1.8 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

10 LIETAS, KAS JAU IR IZGĀJUŠAS NO MODES

 

Neskatoties uz mūsdienu modes mainīgumu, tā tomēr ir pietiekoši demokrātiska. Modes industrija ļauj mums nēsāt noteiktas lietas pāris sezonu garumā, neizejot no modes. Bet nevajag izmantot tās labvēlīgumu un piemēslot savu skapi ar to, kas jau sen ir zaudējis savu popularitāti. Mēs piedāvājam jums veikt revīziju savā garderobē un tikt vaļā no nevajadzīgajiem krāmiem.
1
Kaffi

Auskari uz vienas auss bija populāri iepriekšējās sezonās. Nomainiet tos uz garajiem auskariem vai arī uz auskariem ar nagliņām.
2
Gladiatoru sandales

Pēdējos pāris gadus katra modes dāma vasarā ir valkājusi augstās sandales ar daudzām siksniņām. Šogad tādi apavi viennozīmīgi ir pagātnes vēstneši. Dizaineri ir veikuši izmaiņas modes apavu izskatā. Spilgtas kurpītes ir šīs sezonas jaunās vēsmas.
3
Noņemamās apkaklītes

Apkaklītes, kuras meitenes nēsāja ar visiem apģērbiem, ir izgājušas no modes tikpat ātri kā tās ienāca. Tās nomaina masīvas kaklarotas.
4
Snīkeri

Kedas uz platformas ir viens no jaunākajiem modes industrijas izgudrojumiem. Bet kedām ir jābūt kedām un papēdim ir jābūt papēdim. Šāda kedu veida iziešana no modes diez vai kādu diži apbēdināja.

5
Asimetriskas kleitas un svārki

Svārki, kuriem aizmugure ir garāka un priekšā ir mini, modē ienāca pirms pāris gadiem. Iespējams, nākotnē tie atkal būs aktuāli, bet tagad labāk no tiem tikt vaļā. Vispiemērotākais garums šajā gadā ir midi.
6
Plisēti svārki līdz zemei

Svārki ar sīkām faldītēm, vai vienkārši plisē, bija aktuāli pagājušajā sezonā. Bet mode nestāv uz vietas, un, lai tiktu tai līdzi, skaistuma mīļotājām labāk atvadīties no šāda veida svārkiem, it īpaši, ja tie ir spilgtās krāsās.
7
Bandāžas kleitas

Pirmkārt, šīs kleitas reti kurai piestāv, jo īpaši uzsver visas figūras nepilnības, un otrkārt, tās tiek uzskatītas par sevi izsmēlušām. Tagad modē ir brīvāki silueti. 

8
Baska

Lietas ar to jau sen ir izgājušas no modes. Ja tamlīdzīgi tērpi jūs saistīja, pateicoties to spējai noslēpt liekos centimetrus ap vidukli, tad labāk sāciet nodarboties ar sportu.

9 Durkļi

Apavi un somas ar durkļiem, kurus par moderniem padarīja Valentino, bija populāri pēdējos četrus gadus. Bet šodien nomainiet to ar dekoru, kas līdzinās repti ādai.

10
Saplēsti džinsi

Džinsi ar saplēstām vietām, kā arī “vārītie” džinsi, jums būs jānoslēpj pēc iespējas tālāk. Modē ir melni, zili un gaiši zili skinny džinsi.

AVOTS

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.