1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Kāda ir tā sieviete, kura vīriešus pievelk kā magnēts?

 

MARIKA1

Ir sievietes, kurām ir brīnumains talants. Viņām nevajag spēlēt rituālās pavedināšanas spēles. Viņas netērē laiku tam, lai no galvas iemācītos “noteikumus, kā ātri iekarot savu sapņu vīrieti”. Viņas pirms randiņa pat neuztraucas. Viņas vienmēr ir atslābinātas, mierīgas un par sevi pārliecinātas. Dabiskas, patīkamas, jautras un bezrūpīgas.

Tādas sievietes skaidri zin, ko ir vērtas un veido attiecības ne tāpēc, ka baidās palikt vienas, bet tāpēc, ka vēlas, lai viņas mīlētu un novērtētu tieši tādas, kādas viņas ir. Viņas nebaidās pieprasīt pašu labāko un neļauj sev “karināt makaronus uz ausīm”. Šī pašcieņa garantē to, ka vīrieši, ar kurām tās satiekas, ciena viņas un dara to, ko viņas vēlas.

Tādām sievietēm viss ir nopietni. Nekādu spēļu. Viņām nav vajadzīga koķetērija un flirts. Tāpat vīrieši pie viņām “līp”.

Viņas neseko žurnālu padomiem par pirmā soļa speršanas pareizību, jo vīriešiem it kā svarīgs esotmedīšanas azarts. Un, paldies Dievam, nepārtrauc attiecības tikai tāpēc, ka vīrietis nedāvina viņām dārglietas un romantiskas dāvanas – ziedus, konfektes un šampanieti. Pa īstam pievilcīga sieviete zin, ka no tādām manipulācijām ir vairāk ļaunuma kā labuma.

Viņa zin, kur atrodas zelta vidusceļš starp “būt pārāk pieejamai” un “spēlēt spēles”. Viņa nekad pilnībā neatklājas vīrietim, tajā pat laikā, neskaita “paredzētās pieklājības randiņu reizes”, pirms ļaut piekļūt vīrietim savam ķermenim.

Nevar teikt, ka tāda sieviete nevar iedomāties savu dzīvi bez Viņa.

Taču viņa neatceļ ieplānotās tikšanās tikai tāpēc, ka viņš viņu kaut kur uzaicinājis.

Viņai ir savas prioritātes, piesātināta dzīve, karjera, draugi, aizraušanās, mājdzīvnieki, vakara kursi, vingrošanas nodarbības, mīļotie TV šovi. Un tas viss viņai neprātīgi patīk un ir dārgs.

Protams, viņa savā dzīvē atbrīvos vietu vīrietim, kurš viņai vajadzīgs, taču tas nenozīmē, ka viņa dēļ tiks upurētas personīgās intereses. Viņa nesēdēs pie telefona, gaidot, kad viņš beidzot piezvanīs. Bet arī nemetīsies otrā galējībā, tēlojot hiperaizņemtu un nenotveramu. Spēles “ak, es esmu tik noslēpumaina un nepieejama” viņai absolūti nav vajadzīgas. Viņa stāv pāri šādiem primitīviem paņēmieniem. Un vīrieši to novērtē.

Tāda sieviete brīnišķīgi saprot to, ka, ja vēlies sev blakus redzēt princi baltā zirgā, arī no savas puses kaut kas ir jāpiedāvā.

Neparasti pievilcīga sieviete ir reālistiska. Viņa zin, ka bērnības dienu pasakas, kurās skaistais, bagātais princis lūdz pelnrušķītes roku, ir tikai pasakas. Viņa savu izvēli neierobežo ar vīriešiem, kuri ir “izdevīga partija”. Viņa nevērtē vīrieti pēc maciņa biezuma, karjeras spozmes, reputācijas vai automašīnas markas. Viņa netiecas pēc “nelīdzvērtīgām laulībām” kā kāda feodālā zemniece. Viņa nelolo cerības, ka kāds bagāts, veiksmīgs vīrietis pēkšņi parādīsies viņas dzīvē un padarīs viņu bagātu un laimīgu.

Viņa paļaujas tikai uz sevi un strādā ar sevi dienu un nakti. Kad runa iet par partneriem un potenciālajiem vīriem, viņa tos vērtē pēc emocionalitātes skalas, ne bezceremoniāli skaitot viņa naudu, procentus no akcijām, noskaidrojot viņa gada ienākumus un nekustamo īpašumu apjomu.

Dabiskums – ir gandrīz pati svarīgākā un pievilcīgākā visu šo sieviešu rakstura iezīme. Tāda sieviete nebūs negodīga ar vīrieti. Viņa nenervozēs randiņā ar vīrieti, kurš viņai patiesi patīk, nejutīsies kā uz skatuves, necentīsies iepatikties un neuzvedīsies nedabiski.

Viņa nenodarbosies ar savu domu un vārdu “pašrediģēšanu”. Viņa zin, ka būt negodīgai ar vīrieti nav labi. Un viņa zin to, ka, ja viņš iemīlēsies “aktrisē”, no tā nekas labs nesanāks, tāpēc, ka tad viņš iemīlēsies tēlā, ko viņa tik centīgi radījusi, ne – viņā pašā. Tāda sieviete to zin, un viņai ir viegli būt dabiskai un īstai – sev pašai. Viņa uzvedas brīvi, nepiespiesti un adekvāti. Ja viņa vēlas kaut ko apspriest, viņa to dara – jo tas viņai ir svarīgi. Un viņai ir pietiekami daudz pašcieņas, lai tā paliktu viņas prioritāte.

Ja kavalieris viņai nepiekrīt, tā nezaudē savaldību un arī samierinoši neatkāpjas. Viņa ir pārliecināta par savu viedokli un prot to paskaidrot pieklājīgi un korekti.

Tas viss kā magnēts pievelk vīrieti.

avots: gintafiliasolis.wordpress.com
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.