auzasKā jau zināms, brokastis ir svarīgākā dienas ēdienreize. Tām jābūt veselīgām un barojošām. Šīs dienas brokastīm piedāvājam auzu pārslu biezputru ar ogām.

Tev vajadzēs:

  • auzu pārslas
  • pienu
  • sāli
  • cukuru
  • ogas, kādas vien vēlies

Pagatavošana:

  • uzvāri pienu
  • pievieno auzu pārslas un vāri uz lēnas uguns, kamēr gatavas
  • vārīšanas beigās pieber šķipsniņu sāls un nedaudz cukura, kārtīgi samaisi, uzliec vāku un ļauj 3 minūtes atpūsties
  • liec uz šķīvja, pārber ar ogām, ja vēlies, liec klāt medu, sviestu vai jebko citu, ko sirds kāro.

 

Labu apetīti vēl Dieviete.lv redaktore Lapsa

 
Ko Tu par to saki?

Komentē

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2018

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?