3.7 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Izlasi interviju ar Ešliju Grehemu!

 

Drīzumā, jau 8.septembrī, H&M veikalā TC Galerija Centrs būs pieejama jaunā H&M Studio AW16 kolekcija. Tāpēc bija jo īpaši interesanti uzzināt atbildes uz jautājumiem, kuri tika uzdoti vienai no H&M Studio AW16 modes skates un lookbook modelēm – Ešlijai Grehemai (Ashley Graham). Izlasi interviju!

Kā bija piedalīties H&M Studio AW16 kolekcijas modes skatē Bourse de Commerce ēkā Parīzē?
– Modes skatē valdīja neticami liela enerģija un tajā piedalījās ļoti dažādas modeles. Tā bija iedvesmojoša sajūta un es jutos pagodināta pārstāvēt plus izmēra sievietes visā pasaulē.

Kādas bija sajūtas, piedaloties H&M Studio Aw16 kolekcijas bildēšanā?
– Lieliskas. Esmu H&M fane un esmu priecīga, ka ir pieejami ne tikai lielāki izmēri, bet patiešām lielie izmēri.

Ko Tu domā par H&M Studio AW16 kolekcijas noskaņu?
– Tā ir eleganta, izteikta un estētiska, bet arī ļoti ērta, jo dažas no lietām ir gaisīgas un perfekti brīvas. Valkājot šīs drēbes, Tu jūties neuzvarama.

Kuras ir Tavas mīļākās lietas un kāpēc?
– Mana vismīļākā lieta no kolekcijas ir gaisīgā krēmkrāsas kleita ar garām caurspīdīgām piedurknēm. Tai ir interesants raksts no ārpuses un apakšā tā ir caurspīdīga.

Kā Tu raksturotu savu stilu?
– Klasisks, sievišķīgs un seksīgs. Man patīk kleitas uz auguma un jebkas, kas akcentē manu smilšu pulksteņa figūru. Lielākā daļa mana apģērba ir melnā vai izteikti piesātinātās krāsās. Izteiksmīgas somas un kurpes ir nepieciešamība.

Mēs vēlētos uzzināt Tavus padomus, iepērkoties H&M: Vai Tev ir kāds padoms, kā atrast labākās lietas H&M?
– Investē pamata lietās, kā piemēram, laba piegriezuma žaketēs, universālos bodijos un džinsos. Tu vari kombinēt šīs lietas ar jebko no sava skapja.

Kā ir būt modelei gan uz mēles, gan foto sesijās?
– Tas ir aizraujoši! Foto sesijās es jūtos kā mājās un dabiski, jo esmu tajās piedalījusies no 16 gadu vecuma. Ejot pa mēli, es ceru, ka nenokritīšu!

Kādas ir Tavas intereses ārpus modes?
– Es uztveru savu lomu kā ķermeņa aktīviste, ļoti nopietni. Man patiešām patīk runāties ar jaunām meitenēm un sievietēm par jautājumiem saistībā ar ķermeni un sevis pieņemšanu. Jaunām meitenēm ir svarīgi saprast, ka skaistums ir visās figūrās, izmēros, rasēs un tautībās, un, ka viņām jāsāk novērtēt savs ķermenis jau no agra vecuma. Sievietēm ir jāatgādina, ka pašapziņas sasniegšana ir garš ceļš un tas ir sasniedzams, uzturoties citu pozitīvu sieviešu sabiedrībā.

Kas Tev ir skaistums?
– Skaistumam nevajadzētu būt vienam standartam vai vienai definīcijai. Tas ir par iekļaušanu un mūsu atšķirību pieņemšanu. Tavs skaistums staro, kad jūties lieliska un pārliecināta par sevi tāda kāda esi. Skaistums nav atkarīgs no izmēra.

Kurš ir Tavs paraugs un kāpēc tieši šī persona?
– Mana māte. Man augot, apkārt nebija daudz plus izmēra slavenību, ko es varētu uzskatīt par savu paraugu. Mana māte nekad nerunāja negatīvi par savu ķermeni mūsu priekšā un radīja mūsos pārliecinātību par sevi jau agrā vecumā. Mēs uzaugām, zinot, ka skaistums nāk no iekšienes un, ka mums jānovērtē mūsu ķermenis. Līdz pat šai dienai, viņa aizvien mani iedvesmo!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.