10.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Viss, kas tev būt jāzina par Lauvām

 

lion

Kādas Lauvas ir darbā, mīlestībā seksā un draudzībā? Kas Lauvām nepatīk un, ko ir vērts iegaumēt par šo zodiaka zīmi.

Periods: 23. jūlijs – 23. augusts.

Kas attiecas uz Lauvām, tad šeit joki mazi, jo Zvēru karalis kļūdas nepiedod. Viņš/-a ir bara līderis, viņa viedoklī ieklausās, viņam seko. Bet arī karalim bieži ir vajadzīgi komplimenti un paslavēšana, tad lūk Lauvām komplimenti ir dzīves jēga un spēks. Lauvas ir azartiskas darbā, mīl tērēt naudu, aptver sevi ar skaistumu un krāšņumu, tiecas pēc sabiedrības uzmanības. Šiem cilvēkiem dzīve ir kā milzīga skatuve ar gaismām un pienācīgu publiku. Lauvas pārliecināti soļo caur dzīvi ar lepni paceltu galvu.

Cieņa un varenība – divi galvenie šīs zīmes dzīves dzinuļi. Lauvas ir labas pret tiem, kuri ir vājāki nekā viņi paši, bet tikai tādā gadījumā, ja otrs cilvēks pēc tā tiešām tiecas. Nevajadzētu mēģināt Lauvu piekrāpt, jo viņu “kodiens” un “uzbrukums” nav domāts vājiem nerviem.

Vīrietis Lauva

Iedomīgi un nepaklausīgi – tāda ir Lauvu vīriešu patiesā daba. Viņus var pieradināt, bet tas jādara ārkārtīgi gludi un precīzi. Viņi mīl izdāļāt padomus un norādīt īstenos dzīves ceļus un rīcības gan draugiem, gan paziņām. Ir jāmācās nobalansēt uz robežas starp savām un Lauvas vēlmēm un vajadzībām. Tikai šāda metode palīdzēs Jums būt lieliskās attiecībās ar Lauvu.

Sieviete Lauva

Viņa ir ļoti populāra starp vīriešiem, pielūdzēji rindā vien seko viņai, šai dāmai svarīgs ir statuss, romantika, pat ciltskoks. Viņa vēlas stiprus un veselus bērnus, tādēļ pie sava īstenā vīrieša izvēles pieiet ārkārtīgi uzmanīgi un rūpīgi. Viņai piemīt augstākais seksualitātes, prāta skaidrības, skaistuma un sievišķības līmenis. Būt par viņas konkurenti ir smags darbs jebkurai horoskopa zīmei. Tādēļ ar šo zīmi ieteicams draudzēties, ne naidoties. Lauvai nevajadzētu norādīt uz viņas kļūdām, jo viņa ir lepna un vienmēr pati spēs iziet no ūdens sausa.

Savukārt Lauvas ienaidnieku sarakstā Jūs tiekat iekļauts momentāni, tiklīdz esat pieļāvis kādu kļūdu. Lauvas ilgi atceras katru vārdu, kurš kaut mazliet aizskāra to lepnumu. Bet Lauva ir skaista un gudra, tādēļ daudzi viņai piedod viņas pašas nepilnības.

Lauvas darbā

Lauvas visbiežāk atrodas vadītāja vai vienā no vadošajiem amatiem. Lai ar Lauvu būtu labās attiecībās, pirmkārt, visiem visapkārt ir jāatzīst, ka Lauva ir vadītājs – pats talantīgākais, radošākais, gudrākais, kā arī labākais priekšnieks pasaulē. Viņam ir jāredz, ka Jūs strādājat ar pilnu atdevi, jo tikai tā Lauva būs pārliecināts, ka Jūs esat tas, kas viņam vajadzīgs. Pat ja Jums nav ienācis prātā Lauvai atteikt, viņi zina, kas ir atteikums, tādēļ būs maksimāli uzmanīgi attiecībā pret jebkuru cilvēku. Vienīgais veids ir censties Lauvu aizraut ar citiem projektiem vai radīt iespaidu, ka visi viņa uzdotie uzdevumi ir izpildīti, Lauvas klātbūtnē uzteiciet viņu pieņemtos lēmumus kā gudrus un piekrītiet viņa risinājumiem. Tā Lauva ātri aizmirsīs par saviem uzdevumiem, bet Jūsu dzīve kļūs daudzreiz interesantāka.

Lauvas un mīlestība

Vīrieši Lauvas

Šiem vīriešiem patīk, kad par viņiem sajūsminās. Viņi būs kopā ar tādām sievietēm, kuras būs gatavas glaudīt pa spalvai. Lauva ir savas izvēlētās dāmas saimnieks, viņš labāk par viņu pašu zinās kur un kā viņai labi pavadīt savu brīvo laiku, kādu kleitu izvēlēties un kā vislabāk izskatīties jebkurā situācijā.

Censties padarīt Lauvu greizsirdīgu ir muļķīgi un bezjēdzīgi. Viņi arī bez īpašiem centieniem zina, ka Jūs esat interesanta citiem vīriešiem un lieku reizi norādīt viņam uz šo faktu nav vērts. Viņš ir pārliecināts, ka dzīvo ar Dievieti, tādēļ Jums vienmēr būs jāspēj atbilst dotajam statusam. Viņi var ļoti smagi sodīt konkurentu gadījumā, ja radusies situācija noved pie krāpšanas.

