3.8 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Īpašo piedāvājumu platformai Qfer jau 100,000 lietotāji

 

Latvijā radītā mobilā lietotne Qfer ir piesaistījusi 100,000 lietotājus un turpina augt. Katru mēnesi vismaz 60,000 cilvēki izmanto Qfer, lai gardi un izdevīgi paēstu.

Promo-attels

Arvien vairāk cilvēku izvēlas ieturēt maltīti ārpus mājām. 2015.gadā ASV iedzīvotāju izdevumi maltītei ārpus mājām pirmo reizi vēsturē pārsniedza izdevumus pārtikas produktu iegādei. Taču, lai saņemtu īpašu piedāvājumu, pircēji ir spiesti nēsāt līdzi kuponus, flaijerus un lojalitātes kartes, pierakstīties uz e-pastiem vai arī turēt telefonā atsevišķas lietotnes katram restorānam. Qfer aizstāj šīs neērtības ar vienu pogu lietotāja telefonā, kas ļauj vienmēr ātri atrast un saņemt īpašos piedāvājumus.

Qfer mērķis ir apvienot vienkopus visu uzņēmumu īpašos piedāvājumus un ļaut cilvēkiem atrast jaunas vietas pilsētā dažu sekunžu laikā. Pakalpojums ir pieejams Android un iOS vidēs. Veicot tikai divus klikšķus, lietotājs var saņemt izvēlēto piedāvājumu no Čili Pica, Hesburger, Ghetto Burger, Turkebab,  Can Can Pica, Wok To Walk un vēl gandrīz 150 ēdināšanas iestādēm.

Līdz šim tikai dažas Latvijā radītās lietotnes ir sasniegušas 100,000 lietotāju skaitu, tostarp, maksājumu rīks Mobilly un Swedbank mobilā lietotne. Qfer ir pirmā mobilā īpašo piedāvājumu platforma Latvijā, kas sasniegusi sešciparu lietotāju skaitu. Dibinātāji ir optimistiski par sava pakalpojuma nākotni:

 

“Katru dienu tūkstoši rīdzinieku atrod īpašas maltītes ar Qfer. Un šis ir tikai sākums. Mēs jau tagad attīstām lietotni Lietuvā, gatavojamies uzsākt darbību lielākos tirgos un uzlabot tehnoloģisko risinājumu,” atklāj viens no uzņēmuma dibinātājiem Arturs Burņins.

 

Qfer lietotne kļuva publiski pieejama 2014.gada vasarā. Divu gadu laikā Qfer lietotāji ir ieturējuši gandrīz 610,000 maltītes no gandrīz 150 uzņēmumiem un ietaupījuši kopā 1,200,000 eiro.

 

Qfer ļauj ēdināšanas uzņēmumiem ietaupīt uz kuponu printēšanas un izplatīšanas, kā arī dod iespēju reklamēt savus pakalpojumus internetā. Atšķirībā no papīra reklāmas, uzņēmums saņem precīzu lietotāju statistiku un maksā tikai tad, kad lietotājs izmanto kādu no tā īpašajiem piedāvājumiem.

 

“Mēs turpinām attīstīt platformu uzņēmumiem, lai nākotnē piedāvātu daudzveidīgākus reklāmas risinājumus un plašākas tārgetēšanas iespējas. Mūsu mērķis ir būt par vienu no primārajiem rīkiem uzņēmuma komunikācijā ar klientu. Jau tagad piejama detalizēta statistika un atskaites, un tas ir tikai sākums,” saka Arturs.

 

Pievienot savu uzņēmumu Qfer platformai ir vienkārši. Aizpildot 3 minūšu formu  www.qfer.lv, informācija būs piejama potenciāliem klientiem dažu minūšu laikā. Turpat var arī lejupielādēt lietotni un apskatīt īpašos piedāvājumus.

Piegade2

iOS TOP1

Karte

Jaunumi

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.