8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Monton rudens/ziema 2016

 

Monton patīk radīt stāstus. Zīmola 2016. gada rudens/ziemas kolekciju iedvesmojuši stāsti par graciozajiem un staltajiem zirgiem, kas iemieso Monton līdzīgo dabu – tā ir spēja būt sirdī nevaldāmam, neatkarīgam, kaislīgam un garā brīvam. Izmanto tēmturi #wildatheart un iepazīsti sev līdzīgos, kuri ir nepieradināmi un … brīvi.

Monton ar degsmi seko līdzi pasaules modes aktuālajām tendencēm, tām vienmēr piešķirot savu redzējumu. Viena no aktuālākajām rudens/ziemas 2016 tendencēm ir mūsdienīgs skatījums uz mistisko gotu stilu, kas sniedz neskaitāmas mežģīņu, izšuvumu un rišu variācijas. Monton kolekcijas radītāji iedvesmojušies arī no bohēmiskās kustības, kas aicina atgriezties pie tuvības ar dabu, tāpēc kolekcijā manāmas detaļas un krāsas arī no šī stila.

Zīmols Monton īpaši izceļ komforta nozīmi apģērba izvēlē – lai ko tu nēsātu, tam ir jābūt ērtam. Vai tas būtu formāls ikdienas uzvalks vai kleita – materiāliem jāpiešķir lietišķs koptēls, bet vienlaikus jānodrošina ērtums un kustību brīvība.

Šīs sezonas Monton sieviešu kolekcija tiks atklāta ar dzelteno un zilo toņu apvienojumu ar klasiskiem melniem, tumši ziliem, baltiem un bēšiem toņiem. Paturot prātā Monton sievietes ieturēto un eleganto ģērbšanās stilu, kolekcija piedāvā vienkāršus, bet izsmalcinātus apģērbu piegriezumus ar negaidītiem izgriezumiem un gracioziem akcentiem, kas izcili atbilst city smart lietišķajam tēlam. Rozā kvarcs sezonas kolekcijā ietverts kā galvenais tematiskais akmens, kas kopā ar pakavveida rakstu uz topiem un adījumiem raisa kolekcijas noskaņu. Šajā sezonā koptēls būs nemainīgi moderns, ar askētiskiem piegriezumiem un nelielu Skandināvu ietekmi. Sezonas kolekcija piedāvās arī bohēmiska stila gaisīgas kleitas kombinācijā ar pieguloša piegriezuma elegantām žaketēm. Košākam tēlam tiks izmantoti ziedu izšuvumi un maigāki silueti kombinācijā ar kobalta zilu, melnu, spilgti sarkanu, bēšu un pūdera rozā krāsu. Savukārt novembrī kolekcijā tiks piedāvāti apģērbi ar dārgakmeņu un kristāliņu izšuvumiem apvienojumā ar romantiskā tilla un mežģīņu detaļām. Sievišķīguma un skaistuma izjūtu Monton sievietei piešķirs mūsdienīgā veidā iekļautāsrišas un volāni. Paaugstināti dekoltē zonas izgriezumi un delikāti caurspīdīgi apģērbu modeļi radīs izsmalcinātas un modernas Monton sievietes tēlu, kura vienmēr ceļo ar konkrētu mērķi prātā.

Monton vīriešu kolekcijā visu toņu zilā krāsa turpinās savu uzvaras gājienu arī 2016.gada rudens/ziemas sezonā. Savukārt sezonas jaunums vīriešu modes tendencēs ir aveņu un tumši violetu toņu gamma, kas lieliski saskan ar tumši zilu krāsu. Par vēl kādu no pēdējā laika iecienītākajām sezonas krāsām kļuvusi haki zaļā, kas īpaši veiksmīgi kombinējama ar pelēku un jūrnieku zilo krāsu. Monton vīriešu kolekcija pārsteidz ar neparastiem un negaidītiem elementiem, tomēr paliek nemainīgi ērta valkāšanai un atbilstoša city smart lietišķajam stilam.

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.