10 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Ka iemācīties ievērot Zīmes, kuras mums sūta sargeņģeļi?

 

heart_and_cloud_in_one_by_venuven

Iespējams, tu man tagad nenoticēsi, bet es vienalga teikšu: “Mēs katru dienu, pilnīgi noteikti, no saviem Sargeņģeļiem saņemam zīmes – tādā veidā dzīve mums palīdz to saprast, runā ar mums”. Ja mēs iemācīsimies redzēt šīs zīmes un uzticēsimies savai intuīcijai, tad sapratīsim, ka Augstākie Spēki vienmēr mūs atbalsta un palīdz mums.

Par nožēlu jāsaka, ka mēs tik ļoti esam ieslīguši ikdienas rutīnā un savās problēmās, trauksmē un pārdzīvojumos, ka neievērojam to, ko mums saka priekšā. Un šīs zīmes ir visur! Iedomājies tik, atbildi uz pašu svarīgāko jautājumu var saņemt jebkurā diennakts laikā, jebkurā vietā un jebkuros apstākļos. Kā tas notiek? Paskatīsimies, kādas mēdz būt šīs zīmes un kā iemācīties tās atpazīt.

1. Vizuālās

Tas var būt jebkas, ko tu redzi ar acīm. Piemēram: tu nekādīgi nevari izšķirties par to, vai pieņemt jauno darba piedāvājumu, domā, šaubies, mocies un, pēkšņi, atver žurnālu un acu priekšā ir frāze: “Izdari to un tu nenožēlosi!”

Tā ir skaidri atpazīstama zīme, ko sūta tev tavi pavadoņi. To pašu tu varētu izlasīt ne tikai žurnālā, bet arī uz reklāmas staba, internetā u.t.t. Tas nenozīmē, ka speciālai jālasa arvien vairāk un vairāk, lai ieraudzītu zīmes, parasti tas notiek neparedzēti, it kā nejauši.

Tāpat ļoti daudz vizuālu zīmju mums parāda daba. Tas var būt mākonis, kā atbilde uz tavu jautājumu, koka lapa, zieds vai kas cits. Kad manā dzīvē parādījās mans mīļotais cilvēks, kurš vēlāk kļuva par manu vīru, man nemitīgi ceļā gadījās sirsniņas. Gan mākonis – sirds formā, gan plaisas asfaltā – sirds formā un ļoti daudz vēl dažādu zīmju. Tad es aizdomājos, ka diez vai tā ir tāda sakritība. Tā arī notika.

Lai iemācītos redzēt šādas zīmes, to, ko dzīve mums saka priekšā, ir jāiemācās tās ievērot. Ir svarīgi apzināti apstādināt savu domu skrējienu un sākt būt momentā “šeit un tagad”. Tikai tad var saprast, ko mums saka mūsu Sargeņģeļi.

2. Dzirdes

Tās ir zīmes, ko tu vari dzirdēt. Vienalga, vai tas ir radio, TV, vai kāds garāmgājējs, vai kāda dziesma, ko tev atnesis vējš… Galvenais – ne vienkārši klausīties, bet DZIRDĒT.

3. Intuitīvās

Tas ir tad, kad tev vienkārši kaut kas šķiet. Nesaprotami, kāpēc un kā to izskaidrot. Vienkārši izliekas un viss. Noteikti vajag ieklausīties šajā intuīcijas balsī. Runā, ka intuīcija ir Dieva saruna ar cilvēku un tajā ir patiesība. Tam vajadzīga ir spēja uzticēties un klausīties savās sajūtā, ne – loģikā.

4. Tēlainās

Tādas zīmes mums rādās sapņos, un tās nevar ignorēt. Tie sapņi, kas ļoti skaidri un spilgti iesēžas mūsu atmiņā, izsauc emocijas un iespaido – tās ir Dieva zīmes. Sapņi mēdz būt arī pravietiski, bet tie parasti redzami tiem cilvēkiem, kuri atver savu sirdi saviem garīgajiem pavadoņiem un uzticas augstākajiem spēkiem.

5. Kognitīvās

Tās ir zīmes – notikumi, kas notiek tavā dzīvē, lai atnestu līdz mums kādu informāciju. Lai labāk to saprastu, es pastāstīšu piemēru no savas dzīves.

Sen atpakaļ, agrā jaunībā man iepatikās viens “sliktais” puisis. Patiesībā jau es zināju, ka man nevajag ar viņu satikties, par to Augstākie spēki mani brīdināja ne vienu reizi vien, dažādās formās. To man teica gan tuvinieki, gan draugi, tas man rādījās sapņos un to priekšā man teica intuīcija “nedari tā!”. Bet es savās vēlmēs biju stūrgalvīga. Un, lūk, reiz viņš mani uzaicināja uz kino. Bija ziema un es laimīga skrēju uz tikšanos. Vietā, kur trepītes veda lejā no tilta, bija slidens un es kritu, un sasitu muguru. Trauma nebija pārāk liela un es vienalga devos uz tikšanos, kaut arī bija pilnīgi skaidrs, ka dzīve atkal mani brīdina un saka: “neej tur!”. Beidzās tas viss diezgan bēdīgi, jo puisis izdarīja man tik sāpīgi, ka ilgus gadus es nevarēju attapties no šīs nodevības. Tas, ka toreiz es nokritu, bija kognitīvā zīme. Kā likums, tik nopietniem paņēmieniem mūsu Sargeņģeļi pieķeras tikai ļoti retos, izņēmuma gadījumos, kad visas pārējās zīmes netiek ņemtas vērā.

Lai vispār iemācītos šīs zīmes atpazīt un saprast, ko mums tās rāda, pirmkārt ir jātic Augstākajiem Spēkiem. Tāpat arī jāprot iziet no sava vāveres riteņa un apstāties, apstadināt savas domas un ne tikai vienkārši skatīties apkārt, bet arī – REDZĒT. Ne vienkārši klausīties – bet DZIRDĒT. Un ne vienkārši just, bet – SAJUST. To viegli ir iemācīties, tikai jāgrib sākt dzīvot apzinātu dzīvi.

avots: gintafiliasolis.wordpress.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.