Lauvas – vīrieši ir lieliski tēvi, kuri lepojas ar saviem bērniem. Viņu bērni ir prieks visiem. Tādēļ nekad netiek ekonomēts uz dāvanām, attīstības iespējām un savu bērnu audzināšanai.

Sievietes – Lauvas

Viņas – Dievietes, tādēļ viņām jāizrāda uzmanība un tieši Dievietei atbilstošā daudzumā. Tikai diennakts uzmanības apliecinājumi, tikai dārgas dāvanas un cienīgas attiecības varēs iekarot šo dāmu sirdis. Bet, ja viņa patiešām ir iemīlējusi – tad tas ir uz mūžu. Viņa netērēs savu laiku uz bezjēdzīgu flirtu, jā, viņa vīriešiem ir interesanta, jo viņas mēle ir asa, pati seksīga un vienkārši burvīga. Bet viss uzskaitītais viņai ir labi zināmi fakti un šim procesam viņa netērēs ne laiku, ne enerģiju.

Lauvenes – lieliskas mātes, viņas bez maz vai akli mīl savus bērnus, apdāvina viņus ar mīlestību, dāvanām un rūpēm. Viņa nekad neekonomēs uz saviem bērniem.

Lauvas gultā

Vīrietis – Lauva

Intīmās dzīves jautājumos viņš ir ļoti maigs. Viņam ir svarīgi vienmēr būt savas mīļotās cienītam vīrietim, viņš visiem spēkiem cenšas nepieļaut kļūdas mīlestības lietās, savas partneres izvēlas uzmanīgi. Lauva lepojas ar savu augumu un saviem izmēriem, bet nekad nebūs par lieku, ja viņa mīļotā atgādinās par viņa lieliskumu un pieredzi. Viņš ir uzticīgs un to pašu pieprasa no savas mīļotās. Protams viņš skatās uz citām sievietēm, bet tālāk par formu apskatīšanu tas parasti nenoved.

Sieviete – Lauva

Lauveņu stiprā puse ir siržu iekarošana, bet ne pieredze gultā. Tādēļ tad, kad attiecības nonāk līdz intīmākajai stadijai, daudzi vīrieši viļas, jo figūras un prelūdijas ziņā dāmas bija uzdevuma augstumos, tādēļ gultā no viņām tika gaidīts kas vairāk.

Lauveņu problēma ir tajā, ka viņas nepārtraukti vēlas izskatīties lieliski un tādēļ neļauj sev atslābināties. Tikai ērtas pozas, ideāls apgaismojums un pašas labākās spēļmantiņas, savukārt tas ne vienmēr ir ērti un patīkami partnerim.

Lauvu erogēnās zonas

Lauvenes un Lauvas galvenā erogēnā zona ir mugura un maiga muguras masāža. Plūstoši un maigi pieskārieni mugurai dara brīnumus – uzlabo garastāvokli un rada kaisli. Nepalaidiet garām iespēju pieradināt Zvēru karali ar pāris viegliem pieskārieniem.

Lauvas un draudzība

Lauva vienmēr tieksies būt pirmais, tādēļ partnerattiecības nebūs nepieciešamība. Ja jūs esat gatavs vienmēr iedrošināt un uzslavēt Lauvu, tad viņš kļūs par lielisku un uzticamu draugu. Jūs noteikti paliksiet apmierināti, kad Lauva vēlēsies Jums pateikties par pacietību un padevīgu kalpošanu viņam, jo savā pateicībā Lauvas ir dāsnas un oriģinālas.

Lauvas nemīl, kad kāds norāda uz viņu kļūdām, kritizē viņus, viņu izvēles vai lēmumus vai mazums cenšas radīt konflikta situāciju. Lauvas ir lepnas un nekad nenolaidīs galvu, tādēļ pieņemiet šo faktu un vienkārši baudiet devību.

Lauvas atpazīstamas personības: Napaleons Bonaparts, Koko Šanele, Henrijs Fords, Dženifera Lopesa, Alfreds Hitčkoks, Roberts de Niro, Arnolds Švarcnegers, Sandr Buloka, Deivids Duhovnijs, Baraks Obama, Antonio Banderas u.c.

Svarīgi atcerēties

Katrai zodiaka zīmei piemīt kādas īpašības, konkrētas iezīmes un uzvedības īpatnības kuras to raksturo, tomēr jāatceras, ka katrs cilvēks ir unikāls un individuāls. Katram no mums ir jāatceras, ka dzīvē galvenais akcents jāliek uz pašattīstības iespējām. Citreiz ir viegli visu novelt uz dzimšanas dienas datumu vai gadu, nevis uz pašu spējām risināt problēmas, tomēr tas nebūt nenozīmē, ka horoskopi zaudē savu nozīmi vai kļūst mazā interesanti. 

Horoskopus lasīja, lasa un turpinās lasīt, vienkārši tādēļ, lai mēģinātu kādu iepazīt mazliet tuvāk vai censtos pamatot atsevišķu muļķīgu izvēļu un rīcību jēgu. Padoms: mīliet savas nepilnības un savu tuvāko pieļautās kļūdas, jo tieši tas padara Jūs par tik unikālām un neatkārtojamām būtnēm. Baudiet dzīvi un saprotiet, ka katrs no mums ir brīvs savā izvēlē un lēmumos. Cieniet apkārtējos un tad Jums nekad nebūs jāsaskaras ar problēmu “horoskopu zīmju nesaderība.”

avots: cluber.com
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.