9.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Ko patiesībā nozīmē, ja es saku, ka gribu seksu

 

0

Mēs visi esam sarežģīti cilvēki – gan vīrieši, gan sievietes.

Dažreiz mūsu dzīves trakajā ritmā mēs vienkārši iekrītam gultā, kārtējo reizi mehāniski uzliekam modinātāju, jau iepriekš ienīstot rītdienas grūto darba dienu. Un nav pārsteigums, ja mēs jūtam, ka attālināmies viens no otra.

Tādos brīžos man gribas, lai būtu kaut kāds tilts, lai ātri to starp mums varētu uzcelt. Krams, dzirkstele un sprādziens! – atkal kaisles liesma.

Bet tas nenozīmē, ka es gribu tikai seksu. Pareizāk, tajā nozīmē, kā to redz visi. “Sekss” neiekļauj automātisku dzimumaktu. Tas ir viens no aspektiem, kas pāri satuvina, un sievietes piekritīs, ka mums ir svarīga ne tikai fiziskā bauda, bet arī emocijas, kas gūtas šī procesa laikā. Sekss var nomierināt, stiprināt jūtas, izraisīt pārsteigumu un sajūsmu.

Kad es saku, ka gribu seksu ar tevi, es domāju, ka gribu dalīties ar tevi tuvībā, uz kuru nevienam citam vairs tiesību nav.

Es gribu kopā ar tevi glabāt noslēpumu, ka, lai arī cik laipni mēs ar tevi neuzvestos sabiedrībā, mēs abi zinām, ka tikai pirms nieka 20 minūtēm mēs abi bijām kaili, nosvīduši un kliedzām no baudas.

Dažreiz es varu ilgoties pēc tevis gan fiziski, gan arī emocionāli.

Es varu gribēt zināt, ka tu joprojām uzskati mani par seksīgu, kamēr mājās es staigāju halātā neuzkrāsojusies un ar izpūrušiem matiem. Tu jau esi redzējis visu patiesību par mani, un, kaut arī es zinu, ka tu neesi tik sīkumains, tu pats apgalvo, ka tev ir vienalga, un, ka tu mīli mani jebkādu, tas tomēr ir kaut kāds atkailināšanās veids, un es jūtos ievainojama.

Kad es gribu seksu, es gribu vairāk nekā tikai fizisku kontaktu. Es gribu redzēt tavas sirds žestus, ka tu mani mīli, lai kāda es arī nebūtu.

Es alkstu gūt apstiprinājumu, ka tu gribi palikt kopā ar mani, jo, kā mēs zinām no līdzīgu mājaslapu neskaitāmajiem rakstiem, mīlestība – tā ir izvēle.

Vai tu šodien atkal izvēlēsies mani mīlēt? Parādi to.

Kad es sajūtu tavu ķermeni pret savējo, ādu pret ādu, es jūtu komfortu un drošību. Tas, kā tu uzvedies – ātri, maigi, lēni, – vēsta man par to, kas ir starp mums, kādā stadijā mēs esam. Vai tu atdodies brīdim? Izbaudi to?

Sekss var būt melu detektors – it kā tu ieliktu pirkstu galus ūdenī, lai pārbaudītu patieso kaisles temperatūru.

Tev kā vīrietim varbūt ir pietiekami ar vienkāršu vārdu “Es gribu seksu ar tevi” nozīmi, jo tev ir svarīgi just, ka esi iekārots vīrietis. Bet zini, ka tad, kad tu to saki man, man tas nozīmē daudz vairāk.

AVOTS

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.