Sastāvdaļas:
150-200 g vārītas liellopa gaļas
1 burkāns
3 ķiploka daiviņas
1-2 sīpoli (skaits atkarīgs no sīpolu izmēra)
2-3 marinēti gurķi
4-5 ēdk. majonēzes
sāls pēc garšas
eļļa vcepšanai
Pagatavošana:
Gaļu sagrieziet nelielos gabaliņos. Pēc tam gaļu apbrūniniet nelielā eļļas daudzumā.
Notīriet burkānu un sarīvējiet uz rupjās dārzeņu rīves un pēc tam arī apcepiet nelielā daudzumā uz atsevišķas pannas.
Sīpolus sagrieziet pusapļos un arī apcepiet. Sīpolus un burkānus ieberiet caurdurī, lai notek liekie tauki un sula.
Gurķus sagrieziet nelielos salmiņos, arī no gurķiem vajag notecināt lieko šķidrumu.
Visas sastāvdaļas samaisiet un pievienojiet klāt smalki sagrieztu ķiploku. Pievienojiet majonēzi un pēc vajadzības pievienojiet sāli.
Labu apetīti!