6.8 C
Rīga
svētdien, 17 novembris, 2024

Ātri un garšīgi! Kraukšķīgi mazsālītie gurķi minerālūdens marinādē

 

123070951_5

Sastāvdaļas:

  • 1 kg nelielu gurķu
  • 1 l gāzēta minerālūdens
  • 2 ēdk. sāls
  • 1 ēdk. cukura
  • 3 ķiploku daiviņas
  • buntīte diļļu

Pagatavošana:

Trauka dibenā liekat pusi no diļļu daudzuma (noteikti pirms tam dilles nomazgājiet)

Gurķus nomazgājiet, nogrieziet galiņus un cieši sakārtojat traukā.

Virs gurķiem kārtojiet otru diļļu daļu un smalki sakapātus ķiplokus.

Izšķīdiniet sāli minerālūdenī un pārlejiet gurķus tā, lai tie būtu pilnībā pārklāti ar marinādi.

Gurķus liekat ledusskapī. Ēst jau var pēc 12-14 stundām.

avots: vk.com

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.