajai nozieguma veicējai, kura aiz greizsirdības gandrīz atņēma Danai dzīvību. Viņa tika notiesāta ar 17 gadu ieslodzījumu cietumā.

3

Pēc daudzkārtējām sejas ādas transplantācijas operācijām, meitene nācās sākt cīņu ar vēl kādu nelaimi – viņai tika konstatēts dzemdes kakla vēzis.

Drosme, mērķtiecība un ticība labajam ļāva Danai izcīnīt arī šo smago cīņu.

Drosmīgā meitene nolēma rīkoties visai šokējoši. Dana noņēma savu sejas masku ētera laikā vienā no populārākajiem televīzijas pārraidēm. Skatītāji bija satriekti no tā, kā meitene izskatās. Uz viņas sejas bija palikušas vien atsevišķas rētas, jo skaidrs, ka 60% ādas apdegumu nevar izzust bez pēdām. Tomēr, meitenei, kurai nācās pārvarēt smagas problēmas, gandrīz pilnībā izdevās atjaunot savu skaistumu.

posle.jpg.pagespeed.ce.Q9T3cnIxqe

Dana uzskata, ka viņas veiksme slēpjas ticībā saviem spēkiem un ikdienas darbā ar sevi, lai uzlabotu esošo stāvokli. Iespējams, šis iedvesmojošais stāsts var palīdzēt arī citiem noticēt saviem spēkiem!

avots: mif-facts.com.ua
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.