5.8 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

“STV Pirmā!” savā dzimšanas dienā aicina skatītājas sevi palutināt

 

Pirms gada oktobrī tika radīta pirmā, īstā un vienīgā televīzija sievietēm “STV Pirmā!” Atzīmējot pirmo kopā pavadīto gadu, kanāls aicina ik vienu Latvijas sievieti sevi palutināt un piedāvā vairākus jaunumus. Jau 27. oktobrī plkst. 21.00 skatītājas priecēs jauns pašmāju šovs, kurā vīri mācīs savām sievām braukt ar automašīnu, pirmajā raidījumā varēs baudīt ne tikai burvestības, bet arī itāliešu temperamentu, jo pie stūres pirmo reizi mūžā sēdīsies Dace Pecolli. Tāpat skatītājus dzimšanas dienas mēnesī iepriecinās šova “Balsis” jaunā sezona, “Starp mums runājot” svētku raidījums, filmu pirmizrādes un jauns seriāls. Palutini sevi un skaties televīziju “STV Pirmā!”

 

Dokumentālā filma par vienu no iedvesmojošākajām mūsu laiku sievietēm

Kā visu gadu, arī savā dzimšanas dienas mēnesī “STV Pirmā!” turpina iedvesmot skatītājas ar stāstiem par veiksmīgām pasaules sievietēm. Šonedēļ ikvienu priecēs dokumentālās filmas “Selīnas Dionas mīlestības pasaule” pirmizrāde. Slavenā dziedātāja ir patiesi iedvesmojoša – savas karjeras laikā viņa ieguvusi jau piecas “Grammy” balvas un atzīta par visu laiku komerciāli veiksmīgāko mākslinieci. Par iedvesmu ikvienai sievietei noteikti kalpos ne vien Selīnas dziesmas un karjeras attīstība, bet arī viņas dzīves līkloči. Slavenā dziedātāja nākusi no 14 bērnu ģimenes, visa viņas bērnība bijusi cieši saistīta ar kuplo ģimeni un mūziku. 12 gadu vecumā Diona pirmo reizi satika savu vīru un tagadējo menedžeri Renē, kurš ir 26 gadus vecāks par viņu. Neskatoties uz vīra pieredzi, vēlmi un lielo apņēmību pārim ilgāku laiku bija problēmas ieņemt bērniņu, taču arī ar šo dzīves pārbaudījumu iedvesmojošā Selīna tika galā un šobrīd ir laimīga daudzbērnu ģimenes mamma.

Dokumentālajā filmā redzēsim Selīnu Dionu viņas pasaules tūrē “Taking Chances World Tour”. Viņa uzstājās visos piecos kontinentos, 25 valstīs un 93 pilsētās, kur tolaik koncertos iepriecināja vairāk nekā trīs miljonus skatītāju. Filmā mijas kadri no koncertiem ar īsto aizkulišu dzīvi un to, kā Selīna pavadīja savu brīvo laiku kopā ar ģimeni. Pati dziedātāja šo filmu raksturo kā ļoti personīgu, jo tik tuvu skatītājus viņa nekad nebija sev pielaidusi. Izbaudi Senīnas Dionas talantu un iedvesmojies, skatoties filmas pirmizrādi, 26. oktobrī plkst. 22.00!

uzmanibumana-sieva-pie-stures

Attiecību tests jaunā pašmāju šovā “Uzmanību! Mana sieva pie stūres!”

Tāpat šonedēļ televīzijā ”STV Pirmā!” sāksies jauns pašmāju spriedzes šovs “Uzmanību! Mana sieva pie stūres!” Katru ceturtdienu skatītājiem būs iespēja sekot līdzi trīs dāmu satraucošajiem piedzīvojumiem. Viņas vai nu nekad iepriekš nav braukušas pie auto stūres, vai arī to darījušas tik sen, ka visas iemaņās aizmirstas. Sliktākajā gadījumā pēc kāda starpgadījuma šova dalībnieces ieguvušas traumu uz mūžu, tādēļ paniski baidās sēsties pie auto stūres. Taču šajā šovā spriedzes netrūks, pirmo vai atjaunoto braukšanas pieredzi sākumā viņas iegūs nevis instruktoru pavadībā, bet gan stūrējot vīra automašīnu un uzklausot mīļotā pamācības. Vīri savas sievas pazīst vislabāk un teorētiski varētu būt paši labākie skolotāji, taču reizēm stress un atbildības līmenis ņem virsroku, tādēļ dāmas saņem kārtīgu mācību visskaudrākajā emociju jūrā.

Pirmajā raidījumā redzēsim Latvijas slavenākos iluzionistus – Daci un Enriko Pecolli, žurnālisti Lolitu Lūsi ar vīru un pasākumu vadītāju Emīlu Spulli ar sievu. Visām trīs dāmām ir minimāla braukšanas pieredze un nāksies tikt galā ar vairākiem pārbaudījumiem, tiesa lielāki izaicinājumi gan gaida viņu vīrus, jo dāmām uzticēta ģimenes automašīna un ģimenes galva notikumus var ietekmēt minimāli. Šādos brīžos skatītāji dzirdēs zīmīgus izteicienus, kuri noteikti folklorizēsies. Katrs līkums, ko izņemu, man noņem gadu no dzīves!  Tu ar tačku pa dārzu ātrāk skrien kā brauc ar mašīnu! Tu vienmēr žēlo mašīnu, padomā par maniem nerviem! Šie ir tikai daži teicieni no šova pirmās sērijas, turklāt itāļu valodā dzirdēsim vēl neskaitāmas pērles.

