7.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Ja jūsu tuvais cilvēks pēc horoskopa zīmes ir Vēzis, tad obligāti izlasiet šo!

 

rak

Lai izslēgtu daudz iespējamo pārpratumu, uzstājīgi rekomendēju iedziļināties šajā tekstā.

‘’Vēzis pārstāv ūdens stihiju tās jaunrades zonā. Šeit transformācija (ūdens) pirmām kārtām ir izteikta kā dziļa, būtiskas realitātes uztveres ideja, kuras rezultātā cilvēks mainās iekšēji. Ja Skorpiona, kurā vairāk attīstīta ūdens stihija, principi ir ‘’es mainos’’ un ‘’mainu pasauli’’ attīstīti vienādās daļās , tad Vēzim akcents ir konkrēti likts uz pirmo. Ūdens zīmēm ir raksturīgs noslēpumu, mistikas aromāts. Tik tiešām, transformācijas rezultāts iepriekš nekad nav zināms, te parādās Absolūta jaunrade (brīva griba). Neviens nezina, kas notiek Vēža sirds dziļumos, tajā skaitā arī viņš pats, bet tur visu laiku notiek noslēpumaini procesi un laiku pa laikam rezultāts parādās virspusē un kļūst par Vēža apziņas sasniegumiem, bet ne vienmēr plašai publikas daļai.
Īstais Vēzis vienmēr ir ļoti noslēpumains, tas ir saistīts ar to, ka viņš sargā savu iekšējo metamorfu noslēpumu, vēl arī ar to, ka ir dziļi emocionāls un viegli ievainojams. Būtiskā uztveršana – tā ir laba lieta un pēc tās vajag tiekties, nu bet kaut kā tomēr jāuztur arī psihes stabilitāte, un Vēzis to saprot tā, kā neviens cits. Tāpēc, lai pasargātu sevi no ļoti biežām transformācijām un ļoti dziļiem pārdzīvojumiem, viņš apkārt sev audzē ierasto aizsargāšanās metodi – biezas bruņas. Pateicoties šīm bruņām, no vienas puses, ir grūti piekļūt klāt Vēzim no ārpuses, no otras puses – viņš var likties neemocionāls un pat vienaldzīgi mierīgs, tāpēc ka viņa dziļās emocijas un izmaiņas dvēselē grūti izlaužas caur šo hitīnu.
Tipiska Vēža uzvedība, kurš ir sastapies jaunu ideju ir sekojoša. Vispirms viņš to it kā ignorē vai noliedz. Pēc tam (ja viņam stipri uzspiež), tā ideja tiek apdomāta viņa zemapziņas dzīlēs un tad, izpeldēs no viņa apziņas kā viņa paša personīgā , kurai viņš ir ļoti pieķēries. Te, jāņem vērā, ka apdomāšanas laikā ideja ir mazliet mainījusies, adaptējusies Vēža izpratnes sistēmai, un vēl ir izmainījusies arī Vēža izpratnes sistēma un izmainījies arī pats Vēzis. Bet paredzēt, no kuras ideja Vēzis atteiksies, bet kuru pieņems un adoptēs, un kā viņš tieši izmainīsies, ir diezgan grūti.
Vēzis ir ļoti būtiska zīme, viņam (atšķirībā no Dvīņiem) domas un emocijas ir saplūdušas vienkopus, jebkuras ārējās realitātes izmaiņas ved pie iekšējām izmaiņām un tas ir diezgan sāpīgi. Tāpēc Vēži cieši turas pie sava īpašuma, apkārtnes un mentālās sistēmas pieņēmumiem, dzīves vispār un pie jebkura tās fragmenta. Ja, Vēzis negribēs, pārliecināt to nav iespējams, bet atšķirībā no Vērša, viņš neaizstāvēs savu skatu punktu, viņš vienkārši apklusīs. No citas puses skatoties, ja jums izdosies iemantot Vēža uzticību, tad jūs pamanīsiet viņa brīnišķīgo spēju saprast un sajust, ļoti tiešu, emociju reakcijas atgriezenisko saiti. Ja Vēzis grib kaut ko uztvert, viņš to var izdarīt ļoti dziļi, bet tā ir reta dzīves dāvana, īpaši saskarsmē ar cilvēkiem.
Vēzim, ja viņš to gribēs var parādīties brīnišķīgas spējas adaptēties. Viņš ir spējīgs pakāpeniski pielāgoties dzīvei diezgan sasmakušā ūdenī, kaut kas tas nepieder pie viņa labākajām īpašībām, toties kādreiz palīdz grūtos apstākļos.
Atkarībā no psihiskās uzbūves ir divu veidu Vēži: Vēži – vientuļnieki un Vēži – ceļotāji. Vēzim – vientuļniekam par bruņām kalpo viņa mājas (kabineta) sienas. Savās mājās Vēzis – vientuļnieks jūtas nepiespiesti un brīvi, tur valda tāda psiholoģiska atmosfēra ( kā viņam tādu izdodas radīt, īsti nav saprotams), tad tās centrā esat jūs, tiklīdz kā tur nokļūstat. Kad Vēzis – vientuļnieks dodas ārā uz ielas ( tas viņam nepatīk un viņš to dara ļoti reti) viņš uzliek sev bruņas un pa kluso vēro nedrošo ārējo pasauli, kura viņam paliek ,praktiski, nepieejama.
Vēzis – ceļotājs savas bruņas nēsā līdzi un var diezgan pārliecināti nomainīt dzīves vietu, ja vecā viņam ir apnikusi. Viņa aizsardzība ir kompakta, bet toties mazāk droša. Bet kad (jebkura) Vēža aizsardzība nedarbojas, viņam var būt ļoti sāpīgi, var būt, ka pat daudz sāpīgāk nekā jebkurai citai Zodiaka zīmei.
