5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Šī sieviete spēja uzveikt vēzi 4. stadijā bez ķīmijterapijas! Viss, pateicoties vienam produktam…

 

0

Ārsti par ko tādu nestāsta.

Visi zin, ko nozīmē vārds “ķīmijterapija”, bet ne visi apzinās tās patieso nozīmi. Ķīmijterapij pēc būtības ir ārstēšana ar indēm. Toksīni nogalina ne tikai vēža šūnas, bet arī kaitē visam organismam, kas bieži vien nav savienojams ar dzīvi.

Kendisai Marijai Foksai bija  vairogdziedzera vēzis 4. stadijā, un viņa atteicās no ķīmijterapijas. Šī sieviete saprata, ka saslimšana ir ļoti nopietna, bet viņa negribēja mirt, ciešot no briesmīgiem blakusefektiem pēc ārstēšanās ar ķīmiskiem preparātiem. Viņa izvēlējās citu ceļu, un lūk, kas no tā sanāca!

Kā uzveikt vēzi

Ar šādu diagnozi ārsti viņai paredzēja ārkārtīgi ātru nāvi: nodzīvot vēl gadu ar vēzi 4. stadijā – tā ir nepieredzēta veiksme. Sieviete pārcieta vairākas operācijas, kuru laikā tika izņemts ļaundabīgais audzējs, un nolēma izārstēt savu organismu pati. Šajā situācijā vairs nav, ko zaudēt, un Kendisa izlēma veikt izšķirošos soļus!

Viņa atmeta smēķēšanu, sāka nodarboties ar jogu, atteicās no dzīvnieku gaļas, un katru dienu apēda 3 ananāsus. Viņas ēdienkarte bija pārpildīta arī ar citiem augļiem un dārzeņiem. Kendisa apguva meditācijas mākslu, un tas palīdzēja viņai pārdzīvot īpaši sāpīgo stāvokli.

Visiem par izbrīnu 6 mēnešus pēc tam, kad bija uzsākta pašārstēšanās, sieviete atveseļojās! Protams, ka vēža šūnas pilnībā neizzuda, bet to daudzums organismā samazinājās. Pats galvenais – sieviete ar briesmīgo diagnozi joprojām ir dzīve, un viņas dzīves kvalitāte ir pat labāka nekā dažiem citiem absolūti veseliem cilvēkiem…

Vēzi ir iespējams uzvarēt! Bet no šī stāsta es guvu vēl lielāku mācību. Tas, ko mēs katru dienu ēdam, tas, kā mēs dzīvojam, cik ļoti mēs esam aktīvi fiziski – tas viss spēj ietekmēt mūsu organismu tik spēcīgi, ka to nevajadzētu aizmirst.

AVOTS
 

2 KOMENTĀRI

  1. Kā var šitādus melus postot, bez nekādiem avotiem – Jūs dievietes redaktori saprotat, ka jūs spēlējaties ar cilvēku dzīvībām rakstot šitādus rakstus? Es saprotu maizīte kkā jāpelna, bet nejau uz cilvēku dzīvību rēķina. Izstāstiet kapēc tai sievietei tajās bildēs nav operācijas rēta uz kakla? Nožēlojami…

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.