9.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Slepenie sieviešu talismani veiksmes pievilināšanai mājās

 

818904

Jums liekas, ka dzīve pret jums ir netaisna? Nepatikšanu virkne nekādi nebeidzas? Bet, vai jūs esat aizdomājusies par to, kas notiek jūsu mājās? Šis jautājums nav nejaušs – Senās Ķīnas gudrie ticēja tam, ka notikumi dzīvē ietekmē dzīvesvietas enerģētiku.

Īpaši asi šis jautājums rodas tagad, kad sieviete pakāpeniski zaudē mājas pavarda sargātājas funkciju un iziet kaujas laukā blakus vīriešiem. Karš šajā gadījumā tiek traktēts kā cīņa par karjeru, aktīva sabiedriskā un politiskā darbība. Bet, lai arī kā cīnītāja neizskatītos cilvēkos, mājās viņa vēlas būt vāja un neaizsargāta. Atslābinošas un nomierinošas enerģētikas radīšana ir māksla, kam daudzas sievietes nepievērš pietiekoši daudz uzmanības. Talismanu veidošana, kas efektīvi izlabos dzīvesvietas auru, ir pa spēkam katrai vājā dzimuma pārstāvei.

Padomi mājas enerģētikas labošanai

Dažas jaunkundzes, mēģinot attīrīt mājas auru, iekrīt galējībās. Tādas neapdomīgas rīcības piemērs ir fenšui tehniku izmantojums visos mājokļa stūros. Speciālisti neiesaka to darīt, labāk izvēlēties optimālāku zonu veiksmes pievilināšanai un aktivizēt enerģiju tajā vietā. 

Sievietei ir jādod priekšroka sekojošiem talismaniem:

  • Smejošā Budas figūriņas;
  • Kristāla sfēras;
  • Mandarin-pīles, noteikti pāris;
  • Balti tīģeri;
  • Zaļi pūķi;
  • Melni bruņurupuči utt.

Svarīgs aizrādījums: visām pāra figūriņām jābūt kaut nedaudz atšķirīgām vienai no otras,pretējā gadījumā tā vietā, lai iegūtu veiksmi ar pretējo dzimumu, var piesaistīt viendzimuma attiecību piekritējus.

Pareizi izvietojot talismanus attiecīgajā zonā, sieviete maksimāli aktivizē savu sievišķo sākumu un attīra mājvietas atmosfēru no negatīvām domām un notikumiem.

Ķīniešu simbols sievišķajam sākumam ir baltais tīģeris, vīrišķajam – zaļais pūķis. Izvietojot tīģeri nedaudz zemāk attiecībā pret pūķi, sieviete tādējādi parāda savu piekrišanu vīrišķā dzimuma valdīšanai mājā. Bet gadījumā, ja vīram ir vājš raksturs, visi galvenie jautājumi par ģimenes dzīvi ir jārisina sievietei, kurai nepieciešama papildus enerģija no talismana – šajā gadījumā tīģeris tiek novietots vienā līmenī ar pūķi vai arī pat nedaudz augstāk par to.

Nedaudz burvestības un baltās maģijas, mīļās sievietes, un jūsu dzīvē uz visiem laikiem apmetīsies veiksme un mīlestība! Nenolaidiet rokas un dzīvojiet pozitīvi!

avots: www.fengshuy.info
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.