8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Kā panākt, lai ķermenis izvada visas nevajadzīgās un toksiskās vielas? Labākās receptes!

 

C68gVVtUFOQ 

1. Ābols un kanēlis
Plāni sagrieziet vienu ābolu un aplejiet ar 500 ml tīra ūdens, pievienojiet 1 tējk. malta kanēļa, atdzesējiet un izdzeriet dienas laikā. Tas palīdzēs jums normalizēt vielmaiņu un attīra gremošanas traktu .
2. Citronu sula un medus
2ēdk. svaigas citrona sulas samaisiet ar 200 ml silta ūdens, pievienojiet 1tējk. dabīgā medus un nedaudz ingvera. Izdzert šķidrumu pusstundu pirms brokastīm. Tas palīdz attīrīt gremošanas sistēmu, stiprina asinsvadu sieniņas un dos lielu daudzumu enerģijas. 
3. Ingvera dzēriens
 Nepieciešams neliela ingvera sakne (3-4cm), rūpīgi jānotīra un jānomazgā. Sīki sasmalcināt, apliet ar 1 l karsta ūdens un likt vārīties līdz 10 minūtēm. Ļaut atdzist. Šķidrumu jādzer  100-150 ml pusstundu pirms ēšanas. Normalizē gremošanu un uzlabo vielmaiņu. 
4. Biešu sula 
Pagatavojiet svaigi spiestu sulu no vienas bietes, 2 āboliem un 4 
selerijas kātiem. Izdzert 1ēdk. 2 reizes dienā (no rīta un vakarā) pusstundu pirms ēdienreizes. Biešu sula var paaugstināt darba spējas un uzlabot pašsajūtu. 
5. Veselības kokteilis
Pagatavojiet svaigi spiestu sulu no 1 apelsīna, 1 citrona un 1 burkāna. Sajauciet visu ar 100 ml minerālūdens. Dzeriet dzērienu pusstundu pirms ēdienreizes. Šis kokteilis – lieliski uzlabo omu un tu nejutīsi nogurumu pat vēlā vakarā. Kokteiļa īpašības jutīsi jau pirmajā dienā pēc lietošanas.  
6. Gurķis un selerija
Sasmalciniet 1 gurķi un 1 selerijas kātu, pievienojiet 200 ml ūdens. Dzeriet visas dienas garumā. Šis dzēriens lieliski palīdzēs, ja būs gaidāma nogurdinoša un stresa pilna diena. 

AVOTS
 

3 KOMENTĀRI

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.