8 C
Rīga
svētdien, 28 aprīlis, 2024

Ņujorkas šiks, kam jāatrodas Tavā garderobē

 

MARIKA1

Ņujorka ir viena no modes mājvietām. Steidzīgais dzīves ritms mijās ar ballītēm, modes un mākslas pasākumiem. Tādēļ, iedvesmojoties no šīs pilsētu pilsētas, piedāvājam Tev ieskatīties lietās, kuras atrodas katras īstas Ņujorkas sievietes garderobē.

 1

Iedvesmojies no Bretas Heimanes (Brett Hayman) zīmola „Edie Parker” Ņujorkā radītajām „cluch” un rokassomiņām. Tās ir spīdīgas, mirdzošas, ar lieliem uzrakstiem un saukļiem, un uzreiz atpazīstamas. Katra soma ir īsts roku darinājums un gatavota „vintage” stilā. Lūk, arī mājas lapa, kurā var iegādāties un apskatīt šīs stilīgās somiņas – http://edie-parker.com/

2

Alexander Wang sportiska blūzīte – der gan pie augstiem apaviem, gan pie sportiska stila apaviem. Un melns, protams, ka no modes neiziet. Ērti, brīvi, stilīgi, eleganti – viss vienā.

3

Sportiskas, krāsainas, košas un ne tik košas kediņas uz augstas platformas šosezon būs modes augšgalā, jo tās jau atkal der pie dažādiem stiliem. Atkal mēs pārliecināmies par to, ka stils un ērtības ir savienojami jēdzieni.

4

Balti vienkārši džemperīši un tunikas. Pat ikdienišķu džemperi var padarīt par kaut ko īpašu, ja vien protam to skaisti sakombinēt. Dvīnes Olsenas, kuras ir kļuvušas par pazīstamām dizainerēm, prot pacelt ikdienas apģērbu luksus līmenī, kuru ieraugot Tu nespēsi neko citu kā tikai sapņot par to, kā tas atrodas Tavā garderobē.

5

Koša, plīvojoša un sievišķīga kleita pāri celim – must have ikvienas sievietes drēbju skapī. Derēs gan ikdienai, gan randiņam.

6

Jason Wu sievišķīgā biroja/darba kleita stiprajām biznesa lēdijām. Mišela Obama ir šādu kleitu cienītāja.

Foto no telegraph.co.uk

1

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.