9.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Piešķir jaunas vēsmas savam kāzu tērpam!

 

BugWoodenAccessories-Kaazu-koka-taurini-01

Nav šaubu, ka plānojot tik īpašu dzīves notikumu kā kāzas, svarīga ir katra nianse. Viena no svarīgākajām kāzu detaļām, protams, ir tērpi. Un ne vien līgavas kleita, bet arī līgavaiņa tērps. Jau no senseniem ierasts, ka līgavainim mugurā uzvalks un ap kaklu kaklasaite vai tauriņš. Tas viss, protams, no auduma, bet ja nu līgavainim būtu iespēja savu tērpu akcentēt ar kaut ko ne tik ierastu?

Latvijā populārais un atzinību saņēmušais zīmols, kurš 2014. gadā ieguvis Gada Balvu Dizainā,  “Bug wooden accessories”  rada aizvien jaunas kolekcijas un paplašina savu produktu klāstu ar jauniem koka aksesuāriem. Viss, ko piedāvā šis zīmols ir radīts no koka – ozola, riekstkoka, kļavas, bērza, amaranto un zebrano.

BugWoodenAccessories-Kaazu-koka-taurini-02

“Bug Wooden Accessories”, izmantojot koku savos produktos, padara skaidru arī uzņēmuma mērķi – popularizēt koka aktualitāti mūsdienās, kad visapkārt ir tik daudz mākslīgu lietu, kuras saplūst ar apkārtējo fonu. Koka dabīgā tekstūra tiek izcelta ar vaska vai lakas pulējumu, lai neparasto, bet skaisto produktu padarītu par visa tērpa “odziņu”.

BugWoodenAccessories-Kaazu-koka-taurini-03 (1)

Zīmola produktu klāsts ir plašs un sev piemērotāko var atrast ikviens. Jaunākajā Bug koka tauriņu kolekcijā ir pieejamas vairākas toņu variācijas, kuras var pielāgot kopējam kāzu stilam un krāsu gammai. Bug baltie un violetie koka tauriņi lieliski papildinās jebkuras kāzas vai to tematiku,  kā arī gaiši violetais līgavaiņa koka tauriņš lieliski saderēs ar līgavas pušķi vai līgavas māsu kleitām.

Vēl viens veids kā padarīt kāzas skaistākas ar zīmola “Bug Wooden Accessories” palīdzību, ir saskaņot aksesuārus ar vedējiem un vecākiem, jo zīmols piedāvā ne tikai koka tauriņus, bet arī aproču pogas, kaklasaites saspraudes, matu rotas un bērnu tauriņus.

BugWoodenAccessories-Kaazu-koka-taurini-05

Šajā plašajā produktu klāstā atrast ko piemērotu var gan paši jaunlaulātie, gan arī viņu tuvākie, jo zīmola ar rokām darinātie produkti būtu izcila dāvana, kura izceltos uz pārējo fona.

“Bug Wooden Accessories” piedāvā sagatavot arī īpašus dāvanu komplektiņus jaunlaulātajiem. Viņam – koka tauriņš, bet viņai – matu rota. Šo komplektiņu var papildināt vēl ar kādu īpašu produktu, kurš kā kāzu dāvana būtu tieši laikā – bērnu tauriņu, kurš būtu kā saticīgas un laimīgas nākotnes novēlējums jaunajam pārim.

Zīmola radošā komanda ir padomājusi arī par personalizētām dāvanām, kuras atgādinātu par “lielo dienu” vēl ilgi. Viena no populārākajām dāvanām vīrietim ir aproču pogas. Bug piedāvā uz skaistām koka aproču pogām iegravēt iniciāļus, kā arī kāzu datumus, lai dāvanu padarītu vēl īpašāku un nozīmīgāku.

Koks ir dzīvs materiāls, kurš ienesīs vēl vairāk dzīvības arī Jūsu kāzu dienā!

 

 

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.