7.2 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Sieviete un gari svārki

 

MARIKA1

Lai cik paradoksāli tas izklausītos mūsdienās, apģērbs ir īstenībā tikai apģērbs. Tas apklāj miesu, kas mūsdienu laikmetā nav atrādāma sabiedrībā citu acīm. Taču zem apģērba mēs esam iemācījušies apslēpt ne vien savu ķermeni, bet arī slēpjam savu būtību. Mēs protam veidot maskas un darām to ar auduma palīdzību. Mēs izvēlamies auduma faktūras, fasonus, krāsas, zīmolus un tendences. Caur savām apģērbu izvēlēm mēs liekam citiem saprast, nojaust, domāt vai ticēt savam tēlam vai stāstam. Savai pasakai jeb sabiedrības maskai, ko esam sev izgatavojuši. Tās apmērus nosaka mūsu vēlēšanās, naudas iespējas un iztēle. Mēs uzburam tēlu un paši tam noticam.

Sievietes mīl rotaļas. Ar savu būtību un sūtību. Izvēlas lomas un partnerus, kas noder, bet beigās jūtas tukšas un bezspēcīgas. Kur pazudis lādētājs? Kur smelties enerģiju un kāpēc mēs lielākoties dzīvojam uz savām enerģijas rezervēm, nevis apgrozām visu ikdienā un izmantojam iegūto?

Viss ir sagriezies tik strauji, ka bikses velk sievietes, lai skrietu ātrāk. Skrietu ātrāk uz darbu, pēc bērniem, pa veikalu. Lai ērtāk pārvietotos transporta līdzekļos un efektīgi izceltu savas augstpapēžu kurpes. Jo ciešākas bikses, jo apspiestāka enerģija. Jo augstāki papēži, jo tālāk no zemes centra. Jo augstāk gaisā, jo mazāk stabilitātes, atbalsta punkta un drošības. Likumsakarīgi. Bet tad kāpēc mēs neizvēlamies to, kas atgrieztu mūs atpakaļ pie enerģijas lādētāja – zemes centra?

PAR SIEVIŠĶĪBU:

Valdzinošā sievišķība

26 ikdienišķas lietas, kuras nogalina sievišķību

Kas, vīriešu prāt, ir sievišķība?

Mode ir nesaraujami savienota ar visu kultūru. Ir apģērba mode, kas diktē, ka biznesa sievietes izskatās cienījamākas nopietnā kostīmā, nevis puķainā kleitā. Ir ēdiena mode, kas nosaka, ka lauzt savus ikdienas paradumus ir moderni un jo radikālāka diēta, jo iespaidīgāks apbrīnotāju loks. Ir attiecību mode, kas nosaka, ka sakarā ar vīriešu mazākumu pasaulē, savas dzīves laikā viņam ir jāsabojā vismaz divu sieviešu dzīves. Taču pienāk punkts, kur tālāk vairs nav kur doties. Tas ir punkts, kad jāapstājas un jāpadomā, kāpēc ieceres nerealizējas un idejas neīstenojas. Tas ir punkts, kur iespējama izaugsme.

Sieviete svārkos ir valdzinoša. Sieviete svārkos un vaļsirdīga. Sieviete svārkos ir kaislīga un griboša. Sieviete svārkos ir sieviete.

Sieviete pirmatnējo enerģiju smeļ no zemes. Zemes centrs ir tas avots, kas dod visu plejādi no jutekliskuma līdz spējai tantriski mīlēties. Zemes centrs ir tas avots, kur Kundalini čūska smeļ malku, lai vēlāk, vijoties caur visiem enerģijas centriem, sirds centrā sastaptos ar debesu enerģiju un izplūstu ārā brīvās enerģijas plūsmā, dodot beznosacījuma mīlestību un brīvību.

Sieviete smeļ no zemes. Un tam nevajag likt šķēršļus. Bikses ir šķērslis. Vēl jo vairāk, ja zem biksēm ir kaprona zeķubikses un vēl apakšveļa, kas gurnus burtiski ietin audumu kārtās un apgrūtinājumos. Svārki atbrīvo. Svārki mudina sievieti liegi šūpot gurnus un baudīt savu esamību. Sievietei, apļojot gurnus, ir vieglāk apjaust ieplūstošās enerģijas spēku un ļaut izgaismot sev olnīcas, dzemdi un visus iekšējos orgānus, kas ne vien kūrē reproduktīvo spēju iznēsāt bērnus, bet kūrē arī sievietes būtības spēku un apzināšanos.

Apakšveļa kā daudzas lietas ir industrija. Tā dod rīkus seksualitātei, kas nodrošina ātru seksu un vieglu enerģijas izlādi. Bet ar to nav gana. Tas nav nekas. Sieviete var vilkt veļu, lai valdzinātu sevi, bet, lai apzinātos savu spēku, apakšveļa ir jāvelk nost. Tā traucē. Apakšveļa bloķē. Un mēs nekad nezinām, kas ir iemesls tam, kāpēc kāds mūs grib vai tieši otrādi – negrib. Un mēs reti kad uzzinām atteikuma iemeslus. Darba sfērā tas ir izprotami ar prātu, bet attiecībās tas ir apstāklis, kas mūs apstādina un atmet atpakaļ – ja mūs kāds negrib vai atraida. Brīvās enerģijas plūsma ļauj mīlestības un pieķeršanās jūtas transformēt tīrā gaismā. Tas rada nepieķeršanos un iekšējo brīvību. Tā ir iespēja otru cilvēku nevis piesaistīt sev un turēt sevi atkarībā, bet mīlot attīstīt arvien lielāku iekšējo spēku, ticību, paļaušanos un enerģiju.

Svārki ir sievietes būtība un tā ir iespēja sajust savu spēku, iekšējo enerģijas plūsmu un brīvās enerģijas kustību. Tantriska ieelpa caur starpeni, transformēta enerģijas centros un izvadīta caur sirdi, ir ierocis, ko neviens vīrietis nespēs pieveikt!  

Seko Inesei Dāvidsonei arī sociālajos tīklos:

astrologika.lv

hennaguru.eu

facebook.com/maghas.tronis

facebook.com/HennaGuru.lv

instagram.com/hennaguru.eu/

twitter.com/Henna_Guru

draugiem.lv/hennaguru/

plus.google.com/+IneseDavidsone

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.