Vai ģimenes ir gatavas šādam pārbaudījumam – redzēsiet jau pirmajā raidījumā. Vēl pirms tā var atklāt, ka Pecolli pārim nenāksies viegli – Dace tiešām pirmo reizi sēdīsies pie automašīnas stūres un Enriko tas būs nopietns izaicinājums. Viņš, kā jau itālis, ir ļoti emocionāls un satraukuma brīžos nespēs sniegt padomus latviešu valodā.

Taču pēc dalības šovā visas ģimenes ir ļoti priecīgas par šo pieredzi, turklāt ikviena balvā saņem dāvanā teorijas apmācību autoskolā “Fortūna” un apdrošināšanu ģimenes spēkratam. Ja arī jūsu ģimene vēlas doties neaizmirstamā piedzīvojumā, piesakiet savu dalību šovam, aizpildot anketu stvpirma.lv! Palutini sevi, skatoties aizraujošo šovu “Uzmanību! Mana sieva pie stūres!”ik ceturtdienu  jau no 27. oktobra plkst. 21.00!

 

Kristīna Agilera šova “Balsis” žūrijā izvēlēsies labākos no labākajiem

Dzimšanas dienas mēnesī “STV Pirmā!” skatītājiem dāvina arī iemīļotā šova “Balsis” voice_aguilera
jauno, 10. sezonu, kura tikai šogad piedzīvoja savu pirmizrādi Lielbritānijā. Jaunajā sezonā žūrijai pievienosies pazīstamā dziedātāja Kristīna Agilera, kura nomainīs šarmanto Gvenu Stefāniju un sēdīsies blakus Ādamam Levinam, Farelam Viljamsam un Bleikam Šeltonam.

Kristīnas Agileras pievienošanās šovam iedos papildus asumiņu, taču neatkarīgi no žūrijas maiņas visu izšķirs konkursa dalībnieku talants un balss. Arī šajā sezonā dalībnieku izskatam, vecumam un deju horeogrāfijai nav nekāda nozīme, jo žūrija to nemaz nevar novērtēt – katra priekšnesuma sākumā viņi sēž ar muguru un dzird tikai balsi. Visas dziesmas tiek izpildītas dzīvās mūzikas pavadībā un tikai talantam šeit ir nozīme! 10. sezonā piedalīsies labākie no labākajiem, viņu talants liks skudriņām skriet ne vien pār žūrijas, bet arī skatītāju ekstremitātēm. Šovā piedalīsies bērni, kuri dzied kā eņģeļi, taču žūrijas locekļi līdz atzinības izteikšanai nemaz nenojautīs, cik gadu patiesībā ir dziedātājam. Nepalaidiet garām spožākā vokālo talantu šova “Balsis” 10. sezonas spožākos mirkļus ik piektdienu no 28. oktobra plkst. 21.00!

 

mana-mila-aukle

Joki un jautrība garantēta ar “STV Pirmā!” jauno seriālu “Mana mīļā aukle”

Seriāla “Mana mīļā aukle” galvenajā varone ir Vika Prutkovskaja, kuru atveido skaistā Krievijas aktrise Anastasija Zavorotņuka. Jau pirmajā sērijā Vika bildinājuma vietā saņems skarbu atziņu – viņas līgavainim nekad nav bijuši nopietni nodomi precēties, Antons tikai izmantojis skaisto meiteni. Vikai neatliek nekas cits, kā pieņemt pirmo darbu, kas pagadās un sākt tirgot kosmētiku, zvanot pie cilvēku māju durvīm. Savā pirmajā darba dienā Vika nonāk pie mūzikas producenta – Maksima, kuru atveido Sergejs Žihunovs. Viņam Vikas tirgotā kosmētika, protams, ir nepieciešama tik pat ļoti kā zivij lietussargs. Taču Maksimam ir pavisam cita, ļoti degoša vajadzība – steidzami nepieciešama aukle viņa trīs bērniem Mašai, Denisam un Kaķušai. Šie nav parasti bērni un Vika nekādā gadīju mā nav tipiska auklīte, abi šie parametri aizsāks neticamu notikumu virpuli, kas ienesīs jautrību ne vien Maksima, bet arī skatītāju mājās. Īpaši neapmierināta par Vikas klātbūtni būs Maksima skaistā mīļākā un biznesa partnere Žanna, kuru atveidos šarmantā Olga Prokofieva. Taču drīz vien Maksims un viņa bērni sapratīs, ka tieši tādu sievieti viņi vēlas redzēt savā mājā un aizsāksies ne mazāk amizants mīlas stāsts.

Jāpiezīmē, ka Vika un Maksims jeb Anastasija un Sergejs filmējoties seriālā “Mana mīļā aukle” kļuva par pāri arī dzīvē. Tieši pateicoties seriālā iemantotajai mīlestībai viņa attiecību līkločiem sekoja simtiem tūkstoši cilvēku visā pasaulē.

Nepalaid garām vienu no smieklīgākajiem attiecību stāstiem un palutini sevi ar labu devu humora “STV Pirmā!” dzimšanas dienas mēnesī, skatoties seriālu “Mana mīļā aukle” ik svētdienu trīs sērijās pēc kārtas, sākot no plkst. 20.00!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.