7.9 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Rīgas modīgā publika bauda Martini iedvesmotos itāļu mūzikas ritmus

 

Aizvadīto ceturtdien, 13. oktobrī, vienā no galvaspilsētas vadošajiem kokteiļu cienītāju galamērķiem – Bārā XIII – norisinājās 70-to gadu itāļu disko mūzikas vakars kopā ar pazīstamo pašmāju modes un dzīvesstila blogeri Denisu Ševeļovu un izmeklētajiem Martini Riserva Speciale Rubino kokteiļiem.

XIII Music Nights pasākumu sērijas vakara gaitā klātesošajiem dzīves baudītājiem bija iespēja aizmirsties Denisa piemeklētajos saulainās itāļu mūzikas ritmos un nogaršot īpašos Martini Riserva Speciale kokteiļus, ko meistarīgi pagatavoja XIII bārmeņi. Tādu pasaulslavenu hitu kā Bamboleo un San Francisco pavadījumā viesiem tika piedāvāti veldzējošie Amerikano (Campari, Martini, apesīns, gāzēts ūdens) un Costa del Sol (rums, Martini, cukurs, laims, toniks) kokteiļi, kas pārsteidza ne vien ar izmeklētajām garšas niansēm, bet arī to oriģinālo noformējumu.

Milānā visi labākie vakara pasākumi sākas un beidzas ar Martini, un man ir prieks, ka arī Rīgas publika beidzot ir atvadījusies no aizspriedumiem un bauda vermutu dažādos izsmalcinātos kokteiļos. Jūs būsiet pārsteigti, cik labi garšo Martini Bianco ar toniku, vai Martini Rosso ar greipfrūtu sulu. Šonakt man ir tā retā iespēja vienkārši izbaudīt laiku kopā ar draugiem un modes entuziatiem pirms Riga Fashion Week, kas solās būt saspringtākā nedēļa manā darba gada kalendārā,” komentē Deniss Ševeļovs.

Seno laiku modernā glamūra un mūsdienīgo emociju iedvesmotais bārs jau tradicionāli pulcēja pašmāju modīgāko publiku – ceturtdienas pasākuma vasarīgajai atmosfērai nodevās populārā Instagram modele Agnija Grigule, slavenību stiliste un grima māksliniece Kristīne Čakare, dizainere Olga Pētersone, dūla Katrīna Putiņa un daudzi citi saviesīgās dzīves baudītāji.

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.