8.2 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Pateicība par VISU!

 

pateicc4abba8

“Dievs mūs svētī bagātīgi un katru dienu, bet ne visi prot to ieraudzīt un novērtēt. Diemžēl šo vērtību apzināšanās, kā likums, atnāk tikai pēc tā, kad zaudējam kaut ko. Tā iekārtota cilvēka grēcīgā daba. Ja neproti priecāties par tasi rīta tējas, tavs prieks nebūs ilgs, pat tad, ja rīt tev Dievs uzdāvinās māju! Prieks un pateicība nav atkarīga no dāvanas lieluma, bet gan no spējas priecāties un būt pateicīgam. Nedomā, ka tikai dārgas un ļoti kārotas dāvanas var likt tev pa īstam sajūsmināties.

Ja tu nespēj būt apmierināts tagad, kad tev ir tas, kas jau ir, tad zini, tu nebūsi laimīgs pat tad, kad tev būs maksimāli daudz labumu. Apmierinātība nav noteikta labumu skaita rezultāts, bet gan sirds, kas prot būt apmierināta un pateicīga, stāvoklis.”

Timurs Rasulovs “Paaudze tumsā”

Mēs nepārtraucam savu dzīves plūdumu, kad saņemot labumus, dāvājam labumus (pateicamies) visos savas eksistences līmeņos.

Pirmais līmenis  pateicība par visu labo, ko esam saņēmuši un kas ar mums notiek.

Otrais līmenis — pateicība par visu ikdienišķo, maz pamanāmo, kas ar mums notiek un no kā sastāv visa mūsu dzīve,

Trešais pateicības līmenis — pats grūtākais. Prasme pateikties par visām mūsu sāpēm, ciešanām un problēmām.

Pateicības enerģija ir tā enerģija, ar kuru mēs maksājam par mums dāvāto dzīvi. Ar naudas ekvivalentu samaksāt par enerģiju neviens nav spējīgs – tā ir nenovērtējama. Mēs varam samaksāt tikai ar pateicību Visumam, Dievam, par tā dievišķajām dāvanām.

Pateicības enerģija tas ir varens spēks, pieejams ikvienam, tāpēc izmanto to! Pateicies Cilvēkiem, pateicies Dzīvei, Zemei, Debesīm, Dabai. Pateicies Saulei, kas mums spīd un silda mūs. pateicies Savai Sirdij par to, ka tā atvērās Dievišķajai Enerģijai un tu ieraudzīsi, cik daudz priecīgāka būs tava dzīve!

avots: gintafiliasolis.wordpress.com
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.