Bet tāpēc nav jādomā, ka Vēža pašrealizācijas ceļš iet pa viņa bruņu pilnveides ceļu. Galvenais viņa mērķis – tā ir pasaules iepazīšana un savu ārējo emociju, kuras pasaulei tik ļoti ir vajadzīgas, izpausme, bet bruņas ir šķērslis gan vienam, gan otram. Attīstījies Vēzis – psihologs, kurš sarunājoties ar kādu divas stundas vilcienā, kādreiz ir spējīgs atrisināt problēmu, kura jūs ir mocījusi pusi no dzīves, bet pats sev no šīs sarunas būs ieguvis ne tikai būtisku informāciju par cilvēka dvēseles uzbūvi, bet arī guvis dziļu emocionālo apmierinātību. Vēzim ,kurš nav realizējies, bruņas, neskatoties uz to biezumu, pastāvīgi plaisā no ārējiem triecieniem, bet no iekšpuses viņu grauž emocionālā un eksistenciālā neapmierinātība ar sevi, kura ļoti reti nonāk līdz apziņai, bet ja arī nonāk, tad izkropļotā veidā.
Sev Vēzis ir ļoti emocionāls un viegli ievainojams (tas attiecas arī uz pārējām horoskopa zīmēm, bet ne līdz tādai pakāpei). Apkārtējiem Vēzis vienmēr ir noslēpums un ‘’melnais caurums’’, viņš gandrīz neizstaro emocijas, bet to taču tik ļoti gribas (Vēzim ir maiga gaļa un visi to jūt). Ja uz Vēzi mēģina spiest, tad viņš atbild vai nu ar klusēšanu, vai aizņemtību (nolaiž acis), vai arī ar histēriju. Lai nonāktu pie viņa uzticībā, vajag saprast, kāda vide viņam ir apkārt un vispirms pašam adaptēties pie šīs vides un pēc tam jau peldēt klāt Vēzim. Vislabāk tas sanāk Zivīm un klusajiem Skorpioniem (ja tādi eksistē). Citiem vārdiem sakot, Vēzim ir svarīgi apstākļi un metodes, viņam nepatīk ja viņu vada, bet toties, pats mīl slepeni manipulēt ar citiem cilvēkiem.
Ja jūs uz Vēzi skatieties virspusēji, neņemot vērā viņa eksistēšanas vidi, jūs neko nesapratīsiet, bet ja sapratīsiet – tad visu otrādi. Vēzis vada ģimenes dzīvi – tā ir mistika, mafiju ( liela ģimene, tā uzskata mafijas darboņi), slepeno policiju. Zemās oktāvas Vēzis ir ļoti viltīgs un melīgs, viņa sejā nenodrebēs neviens muskulis. Vēzim ir laba intuīcija, bieži tas noved pie augstprātības, viņam liekas, ka viņš redz cilvēkiem cauri. Viņš ir pārāk emocionāls, tāpēc viņam ir grūti saprast, ka emocijas ir vilnis, kuras atrodas dzīves eksistenciālā okeāna virspusē. Augstākiem Vēžiem ir nosliece uz reliģioziem meklējumiem, kuri ir saistīti ar mistiskām reliģijām un kā jau visas ūdens zīmes tiecas pēc tiešas Dieva sajūtas vai vismaz astrālā plāna sajūtām. Augstākie Vēži – garīgie skolotāji, reliģiozie līderi, svētie.
… stiprs zemais Vēzis var kļūt pasaulei par netikumu bezdibeni, lieliski tikt galā ar melnā skolotāja lomu.
Avessaloms Podvodnijs, ‘’Lekcijas astroloģijas ievadā’’.
Atļaušos sev (kā saules Vēzim) veikt dažas piezīmes šim lieliskajam un psiholoģiski tiešajam A. Podvodnija aprakstam.
Tās ir:
1. Pārlieku liels psiholoģisks (kādreiz arī fizisks) jūtīgums, attiecīgi, ievainojams. Vēži (saules, mēness, ascedentālie) ir ļoti emocionāli, jūtīgi pret savas apkārtnes atmosfēru, viņi arī ne vienmēr var atšķirt, kur ir viņu pašu personīgās sajūtas, kur svešas. Tāpēc viņiem bieži vien sanāk pārdzīvot citu vietā.
2. Vajadzība dzīvot ‘’dziļumā’’, t. i. izbaudīt stipras un dziļas jūtas. (Vēzim tās būs jāpārdzīvo, grib viņš to vai nē). Saules zīme norāda uz enerģijas veidu, kurš ir cilvēka dzīves, dotajā iemiesojumā, enerģijas avots. Tādā veidā Vēži ‘’barojas’’ no dziļu jūtu enerģijas.
3. Pie jebkurām ārējās vides izmaiņām Vēzim nākas (vai arī viņš jūt vajadzību) kardināli mainīties iekšpusē. Tas prasa laiku un lielus enerģijas tēriņus, to ļoti vēlams saprast cilvēkiem, kuri atrodas tuvās vai radniecīgās attiecībās ar saules Vēzi.
Tieši no šīm, jebkuram Vēzim iedzimtām rakstura īpašībām un vajadzībām, dzimst gan viņa pozitīvās, gan negatīvās ( kā ,piemēram, izrādāmais bezjūtīgums, kaprīzums vai pat histēriskums, mēģinājumi manipulēt ar citiem, kaut gan, Skorpioniem viņi pat tuvu nestāv) ārējās pasaules izpausmes, kuras īstenībā var būt bezgalīgi daudz – tieši tik, cik ir saules Vēžu. Protams, ka aprakstīt visus ,nav iespējams.

 avots: cluber.com.ua
 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.