1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Kas uzbudina vīriešus – no viņa mutes manā ausī

 

SARKANĀ KRĀSA

Psiholoģiju mācoties, vairākkārt esmu piefiksējusi, ka sarkanā krāsa ir viena no tām īpašajām krāsām, kas specifiski strādā uz cilvēka psihi. Un taisnība vien ir. Viena no lielākās daļas vīriešu vājībām ir sulīgi sarkanas lakādas augstpapēžu kurpes. Sarkanas, jo šī ir tā specifiskā krāsa, kas izspēlē dažādus trikus ar vīrieša zemapziņu, lakādas, jo, ticiet vai nē, arī vīriešiem tā pat kā sievietēm patīk ar mēru spīdīgas lietas, augstpapēžu, jo šādas kurpes vizuāli slaidina sievietes kāju, padara sievietes soli mazāku (līdz ar to gaita kļūst smalkāka, sievišķīgāka) un liek gurniem šūpoties gana vilinoši. Protams, tas pie noteikuma, ka sieviete prot staigāt augstpapēžu apavos.

Ja runājam par lūpu krāsu, tad ir forši, ja uz sievieti paredzēts tikai skatīties, bet nekam neder, ja paredzēts arī skūpstīties. Un jūs man varat stāstīt, ka ir visādas ilgnoturīgās lūpukrāsas, kas neizsmērējas, un matētās lūpukrāsas, kuras paliek, kur uzklātas, ka tās nebojājas skūpstīšanās laikā, bet es jums noticēšu tikai tad, kad būsiet parādījušas konkrētu produktu un es pati būšu to izmēģinājusi.

SMAIDS

Šī ir viena no visur lasītajām lietām, kas nav aplama. Pirmās 3 sekundes kopš brīža, kad vīrietis ir ieraudzījis sievieti, ir noteicošās lēmuma, vai iet klāt un iepazīties, pieņemšanā. Pamanīts tiek viss – apģērbs, frizūra, kosmētika, gaita/stāja/poza, ķermenis un, protams, seja – ne tikai kosmētika, bet arī grimase. Šeit varu padalīties ar pašas veiktu eksperimentu gan Vecrīgas klubā, gan gaišā dienas laikā, ejot pa ielu. Protams, klubā vairāk vīrieši nāca iepazīties pie smaidīgās Lapsas, ne pie tās, kas ar akmens sejas izteiksmi vērās publikā, un vairāk vīriešu pievērsa uzmanību, aizkavējās skatienu apmaiņā un uzsmaidīja smaidīgajai Lapsai, kas vieglā gaitā devās cauri Vērmanītim, nekā tai, kura neapmierinātu sejas izteiksmi skrēja uz trolejbusu, kam jāpienāk pēc minūtes.

Un, jā, smaids TIEŠĀM rada smaidu.

MAUK’S. MAUK’S VISUR.

Šis teiciens radās, kad kopā ar draudzeni apmeklēju vienu no Vecrīgas cacu klubiem. Piezīmēšu, ka alkoholu Vecrīgā nelietoju, un tam ir iemesls.

Par šo esmu diskutējusi arī ar vīriešiem, un slēdziens bija – šādas sievietes der tikai vienas nakts sakaram.

Pirmkārt, apģērbs, dodoties uz klubu. Protams, ballīte, vīrieši, izklaide, var pucēties, tomēr vajadzētu piedomāt, cik seksīgi izskatās potīšu laušana uz Vecrīgas bruģa savās 15 cm špiļkās. Bet kurpes nav šausmīgākā apģērba daļa. Tās ir kleitiņas, kas neapsedz dibenu, un dziļie dekoltē izgriezumi, kas nepiesedz krūtis. Brīžiem nākas sev jautāt – esmu atnākusi uz klubu vai bordeli?

Otrkārt, attieksme, atrodoties klubā. Iespējams, mani var saukt par agresīvu sievieti, tomēr reizēm gribas uzšaut tai cacai, kura uz mani nobola baltu aci, kad, mirklī, kad viņa iebāžas manā sarunā ar bārmeni ar savu “Uztaisi man pinakoladu”, es atbildu: “Pirmkārt, pašlaik es pasūtu savu dzērienu, otrkārt, “labvakar”, “lūdzu” un “paldies”.” Līdzīgi ir arī ar 19-gadīgām princesītēm, kas vispirms mēģina flirtēt ar apsargiem, un pēc tam rupji lamājas, kad viņas neielaiž klubā, kur ieeja ir no 21 gada vecuma.

Treškārt, uzvedība, atrodoties klubā. Deju grīda ir dejošanai nevis telefona bakstīšanai. Klubs nav bordelis, kurā vari mīcīties ar tikko satikto puisi. Vēlreiz atgriežoties pie kurpēm – es tomēr iesaku vilkt tādas, kurās vari gan paiet, gan padejot, jo vīriešiem nepatīk mēbeles, kas nevar vairāk kā tikai palocīt celīšus un mazliet pakratīt pēcpuci. Arī šo es no savas pieredzes papildus novērojumiem. Tā kā uz klubu dodos izdejoties, bet gribas arī izskatīties pietiekami pievilcīgi, lai pievērstu vīriešu uzmanību, stingri izvērtēju apavu derīgumu. Esmu bijusi Vecrīgā ar visu iespējamo veidu un papēžu augstumu apaviem. Tici man – tas, ka vari paiet savos superspicajos zābaciņos nenozīmē, ka tik pat graciozi izskatīsies uz deju grīdas, kad puisis mēģinās ar tevi dejot.

Ak, jā. Kas gan es esmu, lai vērtētu, tomēr – mīcīties ar 5 dažādiem džekiem visas nakts garumā tur pat klubā ir vairāk kā mauciski.

Ceturtkārt, mērs. Ir teiciens – cilvēks nav govs, spaini izdzer un vairāk neprasa. Varbūt tomēr derētu piedomāt par to, cik un ko dzer, lai nekļūtu par vakara naglu ne tajā pozitīvākajā ziņā.

It kā liekas zināmas un pašsaprotamas lietas, tomēr, acīmredzot, ne visām tas aiziet, un regulāri nākas sastapties ar “Mauk’s. Mauk’s visur” kategorijas meitenēm.

Nākamā lapa varētu būt pati interesantākā – par ko puiši runā savā starpā. Šķir tālāk!

Lasīt tālāk

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.