1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

5 lietas, kurām tu nekad neesi pievērsusi uzmanību, kad pirki apavus!

 

1

Bieži vien, pērkot jaunus apavus, mēs aizmirstam par ērtību un par to, ka ar šo apavu pāri nāksies staigāt vismaz vienu sezonu. Un tieši tāpēc apaviem jābūt maksimāli ērtiem.

Lai tu spētu izvēlēties ne tikai skaistus, bet arī ļoti ērtus apavus, mēs esam sagatavojuši 5 zelta padomus, kas tev palīdzēs.

Apavu pirkšanas padomi

  1. Apavus labāk pirkt vakarā
    Šis padoms izklausās nedaudz dīvaini, jo kurš gan vēlēsies noguris staigāt pa veikaliem? Bet pareizi ir iegādāties apavus tieši vakaros. Tāpēc, ka uz dienas beigām kājas nedaudz pietūkst un līdz ar to arī palielinās izmērā, bet tas savukārt nozīmē, ka tas apavu pāris, kas derēja no rīta, vakarā būs pārāk ciešs un noberzīs kāju.
  2. Nestandarta standarti
    Dažādiem apavu ražotājiem var būt dažādi izmēru standarti. Tas nozīmē, ka nevajag uzreiz pirkt apavus, kas ir iepatikušies, bet obligāti vajag piemērīt. Tikai mērīšana var būt pierādījums, ka apavi tev patiešām der.
  3. No divām pēdām izvēlies lielāko
    Apavus vajag izvēlēties pēc lielākās pēdas garuma. Tas izklausās smieklīgi, bet ļoti lielam daudzumam cilvēku viena pēda ir nedaudz lielāka par otru. Tāpēc ir vērts piemērīt vairākus apavu izmērus un nopirkt tos, kuros abas kājas jutīsies ērti.
  4. Apavus izvēlies pēc nepieciešamības
    Izvēloties apavus, ir skaidri jāzina, kādam mērķim tie tiek pirkti. Piemēram, tev būs grūti visu dienu nostaigāt augsta papēža un ne īpaši noturīgos apavos, tāpēc, ja pērc apavu pāri ar mērķi tos nēsāt visu dienu, tad izvēlies apavus uz platformas. Tādos apavos tev būs daudz ērtāk.
  5. Kājas palielinās
    Atceries to, ka tavas kājas var palikt nedaudz lielākas un platākas, tāpēc ik pēc diviem gadiem nomēri tās. It sevišķi, ja apavus iegādājies internetā, nevis meklē tos veikalos.

Izmanto šos noderīgos padomus par apavu izvēli, lai justos ērti. Kā arī neaizmirsti par šiem padomiem pastāstīt arī saviem draugiem!

avots: takprosto.cc
 

1 KOMENTĀRS

  1. apavus, varbūt, pērk :.., ja IR ‘tie līdzekļi’ ekstrām,i vai arī, ja basā kāja sāk ‘asfaltu prasīt’ (M.M.)

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.