2.2 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Kas uzbudina vīriešus – no viņa mutes manā ausī

 

kurpes

Sveika! Te Lapsa.

Kopš sāku strādāt Dievietē, esmu redzējusi neskaitāmi daudz rakstus gandrīz katrā portālā par to, kā iepatikties vīrietim, par to, kas vīriešiem patīk, ko nedarīt, lai neatbaidītu vīrieti, un vēl sazin kas.

Daļa ieteikumu, kas rakstīti par to, kā savaldzināt vīrieti, izklausās vairāk pēc ieteikumiem, kā parādīt vīrietim, ka esi nogribējusies un viegli dabūjama. Daļa ieteikumu, kā paturēt vīrieti attiecībās, ir bezjēdzīgi, jo, kam būs jāaiziet, tas arī aizies, vienalga, ar kādām karbonādēm barosi, un kādas viņa vēlmes izpildīsi gultā. Visticamāk, šie ieteikumi ir tulkoti no ārzemju portāliem, nereti pat neaizdomājoties, vai kas tāds tiešām reālā situācijā nostrādātu.

Tā kā :

  • man palaimējies, ka man ir tikai 1-2 draudzenes, bet pārējie ir draugi un paziņas – vīrieši,
  • kā arī esmu pietiekami daudz laika pavadījusi Vecrīgas klubos izklaidējoties, tomēr vienmēr vērojot cilvēkus un vērtējot viņu (īpaši sieviešu) uzvedību (jā, daļēji esmu viena no tiem cilvēkiem, ko tik ļoti riebjas ieraudzīt klubā – stāv un skatās ar nosodošu skatienu, tomēr vienmēr tikai un vienīgi objektīvs vērtējums),
  • papildus tam pati esmu strādājusi bārā, kur aiz letes viss ir izcili labi redzams,
  • pie tam, kas ir pats interesantākais, esmu gadu īrējusi dzīvoklīti kopā ar 3 puišiem (jā, tikai draugi, nē, nekāda savstarpējā seksa, nē, es nemeloju),

varu diezgan daudz pastāstīt par to, kas puišiem patīk, kas nepatīk, kas uzbudina, par ko viņi runā un kā uzvedas, un kā vajadzētu un nevajadzētu rīkoties meitenēm, jaunietēm, sievietēm.

Un kāpēc gan turēt šo tik vērtīgo informāciju sev vienai? Padalīšos ar dažiem saviem novērojumiem, kurus tiešām vajadzētu ņemt vērā.

Lasīt tālāk

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.