7.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Neko nevar noslēpt! Ko par tevi var pastāstīt tavs ikdienas matu sakārtojums?

 

01 пучок 181214

Noteikti ir dzirdēts teiciens: pasaki man, kas Tu esi/ko nēsā/ko ēd – es pateikšu kas Tu esi. Tāpat ir ar matiem un to, kādu frizūru Tu izvēlies ikdienā. Astītē, bizē vai čirkainus – Tavi ikdienas frizūras paradumi daudz ko pastāsta par Tavu raksturu.

Ko stāsta frizūra

1

1. Tu esi romantiska personība, vienmēr esi gatava jaunām zināšanām un jauniem iespaidiem. Tu mēģini katrā cilvēkā atrast kādu labo un pozitīvo pusi, tādēļ Tev pietiekoši bieži nākas vilties apkārtējos cilvēkos. Optimists dvēselē un staigājoša pozitīvisma bumba – tas noteikti ir par Tevi.

2

2. Tu esi pašpārliecināta sieviete, kuru nespēj aizskart kaut kāda tur nekompetenta kritika. Tu neilgojies pēc milzīga daudzuma draugu, savukārt Tavā slēgtajā kompānijā Tu tiec uzskatīta par visuzticamāko draugu. Nepārstāj citiem sniegt savu enerģiju!

3

3. No malas izskatās, ka Tu esi ļoti lepna, bet kā gan savādāk var uzvesties cilvēks, kurš steidzas sasniegt visus nospraustos mērķus, ignorējot visas tās garlaicīgās sarunas par neko. Tu esi pieradusi pati sasniegt savus mērķus un citu palīdzība tam Tev nav nepieciešama.

4

4. Cilvēkiem, kuri Tevi nepazīst – sieviete kareive, pašiem tuvākajiem – kā balts un pūkains kaķēns. Tu vienmēr centies iestāties par taisnīgumu un godīgumu un Tevi piemānīt ir praktiski neiespējami.

5

5. Radošs cilvēks ar bagātu iekšējo pasauli. Garlaicīgs darbs noteikti nav domāts Tev – Tu pārtiec no mākslas un radošuma.

6

6. Citreiz tava atklātība Tev traucē, tomēr neskatoties ne uz ko, Tu esi tas cilvēks, kurš gatavs sniegt palīdzību katram, pat nepazīstamam cilvēkam.

7

7. Tu esi cilvēks, kurš prot klausīties un novērot. Tu ar īpašu uzmanību attiecies pret katru detaļu, šī īpašība palīdz Tev būt par līderi jebkur.

8

8. Daudzi domā, ka mierīgāku cilvēku neatrast, bet atliek vien Tevi nokaitināt, lai viss aizietu pa gaisu. Tavu asprātību un mazliet skarbo humoru spēj paciest reti kurš.

9

9. Tavs galvenais zirdziņš ir labi attīstīta pašdisciplīna. Tu esi no tā, kura uzreiz visu apdomā un pēc tam dara, nekad ne otrādi.

10

10. Radošs cilvēks, intelektuāls un estēts. Tu neciet bezgaumību un centies, lai Tev apkārt būtu cilvēki, kuri domā tāpat.

11

11. Vai esi jau ievērojusi, ka Tev visai bieži izkrata sirdi un dvēseli? Mierīga, audzināta un apzinīga – kā gan lai neuzticas šādam cilvēkam?

12

12. Tu esi organizēta un neatkarīga, Tev patīk, ka viss ir salikts pa plauktiņiem un vēl – vairāk par visu Tu cieni vienkāršību.

13

13. Optimists no dabas! Tu cieni katru mirkli un neesi gatava savu dzīvi bezjēdzīgi iztērēt. Lai gan daudziem šķiet, ka Tu esi viegli aizvainojama, tā nav. Patiesībā aizvainot tik spēcīgu būtni kā Tevi, nemaz nebūs viegli.

14

14. Praktiskums ir Tava galvenā un labākā īpašība. Tevi neinteresē citu cilvēku drāmas, baumas… Un cilvēkam, kurš droši soļo pa dzīvi, tas arī nav vajadzīgs.

15

15. Tev patīk pasapņot, iedziļināties mākslā, bet tieši šīs īpašības Tev traucē izdarīt to, kas ir jāizdara.

16

16. Tu esi mierīga, citreiz pat aukstasinīga. Tādai rakstura noturībai var tikai skaust.

17

17. Tu vienmēr sasniedz sev nospraustos mērķus, kā arī Tev piemīt izlēmīgs raksturs ar pārsteidzošu spēju koncentrēties uz saviem tālākajiem plāniem.

avots: takprosto.cc

 

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.