5.8 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Pasaules stilīgākā deviņdesmitgadniece Īrisa Apfela (Iris Apfel)

 

 

 gorgeousingrey.com_

Šī stilīgā dāma 94 gados ir uzņēmēja, interjera dizainere un modes ikona. Vai nav apbrīnojami?

   Viņa ir dzimusi Ņujorkā un bija vienīgais bērns ģimenē. Īrisas tēvam Samuelam Barelam (Samuel Barrel) piederēja glāžu un spoguļu uzņēmums, taču viņa krievu tautības sievai Sadjei (Sadye) piederēja neliels modes preču veikaliņš.

Īrisa neatbalsta plastisko ķirurģiju un ikdienā nelieto daudz meikapa, taču tas viņai  neliedz izskatīties pārsteidzoši labi, vai ne?

   Īrisa Apfela ir ļoti aktīva dāma, viņai ir grūti nosēdēt bez aktivitātēm, tādēļ viņa regulāri atrodama dažādos sabiedriskos pasākumos, īpaši jau tajos, kuri saistīti ar modi. Viņa pasniedz lekcijas par stilu un modi Teksasas universitātē, piedalās reklāmas kampaņās un izdod savas aksesuāru kolekcijas.

  Kāds ir viņas izskata noslēpums? Īrisa ēd pietiekami veselīgi, uzturā nelieto pārāk daudz salda, nesmēķē, kā arī, ja lieto alkoholu, tad tikai vīnu pie vakariņām. Viņa uzskata, ka cilvēkam veselības problēmas daudz biežāk rodas no pārlieku lielas ēšanas, nekā no tā, ka viņi ēstu par maz.

   Kā Īrisa stāstīja par savu stilu kādā intervijā portālam „Into The Gloss” – „Man nekad nav bijuši modes elki vai ikonas, vai mentori, kuriem vēlētos līdzināties. Kad biju jauna, varbūt tas bija tīņu gados, es eksperimentēju tik ilgi, kamēr atradu to, kas man tiešām pašai patika. Man nepatīk uzlecošie trendi – man patīk tradīcijas. Arī šobrīd turpinu darīt to pašu, ko jaunībā un man patīk tās pašas lietas, kas jaunības gados. Protams, izklausās muļķīgi,ja saku, ka nemainos. Cilvēki, laikam ejot, mainās. Es domāju, mēs pieaugam – bet stila sajūta pamatā nemainās. Es neko nedaru absolūti savādāk kā darīju pirms piecdesmit gadiem.”

   Lūk, šis ir lielisks pierādījums tam, ka cilvēks var izskatīties fantastiski, justies laimīgs un vēl arī iedvesmot citus arī 94 gadu vecumā!

  „Es neģērbjos, lai uz mani skatītos. Es ģērbjos sev.” (Īrisa Apfela)

   Arī Dieviete Tev novēl atrast to, kas piestāv vislabāk, neskriet pakaļ pūlim un vienmēr spēt saglabāt savu „ES”.

254756FD00000578-2936938-Young_love_Mrs_Apfel_is_joined_in_one_ad_image_by_a_well_dressed-m-19_1422909785898 blog45102_HEAD_IRIS-APFEL-_1112_061 Brody-Iris-Film-1200 Iris Apfel 2012 Couture Council Museum FIT

Iris Apfel shows her handbag collection, Extinction, at Henri Bendel on 5th Avenue and 55th Street in Manhattan on Friday, October 12, 2012.

Iris-Apfel-Curator-Rosewood-Hotels-Resorts iris-apfel-2015

Iris Apfel photo Tracie Van Auken

thefemin-karlie-kloss-iris-apfel-pose-in-the-park-for-kate-spade-s-spring-2015-ads-08

 

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.