14.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

9 atšķirības starp īstu sievieti un veceni

 

otlichija-zhenshhiny-ot-baby_c4ca4238a0b923820dcc509a6f75849b

Ar ko sievišķīgums atšķiras ar bābiskumu? Un kas viņa tāda ir – īsta sieviete? Pamēģināsim tikt skaidrībā!

  1. Vecene patiesi tic, ka visi kari uz šīs zemes notiek vīriešu dēļ. Un, ja vara tikta iedota sievietēm, tad uz zemes valdītu harmonija un miers.

Sieviete netic feministu murgiem un netiecas “valdīta pār pasauli” par visām varītēm. Sieviete nevienu neapvaino miera un harmonijas trūkumā, bet gan rada tos pati, visupirms jau savā mājā un ģimenē.

  1. Vecene necieš nekādu kritiku par sevi.

Sieviete savukār tieši otrādi mierīgi uztver pamatotu kritiku par sevi, vēl jo vairāk, ja to izsaka viņas vīrietis, un izdara atbilstošus secinājumus.

  1. Vecenei liekas piemēroti apspriest savu vīrieti ar savām draudzenēm, un viņa krīt histērijā, ja uzzina, ka viņas vīrietis ar kādu ir runājis par viņu.

Sieviete tic, ka attiecības attiecas tikai uz tiem, kas atrodas tajās, tāpēc īsta sieviete nekad nenolaižas līdz baumu līmenim, un nekad neapspriež savas attiecības un savu vīrieti ne ar vienu, izņemot viņu pašu.

  1. Vecene savas kaprīzes izsaka vienkārši: “Ja tu esi īsts vīrietis, tad tu kaut uz pusēm plīsīsi, bet manis dēļ to izdarīsi!”

Sieviete nekad nemanipulē ar vīrieti un negražojas. Viņa ir priecīga par jebkuru dāvanu no vīrieša.

  1. Vecene patiesi uzskata, ka vīrietis viņai ir visu parādā, bet viņa viņam – neko.

Sieviete apzinās, ka viņai attiecībās ir jāieliek sirds un dvēsele, ka ir jāmīl vīrs, tad arī vīrs būs lielisks, bet attiecības – stipras.

  1. Vecene dievina, kad sveši vīrieši viņai pievērš uzmanību, viņai patīk ar tiem flirtēt; nevar ciest, ja svešas sievieties pievērš uzmanību viņas vīrietim.

Sieviete tieši otrādi ir pilnīgi auksta attiecībā pret svešu vīriešu uzmanību uz viņu. Viņa ciena tikai sava mīļotā vīrieša uzmanību. Ja citas sievietes pievērš viņas vīrietim uzmanību, viņa to neuzskata par iemeslu greizsirdībai, jo ir pārliecināta par sevi un par viņu par visiem 100 %.

  1. Vecene uzskata, ka sieviete var sist vīrieti, bet tas nekad neuzdrošināsies pacelt pret viņu roku un atbildēt ar to pašu.

Sieviete uzskata, ka ģimenē nav vietas nekādai vardarbībai, tāpēc cenšasa attiecībās vienmēr uzturēt labvēlīgu un ērtu atmosfēru.

  1. Vecene cenšas jebkādi mācīt vīrietim, kā dzīvot, paliek traka, ja kāds cenšas mācīt viņu.

Sieviete tieši otrādi ieklausās sava mīļotā viedoklī. Ja viņa nepiekrīt viņa viedoklim, tad nesāks spītīgi pierādīt, ka viņam nav taisnība, bet gan pieticīgi izteiks savu viedokli. Sieviete vienmēr ir gatava mierīgam un konstruktīvam dialogam.

  1. Vecene tic ekstrasensiem un zīlniecēm, un regulāri tās apmeklē.

Sieviete tic savam vīrietim.

AVOTS
 

5 KOMENTĀRI

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.