6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

9 īpatnēji sapņi veidi- katrs no jums kādu būs redzējis

 
Bet sapņiem ir arī nozīme. Tiem jāsāk pievērst uzmanību tad, ja miegā “sižets” atkārtojas. Tā ir zīme, ka pa tiešām tuvajā apkārtnē kaut kas notiek. Un, katru rītu pamostoties, mēs cenšamies apjaust nozīmi tam, ko tikko aizmiguši redzējām. 

Woman sleeping in bed

 
* Atrodamies tukšā telpā. Tas nozīmē, ka esam aiztautsījušies līdz kādam sevī apslēptam talantam. Ko nepieciešams likt lietā. 
* Automašīna vai kāds cits transporta līdzeklis, kas nepakļaujas kontrolei.  Realitātē tas varētu likt domāt, ka nav vajadzības stingri kontrolēt savu dzīvi. Varbūt nepieciešams drusku atlaist grožus, un tas viss iegrozīsies pareizi pats no sevis. 
* Krišana no augstuma. Jūs dzīvē cenšaties par daudz kam pieķerties. Varbūt nepieciešams situāciju palaist vaļā.  Viss risināsies tāpat. 
* Lidojums. Laikam esat ticis vaļā no kaut kā tāda, kas līdz šim turēja ciet pie sevis. Kāda uzmacīga situācija vai varbūt kāds radinieks.
* Jāliek kāds eksāmens, kuram neesat gatavs.  Ir jābeidz nodarboties ar pašanalīzi, un sevi jāpieņem tādu – kāds pats esam.
* Esat kails sabiedriskā vietā. Dzīvē ir kāda situācija, kas traucē. Jātiek vaļā – sparīgi rīkojoties. Un mazāk aizdomāties par to, ko citi teiks par tavu rīcību.
* Nevariet atrast tualeti. Tas gan nenozīmē, ka reāli pa nakti ir jāskrien. Bet gan to, ka vairāk padomājiet par sevi, nevis par citiem. 
* Izkrīt kāds zobs. Priekšā ir kāds izaicinājums, jāsaņem dūša – tas jāpieņem un jādarbojas. 
* Kāds tev seko. Dzīvē ir kāda problēma, ko vēlies risināt, taču nezini – kā. Jāņem talkā kāds agrāk nerealizēts talants, un jāsāk rīkoties.
 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.