Vienas porcijas kaloritāte: 120kcal
Mīklai:
- 2 ēdamkarotes izsijātu miltu
- 2 olas
- 1 ēdamkarote cukura
- 0,5 tējkarotes kakao
Krēmam:
- 400g vājpiena biezpiena
- 3,5 tējkarotes želatīna
- 1 ēdamkarote cukura (cukura vietā var pievienot jebkuru ievārījumu)
- 1 tējkarote vanilīna
Pagatavošana:
Sajauc visas mīklai paredzētās sastāvdaļas un cep biskvītu 180°C. Sagatavoto pamatni piesūcina (ņem mazliet jebkura sīrupa vai izšķīdina mazliet cukura nelielā ūdens daudzumā).
Želatīnu uzbriedina nelielā ūdens daudzumā. Pēc tam pievieno cukuru un vanilīnu pēc vēlēšanās un ūdens peldē gandrīz uzvāra.
Sakuļ viendabīgā masā biezpienu un pievieno sagatavoto želatīnu. Pēc vēlēšanās var pievienot pārpalikušo sīrupu vai ievārījumu.
Izveidoto masu liek uz piesūcinātā biskvīta un atstāj ledusskapī uz visu nakti.
avots: VK.com