6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Horoskops 11. augusts 2016 – diena saspringta darbā, bet pozitīva

 
Nāksies risināt daudz pārrunas gan ar padotajiem, gan ar priekšniecību. Vajadzēs iespringt uz projektu pabeigšanu, risināt daudzus jautājumus un grūtības. Bet dienas otrā puse paredzama gaiša, viegla un ar humoru pilna. 
 
0
 
* Auns. Patreiz ir piemērots laiks diskusijām un problēmas risinājumam. Jūs būsiet nopietni noskaņots tikt galā ar jautājumiem, par kuriem bijām norūpējies. Diena ir svētīga daudzu lietu reorganizācijai. 
 
* Vērsis. Kāds tālruņa zvans jūs novērsīs no darba lietām un aizvedīs uz kādu citu vietu vai pie cita cilvēka. Pielieciet pūles, lai darba pienākumi tiktu veikti. Pusdienas pārtraukumā būs iespējas ar šo citu cilvēku tikties. 
 
* Dvīņi. Šodiena drusku atšķirsies no nedēļas pirmās puses. Satiksieties ar kādu, ar kuru būs grūti noregulēt attiecības – iespējams, ar kādu nervozu klientu. Šajā gadījumā palīgs būs prāts, ne emocijas. 
 
* Vēzis. Viss virzīsies uz to, ka darbā būs jāņem iniciatīva uz sevi. Apkārtējie jūs atbalstīs, un jūs jutīsieties vajadzīgs. Grūtības liks jūsu asajai intuīcijai iedarboties. 
 
* Lauva.  Jūs aizvien esat ciets savos spriedumos. Nāksies tikties ar ietekmīgiem cilvēkiem, kuriem pierādīsiet savu taisnību. Taisnību sasniegsiet arī pateicoties savai iekšējai organizētībai. 
 
* Jaunava.  Jums parādīsies neticama vēlēšanās gūt panākumus. Šajā dienā būsiet īpašs darbarūķis, visiem un visur liksiet spraigi strādāt. Un pats būsiet piemērs daudziem. 
 
* Svari.  Šī diena visādā ziņā būs sekmīga. Visi lēmumi būs lietišķi un pozitīvi. Un teicami sastrādāsieties ar priekšniecību. Būsiet iesaistīts netradicionālās lietās, būsiet gatavs atbalstīt ko jaunu un ietekmīgu. 
 
* Skorpions.  Šodien vajadzēs tikt galā ar kādu sarežģītu jautājumu, pie kam pienācis laiks pateikt skaļi savu viedokli. Par ko klusējāt iepriekš. Jūs domāsiet pareizā virzienā un spēsiet būt vispārliecinošākais apkārtējo vidū. 
 
* Strēlnieks. Jūs ne pārāk pievērsīsiet uzmanību idejām un domām, kaut kas izdzirdēts jūsu galvā būs ne līdz galam novērtēts. Toties tas nekādīgi neietekmēs jūsu lēmumu pieņemšanu, kas var ietekmēt šodienas darba produktivitāti. 
 
* Mežāzis.  Rīta pusē būsiet iesprindzis dažā pārdomā. Iespējams, jūs pat vēlāka stundā iesiet pusdienās, jo darīšanas turpināsies- un tajās jums jātiek galā. Dienas otrajā pusē grūtības spēsiet pārvarēt, pateicoties humora izjūtai. 
 
* Ūdensvīrs.  Jūsu pozitīvā domāšana ļaus tikt līdz problēmas pamatiem, un jums patiks pozitīvas atsauksmes no līdzīgi domājošiem.  Būsiet pildīts ar entuziasmu un pašparliecinātību, kas tā vien lauzīsies uz āru. 
 
* Zivis. Dienas kārtībā būs komandas darbs, un jūs aizvien vairāk apjautīsiet, kā paveicies ar kolēģiem kolektīvā. Jūs centīsieties saskaņoti strādāt, lai pabeigtu kādu projektu un būsiet apmierināts ar rezultātu. 
 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.