2.1 C
Rīga
pirmdien, janvāris 17, 2022

Pikantais burgers ar baklažāniem un kazas sieru

 

pikantais-burgers

Piedāvājam vēl vienu ārkārtīgi garda burgera recepti, ko noteikti iesakām izmēģināt.

Burgeriem nepieciešams:

-4 burgeru maizītes;

-4 ēd.kar BBQ kečupa;

-4-8 liellopa gaļas kotletes (piemēram, “Rakvere” liellopa burgerkotletes amerikāņu gaumē);

-4 šķēles mīkstā kazas siera;

-puse baklažāna (sagriezta šķēlēs);

-4 ēd.k. grila salātu;

-4 saujas mangoldu vai biešu lapu;

-tomātu šķēles;

-1 ēd.k. olīveļļas;

-1 tēj.k. žāvētas raudenes;

-pēc vēlēšanās – sarkanā čili šķēlītes;

-jūras sāls, melnie pipari.

 

Pagatavošana:

Apkaisi baklažāna šķēlītes ar sāli, pipariem un raudeni, uzpilini olīveļļu un samaisi. Apcep kotletes no abām pusēm uz grila vai pannas aptuveni 10 līdz 12 minūtes. Apcep no abām pusēm arī baklažāna šķēlītes, līdz tās ir mīkstas. Nedaudz sasildi arī burgeru maizītes. Uz maizes apakšējām pusītēm uzzied kečupu, uzliec salāta lapu, vienu vai divas kotletes, kazas sieru un tomāta šķēlītes. Ja vēlies burgeru padarīt pikantāku, tad uzliec arī dažas čili šķēlītes. Uz augšējām maizes pusītēm bagātīgi uzzied grila salātus un uzliec tās uz sagatavotā burgera.

 

Labu apetīti!

image002

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here