3.2 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Ar sabiedrībā iecienītu personu klātbūtni atklāj zobārstniecības klīniku Dental Art jaunajās telpās

 

_mg_7493

Līdz ar “Dental Art” zobārstniecības klīnikas paplašināšanos un pārcelšanos uz jaunajām telpām Rīgā, Krišjāņa Barona ielā 20, otrdienas, 11. oktobra vakarā izsmalcinātā noskaņā ar sabiedrībā iecienītu personu klātbūtni notika svinīgais iepazīstināšanas un atklāšanas pasākums. Viesi tika cienāti ar veselīgām un gardām uzkodām un augļiem, un ikviens varēja baudīt Freixenet šampanieti. Pasākuma namatēva lomu bija uzņēmies harizmātiskais Armands Simsons, kurš radīja brīvu un nepiespiestu gaisotni, kas pēc viesu atzinuma bija neraksturīgi ierasti bailīgajam zobārsta kabineta apmeklējumam. Savukārt par neuzkrītošu un gaumīgu muzikālo noformējumu rūpējās ģitāristu duets GRIFFI Band. Apmeklētāji varēja iepazīties klātienē un aprunāties ar klīnikas “Dental Art” vadošajiem ārstiem, uzdodot interesējošos jautājumus, kā arī aplūkot kabinetus un klīnikas nesen iegādātās jaunākās tehnoloģijas efektīvākai zobu ārstēšanai.

Pasākumu apmeklēja virkne slavenību un sabiedrībā zināmu personu kā dziedātāji un mūziķi Olga Rajevska, Ieva Sutugova, Mārtiņš Jātnieks, Laura Raila, Alekss Silvērs un Liera Šteina, tērpu dizaineris Aleksandrs Pavlovs, dziedošā aktrise un pasākumu vadītāja Vita Balčunaite, sabiedrībā zināmas dāmas kā lielizmēra tērpu modele Tatjana Mackevica, skaistumkonkursu rīkotāja Kristīne Lindeblate, ezotēriskā dzīvesveida pārstāve un biznesmene Elita Drāke, uzņēmēja Jana Brice-Kveska, horeogrāfs Rolands Šteinbergs kā arī vadošo mediju un žurnālu pārstāvji.

Pasākuma laikā viesus uzrunāja un ar savu ārstu komandu iepazīstināja klīnikas dibinātājs un zobārsts implantologs Sergejs Andrijevskis, neslēpjot savu prieku par tik lielo viesu skaitu, un pauda lepnumu par paplašināšanos un jaunu klīniku skaistās un klientiem ievērojami ērtākās telpās.

Klīnika “Dental Art” darbu sāka 2008. gadā. Tobrīd tā sastāvēja no viena – klīnikas dibinātāja un zobārsta implantologa Dr. Sergeja Andrijevska kabineta. Vēlāk klīnika paplašinājās līdz pieciem kabinetiem, un pārcelšanās uz gandrīz 4 reizes lielākajām telpām Barona ielā, kur ir pieejami jau 11 kabineti, iezīmē jaunu posmu “Dental Art” attīstībā. “Pēdējie 2 gadi mūsu uzņēmuma attīstībā bijuši zīmīgi un notikumiem piesātināti.” Stāsta Dr. Sergejs Andrijevskis. “Esam ne tikai atvēruši zobu tehnisko laboratoriju un aprīkojuši to ar izcilākajām mūsdienu tehnoloģijām, bet arī attīstījuši klīnikas darbu, pārceļoties uz plašākām un klientiem ievērojami ērtākām telpām.”

Līdz ar jauno telpu iekārtošanu klīnika iegādājusies arī ievērojamu dentālo mikroskopu aptuveni 14 000 eiro vērtībā, kurš ļauj uzlabot zobu kanālu ārstēšanas kvalitāti. Šī ierīce nebūt ne katrā zobārstniecības klīnikā Rīgā ir pieejama. Šī gada laikā plānots aprīkot klīniku arī ar 3D rentgenu, kas ievērojami paplašinās pakalpojumu pieejamību vienuviet, tādējādi ietaupot pacientam laiku un paātrinot zobu ārstēšanas procesu.

Jaunās “Dental Art” mājvietas atklāšana septembra mēnesī tika nosvinēta, pacientiem rīkojot bezmaksas konsultācijas, uz kurām pierakstījās 60 cilvēki. “Tas ir mūsu ieguldījums rīdzinieku veselībā un skaistumā,” uzsver Dr. Andrijevskis. Viņš pauž cerību, ka klienti novērtēs gan pārdomātos vides pieejamības risinājumus, gan jaunās iekārtas, gan plašos kabinetus, gan jauku rotaļu stūrīti bērniem, kas ļaus mazākajiem klīnikas apmeklētājiem pārvarēt satraukumu un noskaņoties vizītei pie zobārsta.

Savukārt ārstu ērtībai jaunajās telpās ierīkota plaša atpūtas istaba, kurā atgūt spēkus profesionālam sniegumam. Klīnikā atrodas arī mācību klase ārstu tālākizglītībai, kur plānots rīkot seminārus un lekcijas, ļaujot iegūt zināšanas par jaunākajiem atklājumiem un tehnoloģijām stomatoloģijā, kā arī saņemt resertifikācijai nepieciešamos punktus.

“Dental Art” zobārstniecības klīnika ir mūsdienīga un profesionāla zobārstniecība Rīgā, kas nodrošina vispārējus zobārstu pakalpojumus no profilaktiskās zobu higiēnas un vispārējās zobu ārstēšanas līdz implantoloģijai un ortodontiskajai ārstēšanai. Lai pakalpojumi būtu klientiem pieejamāki, uzņēmums ir attīstījis plašu atmaksas sistēmu, sadarbojoties ar Latvijā atpazīstamākajām kredītkompānijām un apdrošinātājiem, tādējādi ļaujot veikt maksājumus pa daļām un nekavējoties veikt nepieciešamo ārstēšanu.

Vairāk par zobārstniecības klīniku “Dental Art”, tās piedāvājumiem un izcenojumiem iespējams uzzināt mājas lapā: www.dentalart.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.