6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

5 “vissmagākās” Zodiaka zīmes

 

tzz

Kāpēc vienu Zodiaka zīmju pārstāvji pastāvīgi rupji izrunājas, bet citiem nākas visu piedot?

Pasauē jau sen ir nostiprinājies viedoklis, ka starp 12 Zodiaka zīmēm ir 5 VISSMAGĀKĀS. Šīs zīmes vienmēr prasa “lojālu”attieksmi, jo tās ir dzimušas “tādā”zīmē, dzimšanas datums visu nolēmis jau viņu vienā. Viņiem daudz kas tiek piedots, jo no viņiem jau nekas nav atkarīgs. Bet vai viss tiešām ir tā, kā esam pieraduši uzskatīt? Kāpēc vienu Zodiaka zīmju pārstāvji pastāvīgi rupji izrunājas, bet citiem nākas visu piedot? Kur ir zelta vidusceļš, un vai tāds vispār ir?

  1. vietu ieņem MEŽĀŽI

Mežāži ir ļoti sarežģīti komunicēšanā ar citiem. Spītība ir viņu otrais “es”. Viņi nekad nedarīs to, ko negrib viņu dvēsele. Mežāži reti kuru ciena, tāpēc viņu saziņas loks ir samērā ierobežots. Viņi necieš garlaicību, tāpēc ap sevi pulcē viscienīgākos un spēcīgākos šīs pasaules pārstāvjus. Ja jūs esat iemīlējies Mežāzī, tad jums būs nepieciešama milzu izturība un pacietība.

  1. vietu ieņem ŪDENSVĪRI

Ūdensvīri komunikācijā ir ļoti specifiski. Viņi ciena tikai un vienīgi savu viedokli, viņi neuzskata, ka būtu “kaut kas īpašs” vainot citus, lai attaisnotu sevi. Viņi ir mērķtiecīgi, bet vietām ļoti despotiski. Ūdensvīri ir gudri, bet bieži emocijas ņem virsroku, un viņi sāk pamest uzticamo un iepriekš pārdomāto virziena kursu.

  1. vietu ieņem DVĪŅI

Dvīņus kāds pastāvīgi kaut kur ved. Viņiem ir grūti nosēdēt uz vietas, tāpēc arī viņiem piešķirta godpilnā trešā vieta. Viņi ir spilgti, runātīgi un kaprīzi. Pašos grūtākajos brīžos viņi uzvelk “vienaldzības masku” vai pat cietsirdības un pamet “balli”, pat neatvadoties. Apkārtējo viedoklis viņiem neko nenozīmē. Viņiem galvā ir sava fantāziju pasaule. Dvīņi ir nodevīgi. Likās, ka esi viņus iepazinis, bet te nekā – un tu atkal paliec zaudētājos. Šahs un mats.

  1. vietu ieņem AUNI

Auni ir izteikti impulsīvas personības. Viņi 15 sekundēs ir spējīgi izjaukt to, ko gadiem ilgi ir būvējuši, un tas attiecas ne tikai uz biznesa projektiem, bet arī viņu attiecībām. Viņiem vienmēr ir taisnība, un, ja viņiem nav taisnība, tad jums ir jāatzīst, ka viņiem ir taisnība. Viņu dzīvē darbojas tāds vienkāršs likums. Ja jūs esat iemīlējis Aunu, tad rēķinieties ar to, ka miers ģimenē ilgāk par 2 dienām nebūs, bet uguns gan pastāvīgi uzliesmos.

  1. vietu ieņem SKORPIONI

Skorpioni ir visļaunākie ļaundari visā karalistē. Viņi vienmēr iegūst to, ko vēlas. Viņiem nav nekā neiespējama. Viņiem ir ļoti stingra attieksme pret pasauli, super ego un atriebīgs raksturs. Tāds “nodevības” flakoniņš sanāk. Viņiem cilvēki ir viņu īpašums, tāpēc, ja esat nonācis viņu tīklā, tad jūs uz mūžiem nokļūstat viņu verdzībā. Jebkāda veida attiecības ar šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem draud ar smagām sekām.

AVOTS
 

5 KOMENTĀRI

  1. Neticu tam horoshopam. Esmu ūdensvīrs. Saderībā rakstīts, ka ūdensvīrs un vēzis kopā neder, bet apskatiet Ronalda Reigana horoshopu viņš bija ūdensvīrs dzimis 6 februārī un viņa sieva piedzima 6 jūlijā. Saka vēl saderībā ka ūdensvīra un vēža savienība lemta neveiksmei bet kapēc Ronalds Reigans ar savu sievu nodzīvoja visu mūžu? Neticu ne horohopiem muļķības ???????????

    • Ne visiem cilvēkiem ir tīrs horoskops, viss ir atkarīgs no dzimšanas datuma un laika pat 30 min var sagriezt visu horoskopu otrādāk, tādēļ spriest saderību pēc horoskopa ir muļķīgi.

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.