1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Kas uzbudina vīriešus – no viņa mutes manā ausī

 

SEKSS IR DZĪVE

Mīts, ka vīrieši visu laiku domā par seksu, ir aplams. Sievietes domā vismaz tik pat daudz, ja ne pat vairāk. Tiesa, gribu padalīties ar smieklīgu frāzi, ko man pateica bijušais dzīvokļa biedrs, ar kuru es dalīju istabu :

“Ja tu gribi nodarboties ar seksu šajā dzīvoklī, droši, dari to visur, tikai ne duškabīnē. TU NOSITĪSIES.”

Smieklīga, jo tev vajadzēja redzēt to sejas izteiksmi un dzirdēt intonāciju, to, ar kādu degsmi un rūpēm puisis dalījās ar šo ieteikumu.

Protams, esmu dzirdējusi par to, kura meitene ir pilnīgs dēlis, cik vietās kurš dzīvoklī ir nodarbojies ar seksu, un, ka “jātnieces poza ir ēēēēj tu nost, cik laba”, tomēr šī nav tā tēma, par ko puiši visvairāk runātu.

TEHNIKAS DIEVI

Šis jau ir tuvāk patiesībai. Ļoti lielu daļu nomoda laika vīrieši tiešām runā par tehniku, par to, ko varētu ielikt autiņā, kura skaņu sistēma ir labāka, ka vajadzētu nopirkt spoguļkameru un noskatīties Friends pirmās 3 sezonas vienā vakarā.

PAVĀRMĀKSLAS PIONIERI

Fakts – zupas nav viņu jājamzirdziņš. Cepti kartupeļi, omlete ar sardelēm, roltons ar majonēzi, veikalā nopirktie salātiņi, čipsi, aliņš vai rums un kola, makaroni, lūk, tas ir tas, no kā viņi pārtiek. Sirdi sildīja ovācijas par manis gatavotajiem baklažāniem ar sieru un tomātiem, biešu auksto zupu un soļanku.

UZKOPŠANAS UN MODES EKSPERTI

Šeit gan jāteic, ka no maniem 3 puikām neviens nebija tāds, kurš iespringtu par abām daļām – gan uzkopšanu, gan izskatu. Bija puisis, kas ļoti rūpējās par dzīvokļa tīrību, bija puisis, kas man diezgan bieži jautāja: “Kā izskatās šitas kopā ar to? Normāli? Varu vilkt? Kurš krekls labāks?”, bija puisis, kuram par abām lietām nebija pārlieku lielas intereses.

BET. Viņiem visiem trim bija lieliska gaume vīriešu smaržu jautājumā. Ar prieku modos darbdienu rītos, jo zināju, ka paspēšu izbaudīt viņu smaržas, kuras periodiski bija jūtamas gaisā, puišiem pa vienam dodoties dienas gaitās.

Un joprojām es nesaprotu, kā pusstundas laikā kopš acu atvēršanas var jau sēdēt mašīnā un doties uz darbu pilnīgi gatavs dienai.

 

Lūk, daļiņa no manas pieredzes, runājot par vīriešu savstarpējo pasauli. Runā, ka vīrieši nesaprot sievietes, un sievietēm ir neiespējami saprast vīriešus. Tā nav. Viņi ir vienkārši: ir problēma – ir risinājums.

 

Sveicieni,

Dieviete.lv redaktore Lapsa

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.