0.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Sakrālais vīriešu un sieviešu harmonisko attiecību noslēpums

 

c04dd0_8147aa7928e749ba9d8ba2e9984f1a28

Harmoniskas attiecības starp vīrieti un sievieti ir laimes pamats.

Mēs jau zinām, ka Radītājs sadalīja cilvēku divās daļās, lai paātrinātu cilvēces attīstību. Lai šīs pusītes vienmēr tiektos viena pie otras, tika izdomāts ļoti gudrs mehānisms:
Sievietēm seksuāli enerģiskā čakra vienmēr ir pilna ar enerģiju, bet vīriešiem tā vienmēr ir izsalkusi, un pabarot to var tikai sieviete.

Tāpēc vīrieši bez sievietes pilnvērtīgi un attīstīties nevar vispār. Viņiem ir vajadzīga Mūza. Kāpēc sievietēm vienmēr seksuālā čakra ir spēka pilna? Tāpēc, ka viņai vajag pievilināt vīrieti, pabarot, iedvesmot, ieņemt bērnu, iznēsāt, piedzemdēt un izaudzināt. Tāpēc sieviete ir cieši saistīta ar Zemi, kas arī pabaro viņu ar šo spēcīgo enerģiju.

Tieši pateicoties tam, ka sievietēm jau pēc piedzimšanas par sievieti vienmēr seksuālā enerģija ir daudz, sievieti var uzskatīt par pašpietiekamu. Bet nesteidzieties priecāties un uzskatīt, ka jūs arī bez vīrieša varat mierīgi dzīvot. Variet! Bet dzīve būs daudz grūtāka, un patiesa laime bez vīriešiem nebūs, jo dvēselei sāpēs neizpildītais pienākums Visuma priekšā.

PIRMAJĀ čakrā vīrietim jābūt devējam.

Viņam vienmēr šis enerģētiskais centrs ir pilns ar enerģiju, lai realizētu viņam paredzētos uzdevumus. Tas ir viņa fiziskā spēka avots. Sievietēm šajā centrā enerģijas pietiek tikai izdzīvošanai. Tāpēc vīrietim ir jānodrošina sieviete ar pienācīgiem dzīves apstākļiem, komfortu, aizsardzību.

Pievērsiet uzmanību: tieši šajā čakrā vīriešiem ir izvirzīts orgāns (dzimumorgāns), bet sievietēm padziļinājums. Tautā saka: “Vīrietim ir jāuzceļ māja, jāiestāda koks un jāizaudzina dēls”. Turklāt vīrietis atdod sievietei ne pašu enerģiju, bet gan materiālos dzīves apstākļus, kurus viņš radījis pateicoties šai enerģijai, viņš taču ir Pasaules pārveidotājs. Sievišķās enerģijas pilnīgi pietiks, lai labiekārtotu ģimenes ligzdiņu, ko uzcēlis vīrietis.

Ja vīrietis nenodrošina sievieti ar nepieciešamo aizsardzību un nomāliem dzīves apstākļiem, no tāda vīrieša ir jābēg, pēc iespējas ātrāk un tālāk. Neiztērētā enerģija padarīs viņu agresīvu, greizsirdīgu, viņš centīsies to tērēt seksuālajiem priekiem ārpus ģimenes, vai arī pievērsīsies alkoholam. Čakra nobloķēsies, un perspektīvā sagaidāma vīrieša neauglība (spermatozoīdu daudzums samazināsies, un viņi būs parāk vāji, lai pilnībā apaugļotu olšūnu), agrīna impotence. Vai jums to vajag?

OTRAJĀ čakrā sievietei jābūt devējai.

Šajā centrā viņa ir pārmērīga. Šo enerģiju sieviete atdot vīrietim ne tikai ar seksu (kaut arī seksa laikā tiek atdota ļoti liela enerģijas deva), bet gan ar glāstiem, apskāvieniem, skūpstiem, un pat domām par savu mīļoto, lai kur arī viņš tajā brīdī neatrastos. Ja sieviete nevēlas vīrietim dot pietiekoši daudz enerģiju, tad viņai šajā enerģētiskajā centrā ir pārāk daudz enerģijas, un tas novedīs pie ginekoloģiskām saslimšanām (cistas, miomas, vēzis), vai arī pie nimfomānijas. Bet vīrietim vajadzēs “bateriju” meklēt ārpus ģimenes. Starp citu, šajā centrā sievietēm ir “izspiedies” orgāns – vēderiņš. Ja ir noticis tā, ka sieviete ir vientuļa, un viņai nav neviena, kam atdot seksuālo enerģiju, tad viņai ir tā jāpārceļ uz nākamajām čakrām un jāsāk sevi realizēt caur tām. Tā sieviete novērsīs enerģijas pārpilnību, paliks vesela un gūs lielākus panākumus sabiedrībā. Bet viņa nedrīkst aizmirst par racionālākas harmonijas mehānismu. Sievietei nevajag ilgi būt vientuļai.

