pankukas-kartupelu

Tev vajadzēs:

  • kartupeļus
  • 1-2 olas (atkarīgs no kartupeļu daudzuma)
  • šķiņķi
  • 2 sīpolus
  • nedaudz miltu
  • sāli, piparus, citas garšvielas
  • eļļu (cepšanai)

Pagatavošana:

  • Sarīvē uz rupjās vai vidēji smalkās dārzeņu rīves nomizotus kartupeļus.
  • Sagriez smalkos gabaliņos sīpolus un šķiņķi, pievieno kartupeļiem.
  • Kartupeļu masai pievieno olas, garšvielas, miltus un rūpīgi samīci visu kopā.
  • Liec uz pannas cepties uzkarsētā taukvielā, cep no abām pusēm.

Izcili labi garšo ar 20% vai vislabāk 25% skābo krējumu.

 

Labu apetīti vēl Dieviete.lv redaktore Lapsa

Ko Tu par to saki?

Komentē

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2018

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?