1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Ūdens ar šīm piedevām palīdzēs atbrīvoties no liekajiem kilogramiem daudz ātrāk

 

blog-fruit-water

Ūdens ar medu

Recepte ir pavisam vienkārša. Izšķīdiniet tējk. dabiskā medus  glāzē vēsā ūdenī un izdzeriet. Regulārs šāds dzēriens no rītiem palīdzēs atbrīvoties no izsalkuma sajūtas un jutīsieties enerģijas pilns.

Ūdens ar etiķi

Izšķīdiniet 1 tējk. ābolu etiķa aukstā ūdenī un dzeriet no rīta. Šķidrums aktīvi no jūsu organisma sadedzinās kalorijas un liekos kilogramus, kā arī nejutīsiet izsalkuma sajūtu. Šo dzērienu rekomendē tiem, kuriem ir paaugstināts skābuma līmenis. 

Ūdens ar citronu

Sajauciet pus citronu ar glāzi silta ūdens. Var pievienot tējk. medus. Dzeriet šo dzērienu pirms miega vai 30 minūtes pirms vakariņām. Var arī samalt veselu citronu (ar visu mizu) un pievienot ūdenim un lietot visas dienas garumā. Šāda tipa dzēriens labi palīdz attīrīt organismu. 

 

Ūdens ar kanēli

Uzvāriet vienu tējk. kanēļa, atļaujiet lai nostāvas apmēram 6 stundas un izdzeriet. Lietojiet šo dzērienu no rīta un vakarā. Perfekti attīra organismu, palīdz atbrīvoties no dažādiem parazītiem un cīnās ar liekajiem kilogramiem jūsu organismā. Bet kanēļa ūdens ar medu – ne tikai ļoti veselīgs dzēriens tievēšanai, bet arī garšīgs. 

Ūdens ar piparmētru

Vārošā ūdenī ielieciet piparmētru lapiņas un noņemiet no uguns. Ļaujiet dzērienam ievilkties 15 minūtes. Šis vieglais, aromātiskais dzēriens nomierinās nervu sistēmu, neļaus pārēsties ēdienreizēs un neitralizēs toksīnus. 

Ūdens ar ingveru

Ingveru ieliet 200 ml. aukstā ūdenī, ielikt ūdens peldē līdz sāk vārīties. Pirms tam apsildīt uz vidējas uguns apmēram 15 – 20 minūtes. Noņemt no ūdens peldes un atstāt zem vāka līdz atdzišanai, lai labi ievelkās dzēriens. Gatavo šķidrumu var glabāt ledusskapī, slēgtā traukā. Pirms šī dzēriena dzeršanas to nepieciešams ir uzsildīt istabas temperatūrā vai mazliet augstākā. 

AVOTS

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.