4.9 C
Rīga
sestdien, 11 maijs, 2024

Produkti, kuri vasarā it sevišķi kaitē mūsu figūrai

 

000

Vasarā vairāk nekā nekad lielākā daļa no mums grib izskatīties satriecoši. Bet tas ir ļoti sarežģīti, jo visapkārt ir tik daudz kārdinātāju. Izslēdzot no vasaras ēdienkartes dažus produktus, jūs viegli sajutīsieties formā un pat notievēsiet.

Ja jūs gribat izskatīties pievilcīgi, nepieliekot nekādas īpašas pūles, izlasiet šo rakstu un ieklausieties mūsu padomos.

Kaitīgie vasaras produkti
Kvass
Vasarā tik ļoti gribas padzert kaut ko garšīgu un vēsu. Kad par to domā, tad prātā uzreiz nāk kvass. Diemžēl regulāra šī dzēriena lietošana var novest pie skumjām sekām.
Pirmkārt, kvasā ir ieraugs, kas sadedzina apetīti. Otrkārt, rūgšanas procesa dēļ tas neļauj pārstrādāties citai barībāi, tāpēc kuņģis izstiepjas.

Saldējums
Saldējums ir deserts, ko mīl praktiski visi. Toties viņš ir pat ļoti bagāts ar kalorijām, tāpēc ar šo kārumu nedrīkst aizrauties. Lai būtu pārliecināts par to, ka jūsu desertam ir maz kaloriju un tas ir veselīgs, labāk pagatavojiet sorbetu.
Paņemiet ķiršus, zemenes, banānu un jebkurus citus sezonas augļus. Visu samaisiet blenderī. Pievienojiet pienu, uzputojiet un maisījumu ielieciet formiņās. Pāris stundas un visgaršīgākais kārums ir gatavs!

Atvēsinoši saldie dzērieni
Nekādu saldo ūdeni un kokteiļus. Tās ir īstas “cukura bumbas”. Nepietiek ar to, ka šie dzērieni kaitē figūrai, viņi arī pasliktina sirds darbību, samazina imunitāti, veicina vēža un aknu cirozes rašanos.

Cukurvate
Nonākot atrakciju parkā, ir ļoti grūti atteikties no cukurvates nopirkšana. JO tā mums asociējas ar pagājušo bērnību.
Tomēr neskatoties uz satriecošo garšu, šo produktu nav ieteicams lietot cilvēkiem ar gremošanas traucējumiem, diabētu un tiem, kas cenšas notievēt. Pat veselam cilvēkam cukurvates lietošana pārāk lielos apmēros var izraisīt diezgan nopietnus veselības traucējumus.

Cūkgaļas šašliks
Vissliktākais variants tam, kas seko savai figūrai, ir cūkgaļas šašliks. Tajā ir ne tikai daudz kalorijas, bet arī tā saucamie slēptie tauki. Ja jūsu spēkos nav atteikties no tā, tad izvēlieties kakla vai ribu daļu. Bet vēl labāk ir šašliku gatavot no aitas, govs, vistas, tītara filejas vai truša.

Sviestmaizes un hotdogi
Atpūšoties pie jūras, ir ļoti grūti atteikties no vilinošās uzkodas pludmalē. Visbiežāk pārdevēji mums piedāvā apēst hotdogu vai sviestmaizi. Bet, ja jūs gribat saglabāt savu figūru, tad bulciņas neēdiet. Tāpat no ēdienkartes izsvītrojiet mērces un kečupus, kas tikai piesārņo organismu un sadedzina apetīti.

Alus un uzkodas
Šo atvēsinošo dzērienu izdalām atsevišķi. No alus īpaši resns nepaliksi, bet no uzkodām, kuras tiek lietotas pie alus, pat ļoti. Cepti spārniņi, čipsi, sausiņi nes savu artavu vēdera parādīšanās procesā.
Ja no auksta alus vasarā jums ir grūti atteikties, tad tā vietā, lai ēstu kaitīgās uzkodas, labāk pēc glāzes alus izdzeriet glāzi parasta ūdens.
Apbruņojieties ar šiem noderīgajiem padomiem un saglabājiet savu formu, esiet skaistas šajā vasarā!

AVOTS
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.