vinegrets

Kad ātri gribas ko apēst, bet sviestmaize nevilina, no vakardienas vārītajiem kartupeļiem un iepriekš iemarinētajām bietēm, kas, burciņās saliktas, glabājas ledusskapī, ļoti ātri un vienkārši var pagatavot gardu vinegretu.

Parasti gan vinegretam klāt liek arī skābētus kāpostus, bet šoreiz piedāvāju pavisam vienkāršu recepti.

Tev vajadzēs:

  • vārītus kartupeļus
  • marinētus gurķus
  • marinētas bietes
  • sīpolus vai puravus
  • garšvielas
  • eļļu

Pagatavošana:

  • Sagriez kubiņos kartupeļus un gurķus.
  • Nomizo un sagriez sīpolus (daudzums pēc izvēles) vai smalki sagriez puravus.
  • Iepriekšminētos dārzeņus ber bļodā, pievieno marinētas bietes, sāli, nedaudz cukura, maltus piparus un pavisam nedaudz eļļas, rūpīgi apmaisi.

Es pievienoju arī smalki sagrieztus vārītus burkānus.

Kopā ar šiem salātiem sviestmaize garšos lieliski.

 
0 Komentāru

Komentēt

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?