9.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Viena no vienkāršākajām siera kūkas receptēm

 

L1qhfuQdMcs

Vienas porcijas kaloritāte: 120kcal

Mīklai:

  • 2 ēdamkarotes izsijātu miltu
  • 2 olas
  • 1 ēdamkarote cukura
  • 0,5 tējkarotes kakao

Krēmam:

  • 400g vājpiena biezpiena
  • 3,5 tējkarotes želatīna
  • 1 ēdamkarote cukura (cukura vietā var pievienot jebkuru ievārījumu)
  • 1 tējkarote vanilīna

Pagatavošana:

Sajauc visas mīklai paredzētās sastāvdaļas un cep biskvītu 180°C. Sagatavoto pamatni piesūcina (ņem mazliet jebkura sīrupa vai izšķīdina mazliet cukura nelielā ūdens daudzumā).

Želatīnu uzbriedina nelielā ūdens daudzumā. Pēc tam pievieno cukuru un vanilīnu pēc vēlēšanās un ūdens peldē gandrīz uzvāra.

Sakuļ viendabīgā masā biezpienu un pievieno sagatavoto želatīnu. Pēc vēlēšanās var pievienot pārpalikušo sīrupu vai ievārījumu.

Izveidoto masu liek uz piesūcinātā biskvīta un atstāj ledusskapī uz visu nakti.

avots: VK.com
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.