8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Ko nagi var pastāstīt par cilvēka raksturu? Vienkāršs tests, kas var daudz par jums pastāstīt

 

1

Ekspres – testu cienītāji, šis raksts ir jums! Ja jūs vēl līdz galam neesat ticis skaidrībā ar savu raksturu, ir pats piemērotākais brīdis ķerties pie lietas. Vēl jo vairāk, tas aizņems pavisam nedaudz laika, bet jaunie atklājumi ne tikai pārsteigs, bet dos arī iemeslu lepoties ar pozitīvajām iezīmēm un aizdomāties, kā likvidēt ne pārāk pozitīvās.

Un vēl, ja nu pēkšņi jums nesen parādījies jauns paziņa un jūs neesat paspējuši labi iepazīties, pie izdevības apskatiet viņa pirkstus un mēģiniet salīdzināt ar jūsu pašas novērojumiem par viņu.

Un tā, laiks izpētīt nagus. Ja dotajā tabulā nav tādas formas nagu kā jums, atrodiet visvairāk līdzīgo.

  1. Gari un taisnstūraini nagi

Ja jūsu nagiem ir šāda forma, tad jūs, visdrīzāk, esat ļoti sabiedrisks cilvēks, kurš piedevām ir apveltīts arī ar asu prātu. Jūs izj;utat gandarījumu no jaunām iepazīšanām un priecājaties par jaunu pieredzi, tāpat arī vienmēr cenšaties paplašināt savu redzesloku.

Kad runa ir par darbu, jūsu galvenā devīze ir – “Septiņas reizes nomēri, vienreiz nogriez”. Jūs izpētāt jautājumu no visām pusēm un pieņemat pašu optimālāko lēmumu. Galvenais – visu pārdomāt, līdz pat vissīkākajām detaļām.

  1. Plata un plakana naga plātne

Jūs esat cilvēks ar skaidru prātu, kas analizē visu un visus. Jūs domājat, pirms runāt, un cilvēki bieži vēršas pie jums pēc padoma, uzmanīgi ieklausās jūsu viedoklī. Jūs lieliski orientējaties cilvēku raksturos, uz jūsu instinktiem vienmēr var paļauties.

Cilvēkiem ar šādu nagu formu patīk radīt ko jaunu, viņi zina, ka darbs atmaksājas. Visvairāk viņus interesē praktiskums un labums, tāpēc viņiem patīk izdomāt gudrus risinājumus sarežģītām problēmām.

  1. Īsi un ieapaļi nagi

Visdrīzāk, jūs esat enerģisks, radošs cilvēks ar lielu (iespējams, slēptu) talantu. Jūs izstarojat prieku un pozitīvismu, tāpēc cilvēki vienmēr ar prieku kontaktējas ar jums. Pēc tam, kad esat ieguvis jaunu draugu, paliekat tam uzticīgs uz visu mūžu un darāt visu, lai aizsargātu cilvēkus, kurus mīlat.

Ir dažas lietas, ko jūs mīlat vairāk par visu pasaulē. Jūsos spēlējas avantūrista gars un, ja kaut kas reiz ienācis jums prātā, jūs vairs nekad neatkāpsieties, pirms panāksiet savu. Kāds apgalvos, ka esat mazliet spītīgs, bet jūs vismaz zināt, ko gribat!

  1. Īsi nagi ar nelīdzenām malām

Iespējams, tās ir nelīdzenas, jo jūs tās pastāvīgi graužat? Tad jūs, visdrīzāk, esat ļoti jūtīgs un vērīgs cilvēks. Jums ir dārgas esošās attiecības ar cilvēkiem, jūs uzmanīgi izturaties pret jaunu draugu pieņemšanu.

Par tādiem kā jūs saka: “Tie klusie ūdeņi tie dziļākie”. Jūs varat šķist nesatricināms no ārpuses, bet no iekšpuses trako emociju vētra. Jūsu draugi vienmēr zina, ka var dzirdēt no jums patiesību, pat, ja tā būs rūgta.

  1. Liela, taisnstūraina naga plātne

Jūs esat darbīgs cilvēks un dzimis līderis, kurš pieiet lietām ar pilnu atbildību. Jums uztic svarīgas tikšanās, tāpēc, ka katrs zina, ka ar jums var rēķināties. Ja jūs ko darāt, tad darāt to pareizi.

Lai gan jūs neesat tikai pārliecināts darbaholiķis. Dvēselē jūs esat jautrs cilvēks, kas vienmēr labprāt pievienojas labai kompānijai.

  1. Trīsstūrveida nagi

Jūs esat drosmīgs un apņēmīgs cilvēks, kas vienmēr zina, ko grib. Pie jebkura darba ķeraties ar lielu entuziasmu.

Kad runa ir par darbu, jūsu devīze – “Strādā viegli, netērē spēkus lieki”, tāpēc jūs tiešām apsverat savus lēmumus, pirms rīkoties. Jūsu smagais darbs vienmēr atmaksājas un izskatās lieliski.

  1. Ovāli un gari nagi

Ja jūsu nagiem ir ovāla forma, tad jūs, visdrīzāk, esat ļoti radošs cilvēks. Jums piemīt laba iztēle, un laimīgu jūs dara atrašanās starp skaistām lietām. Cilvēki pie jums tiecas, jo īpaši, kad viņiem dvēselē bango emocijas, lai gūtu atelpu jūsu miera un klusuma oāzē.

Daži apgalvos, ka jūs uzņematies pārāk daudz, tomēr patiesībā pilnīga nodošanās darbam dara jūs laimīgu, jo īpaši, ja tas dod labumu citiem.

  1. Neparastas formas kutikulas

Tas nozīmē, ka jūs esat ļoti spilgta personība, kas bēg no vārda “parasts” kā no mēra. Jūs vienmēr atrodat nestandarta risinājumus. Jūsu devīze – “Ja strādā, tad strādā; ja atpūšas, tad atpūšas!”. Jūs protat gūt baudu, tāpēc viss, ar ko jūs nodarbojaties, pēc definīcijas nevar būt garlaicīgs.

AVOTS

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.