6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Flirta horoskops – 13. augusts 2016: gribēsiet tikties ar interesantu cilvēku, taču nesteidzieties

 
Šodien kaut kas mainīsies personiskajā dzīvē. Kāda jauna simpātija parādīsies pie apvāršņa. Gribēsies pie tās uz reizi skriet. Tomēr – savaldieties. Kas šodien izskatās pēc saules stara, pēc laiciņa tāds var arī nebūt. 
0
 
* Auns (21. marts  –  20. aprīlis). Šodien jūsu dzīvē no jauna parādīsies cilvēks, ar kuru reiz bija stipra emocionāla sasaiste. Jūs abi atkal pievilksieties viens pie otra, tomēr centieties attiecības ne pārāk steidzināt. 
 
* Vērsis (21. aprīlis  –  21. maijs). Ja pēdējā laikā attiecībās ar jums interesēto cilvēku bija dažs konfliktiņš, tad tas visdrīzāk bija tamdēļ, ka no viņa jūs pārāk daudz prasījāt. Pārskatiet savus piepaceltos personiskās dzīves standartus. 
 
* Dvīņi (21. maijs – 21. jūnijs). Jūsu privātajā dzīvē jutīsiet rotaļīgu gaisotni, kas atvērs jums lielas un jaunas iespējas flirta frontē. Sen jau gribējāt pievērst kāda cilvēka uzmanību? Šodien tas jums izdosies!
 
* Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs). Šodien jums daudz lietišķi darbi, taču tas nenozīmē, ka nebūtu jāsatiekas ar interesantiem cilvēkiem. Obligāti atrodiet laiku, lai vakarā aizietu uz kādu romantisku tikšanos. Bez visa pārējā, tā noņems aizvadītās darbadienas stresu. 
 
* Lauva (23. jūlijs – 23. augusts).  Laikam kāds pēdējā laikā centās pasteidzināt ar lēmumu pieņemšanu personiskajā dzīvē, tad šodien ir īstais brīdis norobežoties un pavadīt kādu laiku vienatnē, klusumā. Tas palīdzēs jums nomierināt nervus un ievest kārtību jūsu jūtās. Lai pēc tam veiktu pareizo un optimālo izvēli. 
 
* Jaunava (24. augusts – 23. septembris).  Tagad ir lieliska iespēja privātajā dzīvē realizēt savas slēptās vēlmes. Jūsu iespējamā otrā pusīte ierādīs pret jums pastiprinātu interesi, un jūtu attiecības izkustēsies no sastinguma punkta. Nepalaidiet garām šo iespēju!
 
* Svari (24. septembris – 23. oktobris). Diena kā radīta jaunām romantiskām iecerēm un iniciatīvām. Jūs sajutīsies karstas enerģijas pieplūdumu, un šis lādiņš piedos jums ekskluzīvu pievilcību. Būsiet ļoti harizmātisks – un romantiskā otrā pusīte jūsu dēļ būs kā bez prāta. 
 
* Skorpions (24. oktobris – 22. novembris).  Jūsu apkārtnē var parādīties cilvēks, kurš vienmēr jums likās ļoti populārs un veiksmīgs personiskajā dzīvē. Atrodiet laiku, lai ar viņu komunicēties. Saņemsiet padomus turpmākam, un tie padomi nav jāignorē. 
 
* Strēlnieks (23. novembris – 21. decembris). Apkārt būs daudz cilvēki, kas “dancos” pa jūsu nerviem. Dažs no tiem arī speciāli jūs provocēs, un tas var pamatīgi samaitāt garastāvokli. Centieties tālāk turēties no tādiem, un pats galvenais –  savu slikto omu neizgāžat uz jūsu romantisko otro pusīti. 
 
* Mežāzis (22. decembris – 20. janvāris). Ja plānojāt kādu romantisku sarunu, tad šī diena patiešām ir loti piemērota.  Jūs abi sarunā būsiet ļoti miermīlīgi – un tas radīs iespējas atrisināt pat ļoti smalkjūtīgus jautājumus. 
 
* Ūdensvīrs (21. janvāris – 19. februāris).  Jums pavisam noteikti nevajadzētu dzīties pēc vispārējas un “visu aprijošas” mīlestības. Pagaidām priecājieties nepiespiestā flirtā ar jums interesanto cilvēku. Tāda laika pavadīšana piepildīs ar labu garastāvokli un pozitīvu enerģiju. 
 
* Zivis (20. februāris – 20. marts).  Šodien pie horizonta var parādīties jauns un ļoti pievilcīgs cilvēks, pret kuru uz reizi radīsies vētraina simpātija. Tomēr cenšaties sevi rokās turēt. Nesteidziniet attiecības. Tagad jums nepieciešams atrast laiku, lai pa īstam uzzinātu viens par otru. 
 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.