15.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Ābolu etiķa 6 brīnumainās īpašības, kuras atvieglos jūsu sadzīvi

 

etikis

Ābolu etiķis – patiesi unikāls produkts tiem, kas zina par tā pielietošanas veidiem. Šis produkts nav nedz dārgs, nedz bīstams, un tas var lieliski aizvietot daudzus citus līdzekļus, tajā skaitā ķīmiskos. Līdzīgi kā kokosa eļļa, ābolu etiķis ir nekaitīga viela, kuru var iegādāties jebkurā pārtikas veikalā.

Ābolu etiķi var izmantot gan nepatīkamu smaku likvidēšanai, gan dažādu sadzīves ierīču tīrīšanai.

Un tā – lūk, ābolu etiķa 6 īpašības, par kurām jūs, iespējams, nezinājāt.

1. Atsvaidzina gaisu

Ja jūs esat iecerējuši iegādāties gaisa atsvaidzinātāju, atcerieties, ka ābolu etiķis dara brīnumus, likvidējot nepatīkamas smakas. Sajauciet glāzi ābolu etiķa ar glāzi ūdens un izsmidziniet to telpā ar pulverizatora palīdzību. Tas novērsīs jebkuru nepatīkamu aromātu.

2. Tam piemīt netoksiskas attīrošas īpašības

Ābolu etiķis – nefiltrēts un nepasterizēts – spēj darīt brīnumus, palīdzot jums mājas uzkopšanā. Sajauciet vienādās daļās etiķi un ūdeni tādā tilpumā, kāds jums nepieciešams uzkopšanai, un tas jums palīdzēs atbrīvoties no netīrumiem un traipiem.

3. Palīdz iztīrīt noteci izlietnē

Lai atbrīvotu izlietnes noteci no aizsprostojuma, ne vienmēr vajadzīgi ķīmiskie līdzekļi. Lai to iztīrītu ar dabīgiem līdzekļiem, samaisiet ½ glāzes dzeramās sodas ar tasi ābolu etiķa. Labāka efekta sasniegšanai sagatavojiet vārošu ūdeni. Ielejiet verdošo ūdeni notecē, pēc tam ielejiet putojošo etiķa un sodas maisījumu un pēc 10 minūtēm vēlreiz uzlejiet verdošu ūdeni.

Lasīt tālāk

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.