auzasKā jau zināms, brokastis ir svarīgākā dienas ēdienreize. Tām jābūt veselīgām un barojošām. Šīs dienas brokastīm piedāvājam auzu pārslu biezputru ar ogām.

Tev vajadzēs:

  • auzu pārslas
  • pienu
  • sāli
  • cukuru
  • ogas, kādas vien vēlies

Pagatavošana:

  • uzvāri pienu
  • pievieno auzu pārslas un vāri uz lēnas uguns, kamēr gatavas
  • vārīšanas beigās pieber šķipsniņu sāls un nedaudz cukura, kārtīgi samaisi, uzliec vāku un ļauj 3 minūtes atpūsties
  • liec uz šķīvja, pārber ar ogām, ja vēlies, liec klāt medu, sviestu vai jebko citu, ko sirds kāro.

 

Labu apetīti vēl Dieviete.lv redaktore Lapsa

 
0 Komentāru

Komentēt

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, info@dieviete.lv 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?