8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Lēdija Dī, kādu mēs viņu vēl nebijām zinājuši… Visu mīļotās princeses Diānas maz pazīstamas fotogrāfijas.

 

Princeses Diānas dzīve patiešām bija līdzīga pasakai… Viņa, vienkārša bērnudārza audzinātāja ar aristokrātisku izcelsmi, pēkšņi kļuva par dzīvu tautas ikonu, par visu labdaru iemiesojumu un karaliskās ģimenes neatņemamu sastāvdaļu. Viņa pārcēlās dzīvot uz Bekingemas pili, vīram dāvāja divus brīnišķīgus dēlus, un iekaroja katra angļa sirdi ar savu neparasto skaistumu un patiesumu. Diāna, gandrīz kā Pelnrušķīte, tad vēl neticēja savai laimei. Tiesa, dzīve ar Vindzoru saimniecību neizrādījās nemaz tik salda, kā tas parasti notiek pasakās. Neskatoties uz ārējo idilli, Diāna dzīvoja blakus vīram, kurš tā arī nespēja aizmirst savu pirmo mīlestību – Kamillu Pārkeri Boulzu, un pēc tam arī pati mētājās no viena mīļākā pie otra.

Iespējams, ka lēdijai Dī pēc statusa vēl bija tālu līdz karalienei Elizabetei, bet cilvēki viņu labprātīgi dēvēja par savu “Tautas princesi”, “Pasaules rozi” un “Siržu karalieni”. Piekrītiet, ir samērā grūti paiet garām šai neticami apburošajai sievietei ar ne tik vieglo likteni. Princesi Diānu joprojām atceras un mīl miljoniem cilvēku visā pasaulē. Kā sabiedriskais tēls Diāna bieži vien nonāca ziņkārīgu žurnālistu fotoaparātu priekšā. Par godu lēdijai Diānai mēs nopublicēsim maz pazīstamas fotogrāfijas ar Sievieti ar lielo burtu. Lai tev vieglas smiltis, princese Diāna! 

Diānas Frensisas Spenseres bērnība.

1 2 3

Topošā princese bija jaunākā no Spenseru meitām. Patiesību sakot, Diānas sekmes mācībās ne tuvu nebija spīdošas. Tomēr meitene skaisti dejoja un kļuva par pirmklasīgu dejotātu – 1976. gadā viņa pat uzvarēja skolas deju konkursā. Diāna sapņoja kļūt par balerīnu, bet diemžēl sava garā auguma dēļ (178 cm) viņai par savu sapni nācās aizmirst.

4 5

13 gadus vecā Diāna atpūšas Skotijā.

6

Diānas Spenseres jaunības gadi.

78

Tā nebija mīlestība no pirmā acu uzmetiena…Viņai bija tikai 16 gadi, kad viņa pirmo reizi iepazinās ar princi Čārlzu. Sākumā princis aplidoja Diānas vecāko māsu, Sāru Spenseri. Iepazīšanās ar Diānu bija īsa, ciešākas attiecības sāka veidoties pēc trīs gadiem.

Princese Diāna ar princi Čārlzu.

9

Lēdija Dī sava līgavaiņa sabiedrībā ar pašu karalieni Elizabeti.

10

  1. gada 29. jūlijā Diāna Spensere skaistā kāzu kleitā ar astoņus metru garu plīvuru gāja pie svētā Pāvila katedrāles altāra. 750 miljons skatītāji elpu visā pasaulē elpu aizturēdami sekoja vienas no skaistākajām sievietēm un viena no bagātāko līgavaiņu laulību ceremonijai televizoru priekšā.

Līgava Diāna kāzu dienā 1981. gasda 29. jūlijā.

11

Aristokrātiskais skūpsts.

12

Diāna un Čārlzs dodas kāzu ceļojumā, Vaterlo stacija.

13

Pēc tam, kad princese Diāna iemiga pasākuma laikā Alberta un Viktorijas muzejā 1981. gadā, karaļnams oficiāli paziņoja par viņas grūtniecību.

14

Nevienam nav noslēpums, ka princesei Diānai vienmēr patika pavadīt laiku bērnu sabiedrībā. Viņa varēja atrast kopīgu valodu ne tikai ar saviem, bet arī ar citiem bērniem.

15 16 17 18 19 20 21

Ne velti Diānu sauca par tautas princesi – parastie cilvēki tiecās pie viņas ar visu savu dvēseli. Viņa bija šo cilvēku mīlule.

22 23

Princese Diāna sarunājas ar britu karavīriem Wavell barakās Berlīnē, 1985. gadā.

24

Un šeit princese pati nolēma iepazīties ar bruņutehniku.

25

Tautas mīlule Royal Ascot Races sacīkstēs 1985. gadā.

26

Diāna slēpošanas laikā Lehā, Austrijā, kopā ar saviem dēliņiem Viljamu un Hariju.

27

Princese sava laulātā sabiedrībā izgāja paslēpot.

28

Princeses Diānas un prinča Čārlza skūpsts pēc polo sacensībām Kirenčesterā, Anglijā, 1985. gadā.

29

Diāna bija “savējā” arī vispazīstamāko sabiedrības personu vidū. Princese Diāna atcerējās iepriekšējās iemaņas un izlēma dejot rokenrolu ar Džonu Travoltu Baltajā Namā, 1985. gadā.

30

Princis Čārlzs un princese Diāna kopā ar mūziķi Bobu Geldofu Vemblijas stadionā labdarības koncerta Live Aid laikā, 1985. gadā.

31

Diāna un Eltons Džons šī paša koncerta laikā.

32

Princeses Diānas un Maikla Džeksona iepazīšanās.

33

Māte Terēze un lēdija Diāna Ņujorkā labdarības akcijas laikā, 1997. gadā/ Pēc šķiršanās Diāna pievērsās sabiedrības problēmām: nabadzība, AIDS, onkoloģiskas saslimšanas un šo sarakstu varētu turpināt un turpināt.

34 35 36

Sensacionālās fotogrāfijas ar lēdiju Dī peldkostīmā.

37 38

Princese Diāna sava bērnības drauga – prinča Endrjū – sabiedrībā. Starp citu, Spenseru ģimene vēl bērnībā Diānu bija “apprecinājuši” tieši ar viņu. Fotogrāfiju ar princi Endrjū Diāna turēja skapīti pie gultas mācību laikā “West Heath” skolā.

39

Diāna atpūsas ar savu pēdējo kaislību – Dodi al Fajedu. Daudzi Londonas augstajās aprindās negatīvi atsaucās par Dodi: “Mēs, protams, neesam rasisti, bet intriga ar Dodi al Fajedu – tas jau ir par traku”.

40

Fotogrāfijas no novērošanas kamerām viesnīcas liftā. Diāna un viņas mīļotais pāris stundas pirms liktenīgās avārijas.

41

Fotosessija, ko veidojis Mario Testino Kensingtonas pilī.

42 43 44

Līdz šim šie princeses Diānas modernie tēli izraisa interesi kolekcionāru un augstākās modes cienītāju vidū.

45 46 47

Tāda spilgta, gaiša un starojoša princese Diāna uz visiem laikiem paliks mūsu atmiņās…

48 49 50

Viņa jau sen vairs nav starp mums, bet joprojām ir grūti atrast cilvēku, kurš nezinātu, kas ir princese Diāna. Lēdijas Dī avārijas iemesli joprojām nav skaidri, un iespējams, ka neviens un nekad neuzzinās patiesību. Bet mēs vienmēr atcerēsimies Diānu – tādu brīnišķīgu un gaišu cilvēku.

avots: ofigenno.cc
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.