2.5 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Ietin kājas folijā vairākos slāņos. Tas, kas notiks pēc 1 stundas, pārsteigs pat tavu ārstu!

 

1

Alumīnija folija ir unikāls materiāls. Ārstēšanu ar folijas palīdzību praktizēja vēl senajā Ķīnā: foliju pielika pie bioloģiski aktīvajiem punktiem, kas atbild par slimo orgānu darbību.

Šodien tu uzzināsi par to, kā tikt vaļā no nīdošajām sāpēm locītavās ar parastas pārtikas alumīnija folijas palīdzību! Viss pateicoties tās atspīdošajām īpašībām ar neticami dziedinošu iedarbību…Locītavu ārstēšana ar foliju – laikam vislētākā metode, un nav iemesla šaubīties par tās efektivitāti! 

Ārstēšana ar foliju

Par šo metodes aprakstu, kā var ārstēties ar folijas palīdzību, mums jāpateicas ārstam – psihoterapeitam Vilhelmam Reiham. Ar foliju var izārstēt saaukstēšanos, radikulītu, kakla osteohondroiz un pat podagru!

Folija, kas pielikta pie sāpīgās vietas, atstaro bioplūsmu enerģētiskajā meridiānā, no kura tās plūst. Tas pozitīvi ietekmē slimo orgānu, kas saistīts ar meridiānu, un sāpes pazūd.

Ārstēšana ar alumīnija foliju – tas nav nekas sarežģīts. Aptin sāpīgo vietu ar foliju, piemēram, kauliņus uz kājām. Nofiksē burvju līdzekli ar saiti. Foliju nepieciešams likt pie sāpīgās vietas ar spīdīgo pusi!

Man regulāri nīdēja locītavas, it īpaši, kad mainījās laiks. Skatoties uz apmākušajām debesīm, gribējās gandrīz raudāt no sāpēm! Bet folija palīdzēja, pēc nedēļas nāca atvieglojums. Cik gan ļoti es priecājos, ka uzzināju par šādu brīnumainu metodiku!

AVOTS

 

4 KOMENTĀRI

  1. Senā Ķīna? Alumīniju iemācījās iegūt tikai 19. gadsimta pirmajā pusē, un tad tas bija tik sarežģīti, ka materiāls bija dārgāks par zeltu. Mūsdienīgo procesu izgudroja 19. gadsimta pašās beigās, bet folliju jau 20. gadsimtā. Es nezinu, ko viņi tur senajā Ķīnā lietoja, bet tā noteikti nebija alumīnija follija.

  2. Alumīniju atklāja tikai 1825. gadā. Foliju no tā izveidoja vēl daudz vēlāk. Tātad kā to varēja izmantot senajā Ķīnā?

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.