TREŠAJĀ čakrā vīrietim jābūt devējam.

Bet viņš varēs būt devējs tikai ar nosacījumu, ka ir saņēmis no sievieties pietiekoši daudz seksuālās enerģijas. Tad atveras trešais viņa enerģētiskais centrs, pamostās viņa griba, mērķtiecība, pašpārliecība, un sociālajā plānā viņš kāpj. Tā ir profesionāla izaugsme, karjera, vara, cieņa, gods. Tāds vīrietis ienākumus nesīs mājās, un var izpildīt sievietes vēlēšanos, kas ir jau virs vienkāršas izdzīvošanas normām: skaistas mēbeles, apģērbs, rotaslietas, auto, atpūta utt. Tā viņš samaksā sievietei par viņam sniegto enerģiju un attīstības perspektīvu. Starp citu, vīrietim šajā centrā ir izliekts vēders. Austrumos tiek uzskatīts, jo lielāks vēders, jo bagātāks un dāsnāks cilvēks.

Ja vīrietis nenorēķinās ar sievieti, tad enerģijas pārpilnība un lepnums noved viņu pie skopuma, atriebības un, kā sekas, kuņģa – zarnu trakta slimībām.

CETURTAJĀ čakrā sievietei jābūt devējai.

Jo viņas sirds centrā esošais dievišķās mīlestības avots ir nebeidzams. Turklāt jo vairāk viņa šo enerģiju atdod, jo vairāk no Radītāja to saņem, un papildus vēl saņem arī dažādas liktens dāvanas. Mīlestības enerģija sievietei jāatdod ne tikai vīrietim. Viņai tā jāprojicē uz apkārtējo telpu. It īpaši atkuāli tas ir mūsdienās, tajā slēpjas viņas misija. Sievietes vienmēr jautā: “Kā gan sniegt mīlestības enerģiju, ja nemīli vīru?” Ja nemīli, bet kaut kādu iemeslu dēļ vēlies saglabāt savienību, tad mīli vīru kā draugu, kā brāli, kā vecāko dēlu. Tikai tad sieviete izpildīs savu pienākumu Visuma priekšā.

Vīrietim atvērsies sirds centrs, un mīlestības enerģija atvērs viņā tādas īpašības kā labsirdība, līdzcietība, līdzjūtība, viņš iemācīsies mīlēt, un tad šis spēks atbrīvos viņu no instinktu varas. Ar sirdi mīlošs vīrietis jau vairs nevar būt neuzticīgs. Ūdensvīra gadsmitā laulības bez mīlestības ātri izjuks, bet ar mīlestību – kļūs stiprākas.

Mīlestības enerģiju sieviete sniedz dažādos veidos: caur biolauku, ar glāstiem un maigu skatienu, ar iekšēju smaidu, ar mīļu vārdu, līdzcietību, līdzjūtību, piedošanu. Viņa aplipina ar mīlestības enerģiju visu, kam pieskaras ar mīlestību sirdī. Viņa ar savām mīlestības pilnajām rokām gatavo vīram dāvanas, ar mīlestību gatavo viņam ēdienu utt. Ja vīrietis atrodas tāluma, viņa var domās sūtīt šo enerģiju kaut uz otru pasaules malu.

PIEKTAJĀ čakrā vīrietim ir jābūt devējam.

Starp citu, viriešiem uz kakla ir ādamābols, bet sievietēm nav. Lūk, jums arī pašas Dabas zīme, kam ir jādod. Ja sieviete ir dāsni apdāvinājusi vīru ar savu nebeidzamās mīlestības enerģiju, tad vīrietim atveras galvas čakra, mostas viņa radošās spējas. Ja vīrietis ar pirmās čakras enerģētisko centru sievietei uztaisīs izturīgu ķeblīti, tad tagad viņš uztaisīs viņai ekskluzīvu krēslu un izliektām kājām.

Turklāt viņš dāvās sievietei brīnišķīgas, harmoniskas attiecības, un sievietei nevajadzēs tērēt savu enerģiju šo attiecību veidošanai, izmantojot psihologu padomus. Atttiecības veidosies praktiski automātiski. Bet sieviete varēs atbrīvojušos enerģiju novirzīt uz savu radošo spēju attīstību.

Pēc šo piecu centru atvēršanas abiem sāks atvērties divi augstākie centri, ka sniegs viņiem lielākas attīstības iespējas un personīgo izaugsmi. Turklāt tik harmoniskā savienībā emocionālais apvalks piepildīsies ar augstākajām prieka, mīlestības enerģijām, un uz tā rēķina paplašināsies tās augstākā daļa. Tieši tā uzsūc enerģijas plūsmu, kas nāk no Kosmosa daudz lielākā daudzumā. Bet enerģijas pārpilnība nes līdzi mīlestības, veiksmes, laimes, veselības un labklājības enerģiju. Tādai savienībai vienkārši ir lemta pilnīga visu vēlmju realizācija. 

avots: womanhappiness.ru
 

2 KOMENTĀRI

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.